Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. a1a4

a1a4 Haladó

Köszi a választ. Így már értem, kis kosarat vásároltam.

2. indigo54

indigo54 Aktív író

Ez már megint nagyon igazságos event, aki nem tud venni kosarat nem tudja megcsinálni a feladatot, pl. nem támogatja a játék a bankkártyámat, ezért nem tudom befejezni. Miért kell ennek igy lenni most már nem először.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Malala event kimondottan egy jótékonysági event, ezért bővebben nem is szeretném magyarázni, hogy miért kell fizetni ennek az eventnek a 100%-ban hiánytalan teljesítéséhez.

4. tuti566

tuti566 Fórum-zöldfülű

igen magyar zászlót van de csak bank kártyás vásárlás telefonos nincs ???

5. |Tamás|

Magyar bank esetén van lehetőség SMS-el és hívással is farmaranyat rendelni.

6. _Farmasszony_

_Farmasszony_ Utánpótlás-írogató

A tanulj és gyarapodj eventet nem lehet befejezni..??kész vagyok, nem tudok több növényt leadni, de nincs meg az összes terület, és nincs az égig érő paszulyon sem az ág...segít valaki...??

7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

_Farmasszony_ kedveli ezt.
  8. |Tamás|

Szia!

Malala event kimondottan egy jótékonysági event, ezért bővebben nem is szeretném magyarázni, hogy miért kell fizetni ennek az eventnek a 100%-ban hiánytalan teljesítéséhez.

9. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

helló Tamás
    hogy küldök felrepit olyan farmosnak aki se nem szomszédom, se nem barátom és úgy álltalában semmilyen kapcsolatban nem vagyok vele?
    (lehet ezt kérdeztem már egy éve is)
    viszont azóta is kaptam felrepit olyantól aki nincs a barátlistámon- ez szintén zárójelbe

10. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Megjelent hogy lehet téli háttérképet beállítani,nálam nem jelenik meg a téma választásnál?

11. |Tamás|

Szia!

Írsz neki egy üzenetet, kimenő fülön megkeresed az üzit. Üzenet előtt pipa, és jobb lent felvétel a barátlistára. Ez után már tudsz neki ajándékot küldeni.

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. |Tamás|

Szia!

Technikai probléma miatt csak csütörtöktől lesz elérhető.

farmeres53 kedveli ezt.
  13. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

helló megint
    köszi a választ

lassan kezdek kétségbe esni
    van ez a felreppenő kérő topik, most vagy én írtam bele rosszat, vagy nem jól fogalmaztam meg amit akartam
    de az is lehet hogy én csinálok rosszul mindent

tudják odaát a játékosok hogy mi a felrepi kérés-küldésnek a menete? amit nekem leírtál

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Vélhetően tudják a játékosok.
    Ha mégsem, akkor szoktak kérdezni... kapnak ott is segítséget, útmutatást.

15. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Szerintem nem kell annak a barátlistádon lennie, aki küldi. Elég, ha te vagy az ő listáján. Viszont, ha te szeretnél valakinek küldeni, aki nem szomszédod, akkor azt előszőr a barátlistádra kell venned.

16. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

szia
    értem ezt a listázgatósdit, de nem vagyok kubatow, meg másirányú a probléma ami felmerült
    történetesen hogy mindenki csak írogatja hogy kell neki felreppenő
    én tettem egy felajánlást hogy akinek kell az kérjen szóljon , írjon de ilyen levelet még nem kaptam (mert írni kell hozzá stb)
    úgy gondoltam hogy ha valakinek tényleg nagyon kell akkor majd rámír, hogy elküldhessem de rosszul hittem, mindegy
    nekiálltam leveleket írogatni
    nem tudom érted -e hogy mi az amit én nem értek ebben a folyamatban...
    :)
    köszi a választ, meg mamarynak is

Matold és -Mayacska85- kedveli ezt.
  17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen a felvilágosítást! Így már értem a problémádat! Azt hiányolod, hogy akinek szüksége lenne felröpire, az nem veszi a fáradságot, hogy egy baglyot írjon, és a bagoly alapján felvehetnéd a barátlistádra. És így minden gond nélkül küldhetnéd a felröpi ajándéként. Lehet, hogy nincs is szüksége a felröpire, vagy nagyon kényelmes. Azt nem feltételezem, hogy nem tudja mi a bagoly szerepe.

18. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

te mindig átlátsz a szitán!:D
    de hadd legyek még mindig abban a tudatban hogy tényleg nem tudják hogyan kell egy felajánlásra reagálni, és azt
    hiszik elég csak kérni s megadatik:D
    mindegy elküldtem párat (levelet, röpit), még ha az elején nem is gondoltam volna hogy nekem kell azért megdolgozni hogy másnak jó legyen:)

Matold kedveli ezt.
  19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

MrRoy és Franyo121!

Kérlek benneteket, a help topicot rendeltetésszerűen használjátok!

Nincs lehetőség itt a beszélgetésre, azt a farmos postán rendezzétek. :)

Köszönöm a megértéseteket!

franyo121 kedveli ezt.
  20. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Lehet nem ebbe a topicba kellene írni, majd a válaszból kiderül. Az lenne a kérdésem, hogy a biós területet aki csinálja, de nem vette meg a legnagyobb csomagot, mert csak kicsire futotta, szóval sztem azok is megérdemelnék a felhősort, mindenkezt i annyit ad jótékonyságra amennyit tud, ez kicsit furcsa dolog úgy érzem.Sok kicsi sokra megy sztem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.