Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -kisjutka-

-kisjutka- Utánpótlás-írogató

Koszi,:cry::cry:

2. nazsu66

nazsu66 Utánpótlás-írogató

Kedves Moderátorok!
    Légyszi segítsetek,mert nem tudom befejezni a kakukk-titok "paszuly soromat"
    Teljesítettem az eventet, meg is kaptam érte az ajándékaimat, de a doki küldetése II-t nem tudom kirakni. A raktáramban bent van, de amikor kitenném, azt az üzenetet kapom, hogy nincs az eszköztáramban. :(
    Kiléptem, beléptem, frissítettem.....de semmi...:(
    Megnéznétek, hogy mi lehet a gond?
    Nagyon köszönöm.
    Gazda: nazsu66
    ID: 39356099

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, az összeépített Doki II. fejlesztés kerül a felhőre.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kakukkfiókák.10566/

nazsu66 kedveli ezt.
  4. nazsu66

nazsu66 Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm a segítséget! :) Nem építettem össze őket, ezért nem sikerült kitennem. :sleepy::oops:

5. damotunde

damotunde Fórum-zöldfülű

Szia!
    Ma reggel a Party pörgetésen megnyertem a főnyereményt:Jackpot....de nem tudom ez tulajdonképpen mit is jelent???Mi van benne ebben a főnyereményben???Előre is köszönöm szépen a választ.További szép napot kívánok mindenkinek.

6. Laboviti

Szia!
    A kerekkeréknél a "megszerzett nyeremények" címszóra kattintva ellenőrizheted a jutalmaid listáját.

7. damotunde

damotunde Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm!

8. ciprus48

ciprus48 Utánpótlás-írogató

Nekem az lenne a kérdésem,hogy a "Száguldó szánt" kitettem a kincses szigetre,először el is "száguldott",utána már egyáltalán nem...akkor itt nem működhet? Köszönöm a választ.

9. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Mától észlelve: Lenne egy kérdésem: a Kerek keréknél ha pörgetek akár átlagossal akár Party-val csak kb 4 másodpercig pörög és még azt se tudom csinálni hogy én nyomjam meg a gombot hogy megálljon az egyiknél,Hol ott Péntek reggel is pörgettem mind kettő fajtával és kb 8 -10 másod percig pörgött és én állítottam meg egy ajándéknál. most mi van??

Gazda: garazda74ID: 2753335

Utoljára szerkesztett: 15.11.14
  10. Laboviti

Szia!
    A Takarító program használata előcsalogatja a szánt: http://www.filehippo.com/download_ccleaner

11. Laboviti

Szia!
    A kerekkeréknél változások léptek életbe. Erről részletesen a délutáni órákban olvashatsz a hivatalos közlemények között.

12. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

köszönöm és lenne még valami: valakinek van listálya a bahamarama zöldségeíről?? 1000 kösz :D

13. Laboviti

Ha a vetőtáblán ráviszed a kurzort a növény ikonjára, akkor látod hogy melyik növény milyen kategóriába tartozik.

14. alvajaro76

alvajaro76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Volna egy problémám. Az egyik, hogy megcsináltam a Kakukk utánpótlás küldetést, és nem találom a kakukktojás I. kitehetőt, se a farm bármelyikén, se a felhőkőn, se pedig a különlegesség dobozban. Pedig a kakukktojás II. ott van.
    Gazda: alvajaro76 ID: 20381827
    Válaszotokat előre is köszönöm.

15. Laboviti

Szia!
    Ne feledd, ha egyszer már összeépítetted a fejlesztett két elemet az már nem esik ketté. Így most kakuktojás II. néven szerepel.

16. tünde282

tünde282 Járnitanuló

Sziasztok!

Tegnap este a party pörgetésem 200 % tp bonusz lett, meg szeretném kérdezni, hogy ez a felhősorra nem vonatkozik? Köszi a választ.

17. Laboviti

Szia!
    Az általad említett bónusz a felhősort nem érinti.

18. Gatyamarci

Gatyamarci Fórum-zöldfülű

Gatyamarci vagyok.ID 3137071 kb. egy éve jelentkeztem mentornak és még mindig nem kaptam csibéket. Eddig türelmesem vártam, de hiába. kérem segitségüket.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.11.14
  19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos sokan vannak ebben a cipőben... igazi megoldást csak az fog hozni, ha bevezetik majd az úk mentorrendszert, teljesen más alapokon.

20. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Kedves Csocsoovb!

Meg tudnád nézni, hogy hány fazekat adtam el és milyen áron, mert kb. 40 db volt és úgy látom, hogy az eladottak után (utolsó 3x3 db nem érkezett meg a csp...)

Köszönöm:
    BelkaMimi ID: 34296681

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.