Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A szamár műhelyes ólja állítja elő, a Csacsikovács. A nevezett ólat a városi műhelyben építheted meg a szamár ikonra kattintva.

2. ancsigazdi

ancsigazdi Fórum-zöldfülű

sziasztok hogy kell fazekat gyártani????? küldjetek baglyot légysziiiiii!!

3. -East17-

4. -East17-

Szia!

Sajnos a probléma nem egyedi, sokan küzdünk vele. A fejlesztői csapatot már értesítettük, várjuk a megoldást.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.11.14
  5. abaau

abaau Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen már működik.

6. Enecsi

Enecsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Én nem olvastam róla, vagy már az az event megszűnt létezni, amiben a nubilon akku volt a felröppenő? A csere eventhez jó sok engedélyt lehetett ott összegyűjteni, és más értékes dolgot is. :)

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az általad említett event megrendezése egyelőre nem került előtérbe.

Mint mindig ez alkalommal is a Hivatalos közleményekben értesítünk benneteket az eventek, mini akciók kezdetéről. Kérlek folyamatosan kísérd figyelemmel.

8. mimi

mimi Fórum elő legendája

Kedves East17!
    Segíts kérlek, melyik arany-csomagot válasszam, hogy a Gazdabba valamelyik tagját megkapjam?

9. -East17-

Szia!

Ennek egyetlen feltétele van: legalább 300 farmaranyat kell vásárolnod egy tételben. Akkor már jár az együttes valamelyik tagja.

10. .apa64.

.apa64. Haladó

Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem!
    Kész vagyok az eventtel és az utolsó feledatnál azt írták, hogy 3db. szárnybontogatót kapunk!!
    Na én kaptam 2db-ot!!
    Nem tudnátok megnézni nekem ezt a "kis" problémát!?
    Ha tudtok segíteni azt megköszönném!!
    .apa64. ID:33984440

További szép napot mindenkinek!

11. -East17-

Szia!

Valóban 3 darabot kapunk, ám a felhősorra ebből ki kell tenned egyet. Kérlek ellenőrizd ott is.

12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Köszi, szép napot!

13. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Sziasztok!
    Most nem volt szuper táp akció. miért? Pedig nélküle teljesíthetetlen az event.
    Másik kérdésem: van vajúfám meg táltostornyom. Most vettem 12 hónap gyémánt préniúm tagságot. Hogyan kapcsolhatnám ki hogy ne szedje le a fatermést azonnal, mert nem biztos hogy a többi termésem is beért, és én csak akkor szeretném leszedni, vagyis aktiválni a varjút meg a táltost hogy mindenre megkapjam a + TP %-ot. Lehet, hogy épp 15 perc múlva érik be a termés a földeken és akkor szeretném a fatermést is leszedni, hogy arra is megkapjam a + TP- met
    Filonka56 ID:4862059

14. -East17-

Szia!

A mini akciókat a központ határozza meg, nincs fix visszatérési időpontjuk. Leggyakrabban baby-boom alkalmával érkezik.

A városban a Bank felett találod a Prémium villát. Lépj be oda és vedd ki a pipát a Fák automatikus szürete - sor elől:

Ashampoo_Snap_2014.11.12_10h35m46s_001_.png

15. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Bocsi szupertrágya lett volna nem szupertáp!
    Köszönöm! sikerült!

Hsz. összevonás /Laboviti/

16. Laboviti

Szia!
    A fórum naptár funkcióját használva látható a havi események napi lebontása is.

17. abaau

abaau Utánpótlás-írogató

Szia! Szeretném megkérdezni, hogy hogyan és hol lehet új jelszót kérni a belépéshez?

18. Laboviti

19. abaau

abaau Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen. Végignéztem ezt az oldalt - azaz igazság, hogy nem nagyon értek ezekhez a számítógépes dolgokhoz - mostmár csak az kellene, hogy konkrétan hol tudok én egy ilyen oldalt kitölteni. Azért lenne sürgős mert valaki belépett a farmomra és az eddigi keservesen sok munkával megszerzett dolgaimat mind tönkretette. Előre is köszönöm.

20. Laboviti

Először vegyük szemügyre a címsort.

5: Egyéb, beállítások és a kilépés gomb

Beállítások menüpont.

5: Felhasználói fiók beállításai (e-mail cím, jelszó, stb.)

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.