Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Csak az alap sütivár helyezhető ki, a fejlesztés nem egyenértékű egy óllal.

2. mumus78

mumus78 Utánpótlás-írogató

Üdv! Érdeklődnék, hogy azokat a ládákat amit a paszulyról kapok hol tudom megnézni? Pl.: vidám állatos láda, csemetés láda stb...
    Mert hiába keresgélem a pajtában nem találok belőlük egyet sem.

Előre is köszönöm!

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Dekorok (váza ikon), elhasználódó fül alatt. :)

mumus78 és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Valami tájékoztatás van erről az EU-s fizetésről? Nekem a bankom nem hoz fel csak Ft alapú fizetést. Akkor az ilyenek már nem is tudnak vásárolni? Köszi előre is a választ.

5. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

Hol tudom a szülinapi ajándékomat kiváltani ?

6. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

"Hírek" felületen kell át venni a Rajta! gombbal.

7. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A bankod forintban vonja le a számládról a vásárolni kívánt termék árát és ők váltják majd át eurora. Forint számláknál tulajdonképpen a feltüntetett eurós ár csak tájékoztató jellegű.

8. mumus78

mumus78 Utánpótlás-írogató

Köszönöm Tündér vagy :) :) :)

9. -greycat-

-greycat- Aktív író

Nem tudom, miért nem értik, amit írtam. Rosszul raktam össze, a 3. helyett valszeg a 4. tettem rá, és ez után már nem engedi a 3-at feltenni!!!!! Mind megvolt - a korábbi , egyedül álló 3. mellé megvettem az alapot, 1-2-t és a 4. is. Ismétlem: van egy összeépült, 2-nak látszó váram, amire nem tudom feltenni a 3-at, mert nem engedi. Tudom, én vagyok a hülye, ezen lépjünk túl. Ha az szkript-hiba is (ti. h. nem engedi "rossz sorrendben" felrakni), javítani kell, ha lehet, ha nem, akkor dobhatom ki az egészet - pár FA ide v. oda...

10. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Változott valami a küldetések teljesítésénél? Mert részmennyiséget nem enged beadni, pedig én azokat is be szoktam adni, hogy nehogy eladjam. Köszönöm, ha válaszoltok.

11. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

HéricsBáró és krisztabanya kedveli ezt.
  12. -totyika01-

-totyika01- Járnitanuló

Sziasztok!
    Elárulná nekem valaki, hogyha valami jól működik miért kell rajta változtatni????
    Hogy a francba (nem ezt a szót szántam ide) kell átutalással megvásárolni a felhősorokat?
    Igazából nem is tudom miért bosszankodom rajta korán reggel, hogy nem tudok elkölteni 2 x 750 Ft-ot.
    Mindjárt kiszámolom hány db kedvenc sütit tudok rajta venni és attól legalább nem megy fel a vérnyomásom.

13. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia! Nálam működik: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-rendelés-hitelkártyával.775/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-rendelés-díjbeszedéssel.773/

14. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az átutalással kapcsolatos változásokat egyes jogszabályok változása indukálta.
    Részletesen itt olvashatsz az "új" megrendelési formáról:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-rendelés-díjbeszedéssel.773/#post-623682

15. -totyika01-

-totyika01- Járnitanuló

Nagyon kedves vagy köszönöm, ezt nem találtam meg.
    Ismételten megpróbálom, ha nem sikerül, marad a cukrászda.

Neked is köszönöm.
    Ismételten próbálkozom, azt hiszem sikerült.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.1.17
  16. Aureus05

Aureus05 Utánpótlás-írogató

Üdv, gondom van az áruk leadásával, lényegében választ találtam hogy miért nem tudom leadni:

"Alapértelmezettként már nem lehet részletekben befizetni a követelményeket a feladatokba, csak ha az egész szállítandó mennyiség a rendelkezésünkre áll, akkor lesz zöld a gomb.
    A részletekben történő fizetés lehetősége azonban ezután is elérhető!
    Ezt mindenkinek magának kell bekapcsolnia a farmján a Beállítások / További beállítások menüben az alábbi helyen :"

Nos, ezek után nekem az a gondom, hogy nem találom a "BEÁLLÍTÁSOK/TOVÁBBI BEÁLLÍTÁSOK" menüt!!! Jobb felső sarok?? tanyaház?? Valaki le tudná írni lépésről lépésre??, KÖSZIII!!!!

17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Tessék, itt megtalálod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/apró-változás-a-gazdakörben.14704/

HéricsBáró kedveli ezt.
  18. kbukoci

kbukoci Junior szaki

Sziasztok!
    az volna a kérdésem, hogy megjelent egy felhősor a paszulyon, ami le van zárva, kéri rá a meglepetés, a bohócbáb és a szeles szülinapot. Tudom, hogy ezeket, most meg lehet venni, de nekem mind a három megvan, nekem csak gondolom a felhő sor kéne, de azt külön nem lehet megvenni. Ez a felhősor külön miért nem vehető meg, vagy miért nem lehet rá kipakolni a raktárban levő dolgokat?
    Üdvözlettel: kbuoci

19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Kérlek add meg a ID számod!

20. ~Janka~

~Janka~ Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom jó helyen teszem-e fel a kérdést, nem találtam megfelelő topicot. Szóval rendezgetem a váza ikon alatt lévő tárgyakat, és van egy olyanom, hogy Nagy tó, csak dekor tárgy. Rákerestem itt a fórumon, de semmit nem hoz ki rá a keresővel, honnan lehet, hol vehettem meg.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.