Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

HéricsBáró és -csincsike- kedveli ezt.
  2. durnieva

durnieva Fórummogul

Sziasztok valaki nézze már meg hogy nálam mi a hiba végeztem a Malalával de semmi nem történt a területen ugy értem nem lett szebb vagy valami irtátok hogy meg változik agrafika a területen ID40620183

3. Tomi851009

Tomi851009 Járnitanuló

Sziasztok! Kérdésem az lenne, hogy Malala területen, már csak 4 csomagot kell leadni, és azt ha jól számoltam az 5 kavics, de sokkal több terület van, gazosan? És a maradék 2 ajándékot hogy lehet megszerezni?

4. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Szia! Csak kosár vásárlás ellenében tudod hiánytalanul befejezni ezt az eventet. Ez az event direkt az adakozásról , a rászorulók segítségéről szól. ,,Az így megszerzett kavics mennyiség nem lesz elég a teljes területre."
    Itt fel tudod frissíteni az emlékeidet: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tanulj-és-gyarapodj-malala-jótékonysági-eventje.14518/

5. mamarygen

Szia!
    Van azért változás, nézz rá alaposan. :)
    Az iskola épülete méretében bővült, nagyobb az építmény, kapott két szárnyépületet... a tetőn is az iskolai jelleg dominál.

Az is változás, hogy a tanösvény elkészült= a kavicsok járhatóvá teszik... lehet sétálni a lányoknak, nézegetni a termelő területeket. Vannak pihenőhelyek is.
    Sőt az egész vetésterület is használható.
    Míg az event tart, addig a magos bódék is működhetnek, színfoltjai az iskola kertészetének.

Az event leírásában az induló kép látható... hasonlítsd össze, és fogod látni a különbséget. :)

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Na igen, hiszen be sem lépnek, így elolvasni sem fogják.

7. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

8. Dóri1974

Dóri1974 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tudna nekem valaki segíteni.Leadtam az összes biozöldséget.Szeretnék tovább haladni,de nem tudom hogyan lehetséges.Segítségeteket előre is köszönöm!Szép napot Neketek!
    Üdvözlettel: Dóri

9. mamarygen

Szia!
    Ezek közül a tárgyak közül keresd meg a váza ikon alatt azt a vetőmag árusító bódét, amely "zöldség" hiányzik számodra a vetéshez:

Paradicsomvetőmag

Érési ideje: 3:00 óra
    Amit ad: 4 db bioparadicsom és 560 tp
    Elérhető: Az event kezdetén megkapjuk.
    Az event idején csak az event területére helyezhető ki.

Káposztavetőmag

Érési ideje: 6:00 óra
    Amit ad: 4 db biokáposzta és 1120 tp
    Elérhető: A bioparadicsom ablak második feladatában.

Tökvetőmag

Érési ideje: 3:00 óra
    Amit ad: 4 db biotök és 560 tp
    Elérhető: A biokáposzta ablak negyedik feladatában.

Padlizsánvetőmag

Érési ideje: 6:00 óra
    Amit ad: 4 db biopadlizsán és 1120 tp
    Elérhető: A biotök ablak negyedik feladatában.

Tedd ki üres területre, és pár óra múlva már lesz ültethető magod. :)
    Ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tanulj-és-gyarapodj-malala-jótékonysági-eventje.14518/

Engedély nélkül nyitottál új topicot a fórumon, ez szabálytalan.
    Legközelebb a már működő segítségkérő helyek valamelyikébe írj, ha gondod adódik.
    A topicot zárom.
    A fórum szabályzata:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/
    A fórum felépítése és használata:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

10. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Szia! A Malala területén beadtam az összes termést de nagyon sok terület gazos és még hátra maradt két ajándék! Most mit termeljek? A legnagyobb csomagot megvettem a kitehetők kint vannak! Köszönöm!

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Tudásfája ad napi 2 kavicsot. Kaviccsal kitudod váltani a maradék területet. ( tök, káposzta, padlizsán, paradicsom bódékban nem szerezhető annyi kavics, hogy az event maradéktalanul teljesíthető lenne)

12. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Szia Tamás! Köszönöm ezzel tisztába vagyok ezért váltottam ki a csomagot de még se tudom befejezni mert 14 kavics hiányzik de csak 12 kavicsot fogok a végéig kapni! Még egy csomagot nincs anyagi lehetőségem vásárolni! Azért köszönöm a válaszod!

13. a1a4

a1a4 Haladó

Szia! Befejeztem a Malala feladatot, és szerettem volna a felhősort feltölteni és aktiválni, de nem lehet. Az ismertető azt írja, hogy nem tematikus felhősor, de nem egyáltalán semmi reakció nincs, ha rákattintok egy-egy felhőcskére.

14. atiádi01

atiádi01 Járnitanuló

Üdv. Az lenne a kérdésem, hogy sehol se találom a 2 kupámat ami x% nagyobb eséllyel adja a felröppenőket!! Mindenhol megnéztem paszulyon, kerge kerten, a raktárban! Sehol sem találom! ID: 6051751

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Magát a felhősort megvásároltad az eventhez tartozó nagy kosárban?

16. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Az élő legenda rúnába nem adtál még be kupát?

17. atiádi01

atiádi01 Járnitanuló

Szia!
    Köszi megvan :DD Az élő legendában 27/30 van bedobva!! De ha nincs meg a 30 akkor is minden területen megadja a bónuszt?

18. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Igen, az elért eredménynek megfelelően minden területen érezteti a hatását.

19. tuti566

tuti566 Fórum-zöldfülű

Szia az a kérdésem miért nem lehet SMS-ben a farmaranyesőt meg venni és semmit sem lehet SMS-be venni miért?????

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Magyarországról játszol? Bank jobb felső sarkában magyar zászlót látsz?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.