Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Sziasztok!

A "Pengeélen" nevű kitehetőről sehol semmi infot nem találtam. Ki tudtok segíteni vele kapcsolatban? Kösz előre is...

2. times84

times84 Törzsjátékos

Sziasztok! Rackótól mikor kapjuk meg a "cukros" kitehetőt--ha már megkaphattuk akkor utána nézne egy modi én miért nem kaptam meg?
    Előre is köszönöm! :)
    times84ID: 2074117

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

mitnemertesz kedveli ezt.
  4. Csocsoovb

Szia!

Jelenleg is ott van a dekor menüdben, a váza ikon alatt.

times84 kedveli ezt.
  5. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

6. times84

times84 Törzsjátékos

Köszi :) Tegnap 5x néztem át abc sorrendben is és nem volt...az igaz, hogy most mielőtt kérdeztem nem néztem át újra, bocsi --és még 1x köszi :)

7. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Sziasztok!
    Belépéskor meg kaptam az értesítést, az ÁFSZ változásáról, a "tovább a játékhoz" zöldgombra kattintva, bent vagyok a farmomon, ezzel elfogadtam a változásokat?

8. Csocsoovb

Szia!

Igen, ennyi volt.

HéricsBáró és mebajah kedveli ezt.
  9. Altegor83

Altegor83 Járnitanuló

Szép napot mindenkinek :)
    Nekem még mindig a játékszabály értelmezésével van gondom. Nem szeretnék belefutni semmibe. Kaphatok napi 20 ajándékot, de csak 7-et tudok viszonozni. Ha megkapom mind a 20 normál ajándékot az "tolás"-nak minősül? Tudom, az egy IP-n lévő farmok között nem lehet semmiféle kapcsolat, tehát most nem arra gondoltam hogy magamnak küldözgetek.

10. Csocsoovb

Szia!

Igen, lehet naponta 20 ajándékod.

Altegor83 kedveli ezt.
  11. ncz.adrienn

ncz.adrienn Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni maestro kártya ügyben.

A maestro kártyámmal vásárolni szeretnék a következő hibaüzenetet kapom:
    "az adatátvitel közben sajnos egy hiba lépett fel. Kérjük, próbáld meg később.
    Ha a probléma továbbra is fennáll, kérjük, fordulj ide segítségért: Support"

Tudna valaki segíteni ebben, mert már három hete nem tudok farmaranyhoz jutni.

ncz.adrienn
    ID: 18510821

Előre is köszönöm!

Üdvözlettel:

ncz.adrienn

12. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Hozzászólásodat szerkesztettem, mivel tilos a supporttal való levelezés nyilvános megosztása.
    Problémádat csak ők tudják megoldani kérlek keresd fel a játék supportját.

Segítséget ITT találsz hozzá.

Utoljára szerkesztett: 2.11.16
  13. ncz.adrienn

ncz.adrienn Fórum-zöldfülű

Szia!

Ezzel csak az a probléma, hogy ők javasolták hogy a fórumon kérjek segítséget. Már háromszor írtam
    nekik, és nem tudnak segíteni.

Üdvözlettel:
    ncz.adrienn

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.11.16
  14. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szerintem a payment supportra írtál, ha nem jól gondolom javíts ki.
    Most a játék supportjára írj.

15. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Most olvastam egész véletlenül, hogy rá kellett volna kattintani a Rackó ládájára. Köszi, hogy megvan a kitehető, most nyomban ki is tettem, bár valójában nem tudom mikor kaptam és tényleg nem kattintottam-e. Az biztos, hogy eddig nem olvastam ládakattintásról, de az biztos, hogy minden nap leszedtem mindent. Ez novemberben is így lesz? Ládakattintani is kell? Köszi

16. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Szia!
    Tegnapi hír:)
    https://board-hu.farmerama.com/inde...beri-ajándékának-jóváírása.14432/#post-596432

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A Rackó költözésével foglalkozó hivatalos leírást nem olvashattad el alaposan, abban van infó arról, hogy a 21. nap után ha lekerül a 3 lakat a ládáról, átvehető a benne található meglepetés.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/

November hónapban másként fog működni az ilyen kitehetős ajándék.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/rackó-októberi-ajándékának-jóváírása.14432/#post-596432

libuskafarm és zoldliget kedveli ezt.
  18. Macikoló

Macikoló Utánpótlás-írogató

Szasztok
    Megtudná nekem mondani valaki hogy amit ratkó ládája adott kitevőst / Kérem a cukrot / miért látok más és más tp értékeket ahányszor csak meg nézem,mióta megvan azon az egy hejen va a hej tehát nem változott csak a TP érték más és más rajta.előre is köszönöm bárki tud valamit róla. ja / 14000-8000 / között mozog a kiírás rajta.

19. zoldliget

zoldliget Törekvő

Hej, hely, hej hely? Próbáld érzékelni, bocs bántotta a szemem. A paszuly aktiválása -amennyiben neked meg van- emelheti az összeget.

20. Macikoló

Macikoló Utánpótlás-írogató

Ha annyira bántja szemedet akkor azt is megtudod nekem mondani a babszár mely ága segít emelni,persze ha babszár véget van akkor sem értem a kűlömböző értékeket rajta,akkor is vagy kiseb vagy nagyobb de nem változó / Pl: 8000-8800- 10000-14000 /

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.