Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsanamama52

zsanamama52 Utánpótlás-írogató

ilyen rossz event mint a mostani még nem volt. Miért kell ennyi event növényt termelni,ha nincs rá szükségem? ha alig kapunk felröpppenőt nem tudom befejezni. miért kaptuk meg a felhősort ha nincs meg a hozzá való.nekem nincs pénzem a vásárlásra azt hittem, hogy ez egy rendes játék.lehet ,hogy abba hagyom ha így halad.

zánkamama kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A központ döntése a játék illetve az event összeállítása.

A taktikai tanácsok megbeszélése az aktuális eventcsevegőben mindig olvasható.
    Nagyon sokan pénz fizetése nélkül játszanak, és eredményesen ami a legfontosabb.
    Kérlek arra, olvass ott Te is!
    https://board-hu.farmerama.com/inde...kép-szüreti-event-2016-csevegő.14481/page-178

3. mamarygen

4. Babybogyo581

Babybogyo581 Junior szaki

Még egy kérdése lenne az egyik szomszédomnak....hogy lehet küldeni ajándékot a pajtából ? Én már elfelejtettem ! Köszönöm előre is a választ !

5. mamarygen

Mire gondol pontosan???
    Termékekre??--éléskamra polcáról?
    Fák?, ólak, kitehető tárgyak??-ezek a bal oldali ládás tárolóban vannak!

Termékeket a napi ajándékozás keretében lehet küldeni.

A bal oldali menüből csak az Ajándékozás és kereskedési mini-event idején van mód! Nem mindenre vonatkozik persze, hanem az aktuális kiírás a meghatározó.

6. Babybogyo581

Babybogyo581 Junior szaki

7. mamarygen

Onnan nem lehet, eddig sem lehetett... az a készlet a sajátja.

A napi ajándékok közül lehet küldeni, de az limitált.
    Ha van FA készlete, abból bármennyit tud küldeni a készlet erejéig.

8. Rebuska68

Rebuska68 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném törölni a barát listámról a kapott csibe társakat de nem engedi ! Így nem tudok új szomszédot felvenni ,hogy kitakarítsam a szántómat teljesen ezek a társak inaktívak, 17-es szinten vagyok !

9. gödimamu

gödimamu Járnitanuló

Üdv. Vásároltam 50 FA-at, amihez többek között 20 óra tenyésztő robot is jött, de nem tudom hol van és mikor aktiválhatom.Köszönöm

10. mamarygen

Szia!

A csibetársak nem akadályozzák a valódi szomszédok felvételét.

A nem valódi szomszédok a lista alján lesznek mindaddig, amíg közös a mentorotok a csibeszobában.(Akár dolgos társak, akár inaktívak.)
    Csibetársak nem törölhetők, mert nincs a jobb oldali szomszéd menüben az ikonjukra kattintva törlés gomb. Csak az ajándékküldés és a levelezés lehetséges.

A legalsó ikonban, a több szomszéd mutatása opciót kell bekapcsolnod a beállítások menüben(jobbra fenn a 3 gombos ikonsorban a középsőt választva, majd a filmes csapó ikont).
    A fehér csokornyakkendős ikont válaszd először.
    A felugró ikonsorban újra egy ilyen, fehér csokornyakkendős figurára kell kattintani.
    Érkezik egy meghívó ablak, amibe a szomszédkereső topicból kiválasztott farmnevet kell pontosan, betűről betűre beírni. Ezután a pipa jel megnyomásával elküldhető a felkérés.
    Ha sikeres a továbbítás, a szomszéd menüdben halványan meg fog jelenni a meghívott fél farmikonja. Akkor lesz erőteljes, látványos az ikon, ha visszaigazol. Elfogadja, "leokézza" a kérésedet.

Ezt a műveletsort annyiszor teheted meg, amíg megtelik a szomszéd listád.(12 valódi szomszéd és +1 Te magad.)A csibetársakat és a mentorodat ne számold közéjük!
    Így lesz tiszta a szédült szántód, ahol már termelhetsz is.

11. mamarygen

Szia!
    A tenyésztő robot automatikusan életbe lép, ahogy a vásárlásról megkapod az értesítést a farmodon a felugró ablakban.

A tenyésztő robot a tenyészházas műveletek megkönnyítését teszi lehetővé, ha éppen tenyésztesz.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...elep-működése-tenyésztés-összefoglalása.2113/

12. gödimamu

gödimamu Járnitanuló

13. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

sziasztok!
    A vonatnál alul a kijelzőn kellene lenni egy 500, és egy 750 jelzés a négyzetekben, helyette van 2 db 600-as kijelzés már ki is léptem, de a 600 maradt. Mi van most? Mi hibás?

14. pkata78

pkata78 Utánpótlás-írogató

Nálam sem működik a vonat :(

15. domimaster11

domimaster11 Járnitanuló

miért nem müködik a vonat?

16. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Nálam sem működik.:(

17. Rebuska68

Rebuska68 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.11.16
  18. rendesluca

rendesluca Fórum-zöldfülű

Szeretném a fizetési módot forintra módosíttatni. Hogyan kell?
    ID 8465911
    rendesluca

Utoljára szerkesztett: 24.11.16
  19. -kisjutka-

-kisjutka- Utánpótlás-írogató

Nalam is 2 db 600-as van, a csalad masik farmjan is.

20. mamarygen

Sziasztok!

Területváltások közbeiktatásával visszatérve a városba, már fog működni az ólgőzös.
    2 -3 4 területváltást kellene beiktatni.

Sajnos csak ez a megoldás, míg a hiba kijavítása meg nem történik.

A központban dolgoznak a hiba feloldásán.

csopke1 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.