Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mosa70

mosa70 Utánpótlás-írogató

Szia! Nem találom a teliholdas ládáimat segítenél? Köszönöm.

Megtaláltam. Bocsánat és köszi!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.11.16
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Lezártad, aktiváltad már a Gyülekező sötét fellegek felhősort a paszulyodon??

Amennyiben igen, akkor a teliholdas láda a váza ikon alatt lesz megtalálható. Az elhasználódó opciót kellene választanod, akkor látható lesz a ládikó, amit kinyithatsz.

Ha még nem teljes a felhősorod dekorációs tárgyainak listája, akkor nincs még teliholdas ládika, amit kereshetsz.

Gyülekező sötét fellegek felhősor

• Lezárási idő: 24:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • 10.000 TP
      • 10.000 CSP
      • 1 x Teliholdas láda
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott dekor elemek helyezhetőek rá. (Töktánc, Kísértő kép, Precíz tudomány)

3. Köszönöm szépen.

4. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Sziasztok!

Ma este aktiváltam a Kutyavilág felhősort és kibontottam a Vidám állatos ládát, amelyben két db szarvaskifutó volt, de nem találom őket a menűben. Kérem szépen a segitségeteket.
    juditka53 ID 36654426
    Előre is köszönöm.

5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Szarvas volt, nem kifutó. A pajtakészleben van. Termék.

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia!
    Ezt jól elbambultam, úgy látszik már késő van.
    Köszi szépen a választ.

7. kertészlány75

kertészlány75 Fórum-zöldfülű

sziasztok! ez a fás válogatás nekem nem működik.... van valahol pontos leírás a használatáról?

8. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

9. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Szia. Remélem jó helyre irom a kérdésemet: az érdekelne engem, hogy az újonnan bekerült növények, mint az olasz köles, csipkebogyó stb. azaz a 19-20 órás növények bekerülnek-e a nemesitésbe és ha igen kb. mikor. Mert ezeknél nagyon jó lenne ha nemesiteni lehetne. És még érdeklődnék, hogy a pipacs miért nem került be a nemesithető növények közé? Vagy netalántán véletlenül maradt ki?

10. |Tamás|

Szia!

Egyelőre most került játékba jó pár növény, nagyon sok ember számára ezek még elérhetetlenek így, a növénynemesítésével egyelőre ráérünk, még kaptunk róla hírt, hogy készülne hozzá, ez természetesen nem azt jelenti, hogy nem készítik. Türelem. Amennyiben lesz hozzá nemesítés, akkor a fórumban a megfelelő helyen közzé fogjuk tenni az információt.

11. Farm_Tadity_

Köszönöm, akkor ezek szerint még várni kell rá bőven. A másik kérdésem a pipacs volt. De mivel nem irtál semmit róla, gondolom te sem tudsz semmit ezzel kapcsolatban, hogy miért maradt ki?

12. |Tamás|

Sajnos nem tudok róla semmit. Fejlesztői, programozói csapatba nem tartozom bele, így még a koncepciókat sem tudom, Mi már csak a kész játékelemekkel találkozunk ugyanúgy ahogy Ti is.

13. Farm_Tadity_

Köszönöm

14. Rettriver2

Rettriver2 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Vettem egy fát a titokzatos válogatásnál.Nem tudom, mit kaptam,mert szürkére vált, ki kellett lépnem. Meg tudod nézni, hogy mi lett? Köszönöm!
    ID 36980236

15. |Tamás|

Szia!

Az általad megadott farmon az ellenőrzésem alapján 2016.11.06. 12:47:02-kor a fás válogatásban Hosszúfürtű aranyeső fát kaptál.

16. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

hol tudom megnézni hogy pontosan mikor regisztráltam?

17. |Tamás|

Szia!

Regisztrációs emailből tudod kideríteni, illetve tavaly volt egy event, mikor kaptunk egy tortát, rajta egy számmal. Az az hogy hány éve regisztráltad a farmodat.

18. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

az a baj hogy 2-3 év kihagyás után tértem vissza tehát olyan tortát nem kaptam, és akkoriban még nem a mostani email címem volt meg

19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Megírnád, miért érdekel Téged ez a dátum most??

20. mebajah

mebajah Fórum császára

Kedves Modink!

Az egyik figyelmes gazdatársunk szólt, hogy: ha kiírom a piacszámom, kitilthattok a fórumról a szabály szerint. Annyi helyen láttam leírva. Tényleg így van?/Ezt még nem olvastam sehol/.
    Köszönöm, ha válaszolsz!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.