Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jánoska777

jánoska777 Fórum-zöldfülű

köszönöm

2. anikoszat76

anikoszat76 Junior szaki

Sziasztok! Függöágy szerepel a piacon a termények között ugyan jelenleg nincs belőle eladó szertném tudni hogy lehet előállitani. Előre is köszönöm.

3. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Kérdezném, hogy a tenyésztelepen az állatfigurák sarkában mik azok a kis állatfigurák, nem igazán jöttem rá.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

5. |Tamás|

Szia!

Ha jól értem a kérdésed, azok a pici sárga ikonokra gondolsz a tenyésztelepen az állatok mellett. Besorolásuk, ízelt lábúak, hüllők stb....Volt olyan event, ahol ezeknek a besorolásoknak lényege volt.

HéricsBáró és krisztabanya kedveli ezt.
  6. anikoszat76

anikoszat76 Junior szaki

Köszönöm mivel megcsináltam az eventet most megkerestem az ólat is

7. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Csütörtökön váltottam levelet a supportal, aminek a vége a lett várjak és ne válaszoljak arra a levélre még ők nem reagálnak. Ma már szerda van, még mindig semmi hír. Az adataim meg bent porosodnak. Ilyenkor mi a teendő....?

8. |Tamás|

Szia!

A Support már biztosan adott választ, Kérlek ellenőrizd az email fiókodat, beérkező levelek mappán kívül még a spam mappát is, hát ha oda tette az email fiókod a levelet.

9. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Köszi, másik gépről valóban jó.

10. krisztabanya

Igen, és erre gondoltam, emlékszem is rá, csak azt hittem, hogy most is van valami jelentősége amire nem jövök rá. Köszi.

11. -ILIKE-

-ILIKE- Haladó

Sziasztok!
    Segítséget/tanácsot szeretnék kérni, ugyanis pár perce vettem meg a novemberi felhősorcsomagot és még mielőtt megvettem volna lapozgattam az ajánlatok között (ugyanazon az oldalon, nem léptem máshová) és egy csomó másik jó csomagot találtam, de gondoltam először a novemberit megveszem kiteszem és utána visszajövök és válogatok közülük (több is volt, ami nagyon tetszett), de mire megvettem a novemberit és ki is tettem a felhősorra a cuccokat, vissza mentem volna, de sehol sem találom őket.
    Annyira emlékszem, hogy ugyanott voltak, mint a novemberi és hogy szintén csomagok, nagyon sok, de eltűntek (vagy csak én nem lelem), pedig nagyon szeretném.
    Segítenétek? Előre is nagyon köszönöm!

12. |Tamás|

Szia!

Jelenleg a novemberi felhősor csomag vásárolható, és ha nincs a tulajdonodban, akkor megjelenik a júliusi. Több felhősor csomag jelenleg nem vásárolható.

13. |Tamás|

Szia feki13!

Olvastam a hsz-ed. Paymentes ügy? Kérlek, a normál supportra írj egy levelet, ott megpróbálnak utána járni. Mikor írsz a normál supportra, ticket számot Kérlek add meg.

14. Röfi-farm

Röfi-farm Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem a felhősorvásárnál a júliusi és a novemberi is megjelenik, de hogy választani tudjak, jó lenne tudni, hogy a júliusi mit is takar, ugyanis az eventeknél csak a novemberinek tüntetik fel a részleteit. Persze, ha megéri, akár mindkettőt megvenném (ehhez kellene a júliusi részletei).
    Tudnátok segíteni, hogy hol találhatóak ezek a részletek? Köszi!

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A júliusi felhősorokhoz tartozó információk itt olvashatók:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/felhővásár-akció.14172/

16. Röfi-farm

Röfi-farm Fórum-zöldfülű

17. cirmy81

cirmy81 Járnitanuló

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség a húsvéti lekvár és a tavaszi koszorú
    hatása között?

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A Húsvéti lekvár bónusza: 30% tp bónusz 12 óra időtartamban
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-lekvárkészítés-mesterképzője.1926/#post-5172

Tavaszi koszorú: 30% tp bónusz 12 óra időtartamban
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-virágkötészet-avagy-egy-virágzó-mesterség-alapjai.537/#post-34141

Mindkét termék arany rekeszbe helyezhető!
    Amennyiben együttesen használod, akkor a bónusz hatása összeadódik a közös időben.

Különbség nincs, mindössze annyi: az egyik a lekvárfőző mesterség terméke, a másik a virágkötészeti mesterséghez tartozik.

19. cirmy81

cirmy81 Járnitanuló

Köszönöm a gyors válaszodat:))

20. krisztabanya

Sziasztok! Kérdésem, hogy a megvásárolható felhősorok egyike sem tematikus? Mindegyikre azt helyezek, amit akarok? Köszi a válszt előre is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.