Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos ilyenre nincs lehetőség.

2. -marika65-

-marika65- Junior szaki

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni a vetőmagos bodékat miért nem lehet kitenni sehova sem?
    Köszönöm előre is választ.

3. |Tamás|

Szia!

Átalakítás alatt vannak, hogy kihelyezhető legyen a farmos területekre, de az event péntek délután ért váget, most hétvége van, így ez egyelőre nem került korrigálásra.

4. -marika65-

-marika65- Junior szaki

Köszönöm.

5. betty022

betty022 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Érdekelne,hogy az Ajándékkódot hol találom meg? Melyik tropicban?
    Köszönöm és szép napot ;)

6. |Tamás|

7. andromama

andromama Utánpótlás-írogató

8. Imre

Imre Fórum-zöldfülű

Sziasztok :) ...
    Azt szeretném megkérdezni hogy van e mód az ellopott felhasználó fiókom vissza szerzésére, vagy hogy van e rá esély egyáltalán :/ ...
    jó régen nem játszottam rajta és nem is kerestem fel senkit mert úgy gondoltam hogy már amúgy is elértem mindent és egyik napról a másikra nem engedett fel anno... gyanús volt a végén hogy olyan email cím volt hozzá rendelve amit nem is ismertem , fel vettem vele a kapcsolatot de nem reagált .../esetleg arról érdeklődnék hogy az a felhasználóm aktív e ... a felhasználó nevem "Imre945" volt
    Bocsi ha rossz helyre írtam ezt.
    Köszönöm a választ előre is :)

Utoljára szerkesztett: 11.12.16
  9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Ez egyáltalán nem fórum illetékességű ügy.
    A játék supportját kell megkeresned.

10. BBrigus

BBrigus Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A gazdakörben a Tour de farm micsoda?

11. Nildia

SZia!

Egy feladatsor. Gazdakörben gazdaköri feladatok vannak.
    Végig kattintgatva látod mit kell beszállítani ha teljesíteni akarod.

12. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok , szép estét Kedves Moderátorok. Segítséget szeretnék kérni, nagyon elrontottam a FA rendelést SMS-ben. Sajnos egy számot kihagytam, így a pénz oda lett, és FA sem lett, amiből titok fa köteget szerettem volna vásárolni. A BP-től vissza is érkezett a hibaüzenet . De a fákra már alig van idő. A hibaüzenet száma: T975396861 Most nem tudom mit lehet tenni, ha lehet valamit.
    Előre is köszönöm a segítséget, sokszor rendeltem már FA-t , ilyen gondom még nem volt. ID: 21909199 Farm: Fenyvesi1010

13. Fenyvesi1010

Sziasztok, szép estét Kedves Moderátorok! Sajnos elrontottam az FA rendelést SMS-ben, egy számot kihagytam, így nem lett meg a titok fa köteg, amit szerettem volna, és idő is alig van már. A hibaüzenet száma: T975396861. Most nem tudom , mit csináljak, előre is megköszönöm a segítséget. ID: 21909199 farm: Fenyvesi1010

14. Nildia

Szia!

A telefonszámból hagytál ki számot, vagy a BIG ID számból?
    Egy biztos - rontott SMS-ből pénzed pár perc alatt nem lesz. Ha orvosolható, akkor az néhány munkanap.

15. Fenyvesi1010

Szia Nildia, a mobilomról küldtem SMS-t , A BIG.... után hagytam ki véletlenül egy számot. Ez a probléma, már nem tudom megrendelni a Bahára a titokfa köteget.

16. Nildia

Szia!

A supportot kell megkeresned ebben az ügyben, válaszd az általános kérdések kategóriát :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

17. Fenyvesi1010

Nildia kedveli ezt.
  18. KR11

KR11 Fórum-zöldfülű

Az adventi naptár nem adja a az ajándékot ID: 52958597

19. bonci77

bonci77 Utánpótlás-írogató

sziasztok utánna lehet nézni hogy 2 nappal ezelött tényleg nem nyitottam ki az ajándékomat.minden nap mikor beléptem elöször Racko ajándekát majd az ádventi natárt szoktam kinyitni. most meg azt mutatja nem nyitottam ki.elöre is köszi a választ ID SZÁMOM ID: 14526108

20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A log szerint az ajándékot rendben megkaptad.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.