Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. anikoszat76

anikoszat76 Junior szaki

Köszönöm szépen megtaláltam.

2. dinacska89

dinacska89 Fórum-zöldfülű

Hólyagfatermés nincs soha eladó senkinek?? :)

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

4. trabicsekes

trabicsekes Junior szaki

Szia. Köszönet és elnézést kérek. Meg volt az összehasonlitás és az igazság az,hogy ezeket a praktikákrol én nem tudtam roluk,de kérlek ha tudsz akkor légyi már még,hogy melyik dolog a legjobb a felröppenőkhöz. Küld már el nekem a farmonra,Kérlek.

5. Botond670

Botond670 Járnitanuló

Nagyon szomorú vagyok, megcsináltam mindent ami kell a "Tökéletes kép felhősor"-hoz, kivéve a felröppenőből készítendőt, az
    annyira kevés jött hogy csak a felét tudtam megcsinálni, pedig már vásároltam is hozzá. Mi a megoldás??????????????? Botond670
    ID 15262905

6. mamarygen

A felröppenőkhöz nem szükséges tp növelése. Monthatni fölösleges is.

A felröppenők az érési idő figyelembevételével érkeznek... a leghosszabb érési idő a legeredményesebb.
    (Persze lehet érési idő rövidítésével kapcsolatos termékeket fogyasztani, de az alap idő a lényeges)

Kérlek arra, olvasgass a fórumon, nem tudhatjuk, hogy kinek milyen céljai vannak, mennyi időt tud a játékra fordítani.

Az aktuális témák alfórumban sok segítséget nyújtó hozzászólás illetve topic található.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/aktuális-témák-megbeszélése.287/

De elengedhetetlenül fontos információs hely az Enciklopédia is.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-enciklopédia.6738/#post-21618

A naprakész adatokhoz a Hivatalos közlemények alfórum is szükséges:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php#koezpont.270

Mi moderátorok nem levelezünk a farmokon keresztül.
    Ha segítségre van szükséged, itt találsz olyan Help-segítségnyújtó helyeket, ahol kérdezhetsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php#segitseg.275

trabicsekes kedveli ezt.
  7. mamarygen

Szia!
    Kérlek olvass az event csevegőjében, hátha találsz olyan segítséget, amelyet megfogadva sikeresebb leszel.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...event-2016-csevegő.14481/page-160#post-610844

8. fater28

fater28 Járnitanuló

nagyon szomoru vagyok mert nem jönnek a röppenök igy nem tudom befejezni van mikor összessen 6 db jön ez csak 1 darálás még csak 30 db om van Sos segitséget kérek szeretném befejezni de ez mindig igy megy növényem több 1000 van már

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az eventnek holnap vége, összesen 900 db felröppenőre van szükség, és malom termék is kell, ami turbó malommal 20 óra környékén van. Amennyiben csak pár darab hiányzik, akkor hajrá.

10. emancika

emancika Aktív író

Mivel nem találtam megfelelő topicot a reklamálásomnak, itt kérdezem, hogy milyen sűrűn látogatja farmerama segítői, moderátorai
    Hát kedves Tamás! ****. A véleményem megírtam a panaszkönyv oldalon is, igaz nem sűrűn látogatja az illetékes, ahogy megállapítottam.

****panasz eltávolítása |Tamás|

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.11.16
  11. |Tamás|

Szia!

Panaszkönvynek amennyiben elolvasod az első hozzászólását akkor olvasható benne, hogy alap esetben nincs moderátori hozzászólás, onnan csak továbbítva vannak az üzenetek.
    A mostani szüreti eventnél (tökéletes kép) másképp kellett taktikázni, ezeket a taktikákat az event csevegőben nagyon sokszor olvashatjuk, amennyiben belelapozunk.
    Vannak olyan gazdák, akik már az event 3. napja körül kész voltak az eventtel, vásárlás nélkül, vannak, akiknek még most is hiányzik több-kevesebb. Ez csak a taktikázáson múlt, hogy ki mennyire ismeri a farmját, mennyire tudja befolyásolni az eventet.
    Ez az írásod inkább panasz, mint kérdés, tehát a panaszkönyvben van a helye.

12. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Remélem jó helyen kérdezősködöm, mi az oka annak, hogy alig kapok felröppenőt a mostani eventnél, s holnap már vége. Mit érek a kiváltom a felhőt, ha az utolsó elemet nem tudom megszerezni, növényeim meglesznek, a színes papirusz is, de a másikból még az 50 db.-ot se tudtam kikeverni. Hiába egyfolytában ültetem aratom a 3 féle növényt, nekem csak 1,esetleg 2 db.-ot ad, nem tudom, hogy van beállítva az adagoló, de hogy nem jó az tuti. Netán megint a pénz domonál? Kár volt törni magam, szerintetek mit kell ilyenkor tenni? Kösz ha adtok valami tanácsot még az utolsó pár órában. Sziasztok.

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Rengeteg hasznos tanács elhangzott az event csevegőben:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tökéletes-kép-szüreti-event-2016-csevegő.14481/
    Így fél nappal a vége előtt már nem lehet olyan ötletet adni, ami megoldaná a hiányzó felreppenő mennyiség problémáját.

14. -kispipi00-

-kispipi00- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a katicabogár "ólat" később is meg lehet majd szerezni, vagy csak most az ólgőzössel. Köszi

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Nincs információnk róla, lesz e más módon megszerezhető a jövőben, ha igen, akkor hogyan. Ilyet soha nem tudunk előre megmondani.

16. -kispipi00-

-kispipi00- Fórum-zöldfülű

köszönöm

17. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Válaszod köszönöm, így végre végleg döntöttem, hogy több mint 6 év után búcsúzom, s a gyerekek is, több olyan játék van, ahol nem a pénz az első, mert itt már csak az számít. Sziasztok.

Kérek segítséget abban, hogy a játékot befejezni szeretném a gyerekekkel együtt, azaz 3 fiók megszüntetését, véglegesen, de nem tudom, hogy kell. Köszönöm, sziasztok.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.11.16
    Liacska77 kedveli ezt.
  18. |Tamás|

Szia!

Felhasználói fiók megszüntetéséről itt tudsz olvasni

19. tifani56

tifani56 Junior szaki

sziasztok nem tudom jo helyen járok e de nem tudom ki tenni a babra amit most befejeztem nagy nehezen nem engedi oedig mind 3 meg van köszi a segitseget

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A felhősor amire rá kell tenni, az ezüst szobában szerezhető meg. Azt is megszerezted?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.