Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Akkor megnyugodtam :) Mert elolvastam énis a fórumon amit kellett, de itt csak annyit csináltam, h tovább a játékra, akkor így fogadtam el?!

2. Tejcsifatakarok

Tejcsifatakarok Fórum-zöldfülű

sziasztok! az lenne a kérdésem,hogy ha 2 db cukrot kéne még adnom a boszinak,hogy 4 zacskót adjon,azt hogy oldjam meg,amikor 3 db olyan van kint aminek 6-t adhatok és 1 aminek 10-t. hogy tudom eltüntetni őket hogy másik lényt adjon ki?

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Gyors ötlet:

Kapcsold ki a figurákat a bal oldali nyelv felületén.
    Lépj ki a játékból. Töröld a böngészési előzményeket.
    Térj vissza a játékba, és kapcsold vissza a figurákat!
    Várj a megfelelő alakra, pl. a boszorkányköpenyes mosómedvékre!

HéricsBáró kedveli ezt.
  4. Sanyi1979

Sanyi1979 Utánpótlás-írogató

Helló! Napi ajándék 5 szabad pörgetés de nincs a kerekkerékben nem tette hozzá.

5. mamarygen

Szia!

A "kérem" gombot használtad?

Frissítetted azóta a játékoldalt a böngészőn keresztül? (aktuális oldal frissítése, újratöltése gomb használatával?)

Áttekintetted a kerekkeréken az eddig forgatott nyeremények listáját? Nincs benne a mai napi dátummal pörgetésed?

Amennyiben ezekre a kérdésekre megvannak a válaszaid, kérlek arra add meg a farmod nevét és a hozzá tartozó ID számát!

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. Sanyi1979

Sanyi1979 Utánpótlás-írogató

Helló! Kérem gombot igen használtam. Nem volt frissités. Ma volt pörgetés. 10/10 volt nyertem ma 5őt . Vagy azért nem teszi hozzá mert 10/10?

7. mamarygen

Bizony, ha tele van a tárolási lehetőség, akkor a mai pörgetést nem tudta berakni a 10 elemes tartalékoló részbe, mert az már foglalt volt.

8. mamarygen

Szia!

Kérlek arra, a hozzászólásodat jegyezd le a panaszkönyvbe! Oda illik.
    Itt az azonnali segítségnyújtás a fő irány.

Megértésedet köszönöm!

9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó estét

Asszem találtam egy hibás topikot.:p
    A fő címe : Felhasználók és a játék.
    Azon belül a Fórumjátékok. Ha belépünk oda , csak egy topik van.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/születésnapi-fórumjáték.13589/
    Ami arról szól , hogy aki a legtöbb lájkot kapja, az nyer.
    De az a bökkenő , hogy még mindig lehet tetszikelni. Ami fura szerintem

Szóval mondjuk ha 3 év múlva odatéved valaki, és felkapja a fejét , hogy nem is az nyert aki a hirdetés szerint nyert.

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos a tetszikelés lehetőséget nem tudjuk eltávolítani, sehogy, így nem tudjuk garantálni azt, hogy pl most is ugyanannyi tetszik legyen, mint a lezárás pillanatában. Akkor, frissen elkészült az információ, topic végén olvasható is, hogy lezárás pillanatában a nyerteseknek mennyi tetszikelésük volt. Nyitó hozzászólásban pedig látható, hogy a játék már régen végéhez ért.

HéricsBáró kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Oké. Ezt értem én.:)

Csak azt hittem manipulálni lehet, és hogy megelőzök a bajt , gondoltam szólok. :oops:

_Cygnus_ kedveli ezt.
  12. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia mamarygen!
    Köszönöm szépen a segítségedet. Napokra visszamenőleg nem találom a nevét annak aki küldi a cs.pontokat. pl ma is tegnap is és sok napra visszamenőleg, ami mind ezidáig föl sem tűnt. Viszont ha elérte a 40.szintet már nem küldheti a cs.pontot.
    Minden esetre köszönöm szépen a segítségedet.
    Legyenek szépek a napjaid.
    Üdv:dalmata10

13. Manuela0506

Manuela0506 Járnitanuló

Sziasztok!

Szeretném megváltoztatni a jelszavamat a játékhoz! Tudna nekem segíteni valaki,hogy mi a teendőm?
    Köszönöm szépen!

14. |Tamás|

Manuela0506 kedveli ezt.
  15. csipet-csapatház

csipet-csapatház Fórum-zöldfülű

Szia! Farmarany rendeléssel kapcsolatban hová lehet írni, köszönetet! Sajnos nem találom! :)

16. |Tamás|

Szia!

Rendelni szeretnél, vagy problémád akadt vele? Kifejtenéd bővebben egy kicsit?

17. csipet-csapatház

Szia!
    Rendeltem aranyat, de sajnos én elírtam. A problémámat leírtam és nagyon gyorsan orvosolták, megkaptam utólag az aranyat.
    Csak szeretném megköszönni a gyors intézkedést, és további jó munkát a csapatnak! :) :inlove:

HéricsBáró kedveli ezt.
  18. |Tamás|

Alap esetben itt, a panaszkönyvben kell aár a dicséretet, akár a szidásokat is elhelyezni. De Én már innen is továbbítottam :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. csipet-csapatház

20. Manuela0506

Manuela0506 Járnitanuló

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.