Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Töröltem mind a kettőtöktől, játékból ki és belépést követően tudtok házasodni újra.

2. |Tamás|

Gyanítom, egyelőre most értem haza, nem kerestem még olyan farmot, ami nem prémium tag, magamnál gyors ránéztem, én még látom a villát ( olyan ígéretet kaptunk, hogy aki prémium tag, addig változatlanul tudja használni, míg bevezetik az újat)

HéricsBáró és -Mayacska85- kedveli ezt.
  3. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Értem, köszi :)

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Hello Tamás

Nem vagyok prémiumos , és eltűnt a Villa. :p

Tudok mindenről , ami fontos . De gondoltam észrevételemet megjegyzem.

*-ToFarmer-*, |Tamás| és -Mayacska85- kedveli ezt.
  5. VandaViki2020

VandaViki2020 Járnitanuló

Sziasztok. Érdeklődnék hogy a teliholdas láda amit a csomagban kaptam miért nem találom.

6. |Tamás|

Szia!

Dekorációs menüben a "mind" vagy az elhasználódó kategória alatt kell keresned.

7. VandaViki2020

Már átnéztem de nincs sehol. Esetleg utána lehetne nézni? Köszönöm szépen

VandaViki2020 ID 47434182

8. |Tamás|

Egyelőre nem aktív a felhősorod, így még nem rendelkezhetsz teliholdas ládával. Ezt akkor kapod, mikor lezárod a felhősort.

9. VandaViki2020

Nagyon köszönöm.

10. makrayga2006

makrayga2006 Fórum-zöldfülű

Ide kérdezhettek farmeramához kapcsolatosat és én ha tudok válaszolni a kérdésekre akkor válaszolok.

11. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

sziasztok! a piacnál van egy lejárat az utolsó oszlopban mit jelent?

12. |Tamás|

Szia!

Nagyon szépen köszönjük, hogy ennyire szeretnél segíteni játékostársaidon. Jelenleg van elegendő help topic, itt is nyugodtan válaszolhatsz a kérdésekre, ha befut egy, és épp nincs moderátor. Ez egy engedély nélkül nyitott topic, ezért zárom. Engedélyt a Supporton tudsz kérni, amennyiben olyan topicot szeretnél nyitni, ami még nincs, és érdekes lehet a Farmerama fórumán.

Fórumszabályzata értelmében a topicot zárom.

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. |Tamás|

Szia!

Piac működéséhez kötődik, hisz 1-1 ajánlat 1 hétig lehet kint a piacon, ha ebben az időszakban nem kerül eladásra, akkor a termék visszaesik a raktárba, kereskedelmi 10%-ot pedig elbukja a gazda. Most ezt az időpontot mutatja a piac, hogy mikor kerül vissza a pajtába.

14. KnéIldikó64

KnéIldikó64 Utánpótlás-írogató

Szia! Bocsi lehet,hogy rossz helyre írok,de nem értem,: az égig érő paszulyról minden eddigi megszerzett sorom eltűnt az újba meg nem tudok belépni.Tegnap még rendesen ment.Gazdakörben sem találok semmilyen feladatsort ezzel kapcsolatban.Vagy még fejlesztés alatt van?

15. |Tamás|

Szia!

Égig érő paszulyon, bal oldalt betudsz állítani különböző szűrőket, és így eltudsz varázsolni egy csomó felhősort. Kérlek állítsd ezt a szűrőt a "mind" kategóriára.

16. KnéIldikó64

KnéIldikó64 Utánpótlás-írogató

Szia!Köszönöm szépen csak átmeneti zavar volt egy ki és belépés kellett és minden meglett.Köszi még egyszer!!

17. *boszi*

*boszi* Aktív író

Köszönöm! Most már sikerült a frigy, minden rendben. :) További szép estét Nektek!

Utoljára szerkesztett: 2.11.16
  18. |Tamás|

Ránéztem, ellenőrző panel adatai alapján megtalálható nálad az ezüst esküvői lugas (farmodba nem léptem be, csak a panelen néztem meg)
    Amikor megnyitod a dekor menüt, akkor sajnos nem a "mind" kategóriát hozza, Kérlek, figyelj erre a szűrőre, és ennek tudatában nézz körbe a menüdben. Ha nem találod, akkor Kérlek gyere vissza, és belépek akkor, megnézem úgy is.

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. Hechingen

Hechingen Rutinos

Sziasztok..Kérdésem a következö...Nem láttam értesítöt arrol hogy bekerült két uj fa a játékba a piacon megjelent szürkével..Ez most hiba vagy létezik a 2 uj fa? Akébiagyümölcs és Hólyagfaterméso_O

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. |Tamás|

Szia!

Egyelőre még nem elérhető a játékban a 2 fa, véletlenül került be a piacra.

HéricsBáró és Hechingen kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.