Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Szerencsére pótolható, csak nem a megszokott módon.

A bionövények kiváltásával kapunk egy Malalás területre kirakható magokat termelő bódét/bódékat.
    A váza ikon alatt vannak, 2*2 területre lehet kirakni. Azok időtől függően(3 és 6 óra) adnak ültethető magokat.

Keress rá a Malalás event területén a bódékra a vázás menüben!

2. MédiásFeri83

MédiásFeri83 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséget! MédiásFeri

3. MázliPaca

MázliPaca Utánpótlás-írogató

Juhéééé, meg van! Nagyon köszi. :D

4. Szép napot kívánok! Katicabogártápot szeretnék eladni, de nem lehet. Miért? Köszönöm a választ.

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Eladható a piacon a katicabogártáp. Mi a problémád vele pontosan?

6. evatx

evatx Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Csináltam egy óóóriási hibát:-( Véletlen beadtam az összes biókáposztámat:-( Sosem szoktam beadni semmit, amíg nem érem el az adott mennyiséget, ami kell. Ha jól látom még kosárból sem tudok kápit venni. Tud valaki segíteni mit tegyek?

7. |Tamás|

Szia!

Káposztavetőmag nevű dekort tudom ajánlani, ezt a dekoroknál keresd, csak az event területére helyezhető ki. Érési ciklus végén vetőmagot ad. 2X2-es területre kell kihelyezni

8. evatx

evatx Utánpótlás-írogató

Köszönöm :)))))))))))))))

9. jazmin15

jazmin15 Junior szaki

Egyre bosszantóbb ez a farm játék. Most már van mozi, de pont az nincs, pedig elég hosszú reklámot ad be a Lidl-s reklám.

Leho69 kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    A reklámot nézd végig. Keresd meg a végén legalul a nagy zöld gombot.
    Continue vagy Get your reward van rajta. Arra kattints rá. A második esetében várd meg a Succes zöld gombot is.
    Minden esetben ad pontot a Lidl reklám, csak a mozizásban nincs tapasztalatod.

11. jazmin15

jazmin15 Junior szaki

Segitséged köszönöm :)

12. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Tudna segíteni valaki a új eventben? Hogyan lehet tovább haladni ugyan is 4 db akadály van.

13. |Tamás|

Szia!

Ahogy váltod ki a területeket folyamatosan, majd ha oda jutsz, akkor elfog tűnni az akadály. Nyugi, eltévedni nem tudsz, mert egy irányba megy a tanárnő.

Kérlek, olvasd el az event részletes ismertetőjét

14. Pelzsu

Pelzsu Utánpótlás-írogató

Mikor egy utat végigköveztél akkor az egyik akadály eltűnik és a tanítónéni a helyére ugrik.

15. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Köszönöm szépen a segítséget! További jó játékot kívánok.

16. viharsziv99

viharsziv99 Járnitanuló

Szép napot. Nagyon vártam az adventi naptárt:)) és nem találom, segits kérlek köszönöm

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Miért is várod?
    Láttad róla a hivatalos közleményt, hogy már megérkezett, el kellet kezdődnie?
    Még nem elérhető, amint elérhető lesz, erről a játékelemről is, mint minden egyébről hivatalos közlemény formájában tájékoztatjuk a játékosokat.

18. picurka2016

picurka2016 Fórum-zöldfülű

Hol talalok szomszedokat?Köszi

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

20. Liandora87

Liandora87 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ez már a második olyan eset,hogy farmaranyért veszek ólat vagy fejlesztést és nem kapom meg :(
    Most vettem meg a tiki-tenyészetet és nincs benne a raktáramba se sehol máshol nem találom de a farmaranyam elvette :(
    Nem tudjátok miért van ez?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.