Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Aki tud kérem, hogy segítsen. Van-e valakinek olyan információja, hogy a Katica megszerzésére lesz még lehetőség.?

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Sajnos a kérdésedre senki nem tud a fórumon biztos választ adni. Csak a játék készítői tudnák megmondani, ők meg egyenlőre hallgatnak.

3. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

;)Szép napot kívánok mindenkinek!
    Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy hogyan tudom meg, mikor regiztem itt a játékban, mert már elfelejtettem!!..Köszönöm ha válaszoltok, üdv: Boszika57
    ID: 10299997

4. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Boszika57 kedveli ezt.
  5. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:):DNagyon köszönöm a kedvességed, munkádat, és kívánok további szép napot, üdv: Boszika57 :inlove:

Angyalszárny kedveli ezt.
  6. drixon

drixon Aktív író

Sziasztok!
    Azt szeretném megtudni, hogy a paradicsomfának és az annóna fának mi a termése?
    A segítséget előre is köszönöm.
    Üdv:drixon

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

sziszi1965 és drixon kedveli ezt.
  8. drixon

drixon Aktív író

9. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Köszönöm a válaszodat. Nincs mit tenni várunk a "csodára". Lehet, hogy az ól válogatásban lesz úgy mint a közelmúltban volt a fa válogatás.

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A születésnapi event egyik nyereménye adhat katicaólat szerencsés esetben. :) [titokzatos rakomány]

11. Anyóca70

Anyóca70 Haladó

Sziasztok! Nyertem járni tanuló trófeát, ez mi és hol lehet megtalálni.Választ köszönöm.

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

13. Anyóca70

Anyóca70 Haladó

HéricsBáró kedveli ezt.
  14. mojzi60

mojzi60 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérdésem lenne. Bejelölt egy gazda szomszédnak. Van szabad helyem, de nem kerestem szomszédot. Kérdésemre azt válaszolta, hogyan talált meg, hogy a farm fotóknál, a másik gazda értékelésnél. Lehetséges ez? Én ilyen opciót nem találtam.

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Igen, lehetséges.

Város/posta/fotók/másik farm értékelése. Ez esetben random szerűen dobálja fel a farmokat, és aláírja a gép a felhasználói nevet illetve a szintet.

16. mojzi60

Ezt én is megnéztem, de nem látom/látható nekem, hogy van üres hely bárkinél is.

17. |Tamás|

Az valóban nem látható, de aki próbálkozik, az szerencsével járhat címszóval megvan a farmneved, akkor be lehet pötyögni a szomszédmeghíváshoz. Elfogadja a gép akkor van helyed, ha pedig nincs helyed, akkor kiírja a gép.

mojzi60 kedveli ezt.
  18. koczkaildi

koczkaildi Fórum-zöldfülű

Sziasztok.aktiváltam a füvészkeretet de nem tudom hol keressem.köszönöm a segitséget elöre is :Ildi

19. |Tamás|

Szia!

Fák között a "mind" kategória alatt. Kérlek, olvasd el a részletes ismertetőt.

20. mojzi60

Értem, köszönöm a gyors választ. Megint tanultam.

mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.