Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dizzy6

dizzy6 Fórum-zöldfülű

Szomorú, hogy nem ugyanaz az ajánlat, mert nálam nem jelenik meg az a rendkívüli ajánlat, ami ad farmaranyat, meg munkásokat és sok minden mást is szuper áron.:(

2. -marika65-

-marika65- Junior szaki

Szia.Nálam sincs én is hiába keresem.:cry::cry::cry:

3. Tamarg

Tamarg Haladó

Sziasztok, sajna nálam sincs ajánlat. A másik farmomon volt, ott meg is vettem. Itt miért nem tudok venni??? Köszi a választ

mamika57 kedveli ezt.
  4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A játék felületén megjelenő egyedi ajánlatokról nincs információnk.

Ha van ajánlat, akkor az olvasható és teljesíthető egyéni elbírálás alapján.

Ha nincs ajánlat, akkor csak várakozni tudunk.

5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Nálam sincs !:( Ezt azért nem értem , mért nincs mindenkinél ?! Rosszak voltunk ?:(

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre mi sem tudjuk, hogy miért nem jelent meg mindenkinél....

mamika57 kedveli ezt.
  7. szida57

szida57 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Napok óta szeretném megvásárolni a 2016 őszi felhősorokat hitelkártyával, de a vásárlási felületen a 3. oldalon hibaüzenetet kapok. Mi lehet a baj? Segítséget előre is köszönöm! szida57 ID14193303

8. |Tamás|

Szia!

Pontosan milyen hibaüzenetet kapsz? Képet tudsz mutatni esetleg róla? Sajnos banki felületre nem tudunk belépni helyettetek, így ezt nem tudjuk ellenőrizni.

9. 6Ásós

6Ásós Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy jutok hozzá a vásárolt recepthez, mert a pékműhelybe nem került be, az 5-ös szinten fullon van a zöld jelzés. Köszönöm, 6Ásós

10. |Tamás|

Szia!

Melyik recepted vetted meg? Megvétel után ki és beléptél a játékból?

11. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Szia!

Köszi. Ennyire nem lehetek vak, pedig láttam is mindig... Ezért a részért én kérek elnézést. :)

12. celestyn38

celestyn38 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném megkérdezni mikortól és hol tudok készíteni HÚSVÉTI LEKVÁRT? Köszi a választ.

13. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A húsvéti lekvárt a lekvárfőző 5. szintjén fogod tudni elkészíteni.
    ITT olvashatsz bővebben róla.

14. lilien20140929

lilien20140929 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném kérdezni hogy ezeknek az oktató feladatoknak mi értelme van? Azt hittem ad csillagot,de még azt sem.akkor miért van?

15. mamarygen

Szia!

A kezdő játékos számára készült. Az oktató feladatokhoz köthető, amint az olvasható is a kiírásban.
    Ha van rá lehetőséged és kedved, akkor megoldhatod.
    Ha nincs, akkor elfér a gazdakörben.

16. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Nem tudom, hová kellene írnom, de szerdán megvettem mind a két típusú felhősort és nem kaptam meg, bár a pénzt mind a kettőre külön átutaltam.. Kérdésem, hogy várható még, vagy vessek rá keresztet???

17. mamarygen

Szia!

A leírásod alapján átutalással intézted a vásárlást.
    Ez a fajta fizetési mód nem azonnali forma. Több napot is igénybe vehet, míg a külföldi bankba eljut a vásárlásod.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-rendelés-átutalással.773/

18. -manócskák-

-manócskák- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nem tudom jó helyre írok - e, de szeretném megkérdezni, hogy aki mentorként csibét segít, nála is az a jellemző hogy nem aktív játékost küldenek? Nálam 10 - ből jó ha egy komolyan gondolja a játékot. A nagyobb baj az, hogy már eleve pirosan villog és így kapom meg. Nem tudná a rendszer kiszűrni, hogy ilyen játékost ne jelöljön csibének?Elég bosszantó, hogy időt fordítasz rá és a végén semmi eredménye. Köszi hogy elolvastátok!

19. luigimafiano

luigimafiano Utánpótlás-írogató

Üdv, első kérésem légyszives megtudnátok nézzni az utolsó arany vásárlásomat. Majd a kérdésemhez fog kelleni ezaz infó. Köszönöm

ID: 2557226-luigimafiano

20. -marika65-

-marika65- Junior szaki

Sziasztok!

Szomorú,de sajnos a rendkivüli ajánlatról le kell mondanom mert nekem csak nem jelenik meg.Pedig nagyon szerettem volna.:sleepy::sleepy:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.