Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Esztyerke24

Esztyerke24 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Elértem a 17 szintet de sajnos mivel tiszta gazos és köves,szükségem van 12 szomszédra!Nem tudom hogyan tudok szert tenni rájuk!?
    Segítséget kérek..:)

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Szomszédkereséshez hirdetést, hozzászólást kell írnod a fórum egy speciális részterületén, a Barátkereső részlegben.
    Több topicból is választhatsz, melyikbe írsz kérést, szomszédot vársz a szédült szántó kitakarításához.

A barátkereső részleg:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/barátkeresés.286/

A szomszédság kialakításához ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/

Engedély nélkül nyitottál egy új topicot, ez szabálytalan. Így zárásra került.
    Használd a fórumot a szabályok betartásával:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

3. anci091551

anci091551 Haladó

Sziasztok!
    A pékségben elindítottam egy kelt tésztát. A hozzávalókat levonta, de a kelt tészta sehol. Máskor is előfordult már, de nem voltam biztos abban, hogy mennyi volt előzőleg, azért nem írtam. Tisztítás, ki-be kapcsolás meg volt. Szeretném, ha megnézné valaki. Előre is köszönöm.
    ID:48975570

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kelt tészta egy köztes, ami a polcon nem látszik. Pajtádban tudod ellenőrizni a meglétét, vagy mikor sütni szeretnél, aminek az alapanyag a kelt tészta, akkor ott is megtudod nézni a meglétét.

5. anci091551

anci091551 Haladó

Bocsánat, de odáig én is eljutottam. Sütni szerettem volna!

6. |Tamás|

anci.png

Ellenőriztem, pajtádban megtalálható a kelt tészta.
    Kelt tészta a pékség 4. szintjén készíthető, ott, neked jelenleg a cseresznyés túrótorta van, amihez kell a kelt tészta. Ez simán elindítható lenne nálad.

7. anci0915

anci0915 Aktív író

Most már igen!

8. |Tamás|

2017-01-26 17:52:00-kor lett kész a kelt tésztád. Azóta ki és belépés a játékba megtörtént? mert addig nem is láthattad a pajtádban.

9. vizor128

vizor128 Haladó

Üdv! Úgy általánosságban kérdezném, volt ma probléma farmarany vásárlásnál az SMS fizetéssel, vagy a telefonszámmal? Eddig kb. 15-ször rendeltem már és sosem volt semmi gond, ma viszont nem sikerült. Elküldtem a BIG számot, ügyelve a szóközre, a telefon rögtön kiírta, hogy "Hiba, nem küldhető el". Megpróbáltam még egyszer, ugyanaz. Sajna reflexből nyomtam egy "Mégse" gombot a mentési kérdésre amit feldobott a telefon, így nem mentette el az SMS-eket. Viszont a pénzt mindkétszer levonta! Farmarany ugyebár nincs. Holnap megpróbálom a szolgáltatótól kikérni az SMS-eket küldési idejét, mert így nem tudok mit írni a support kérdőívébe. BIG 16754657, 0690888200, az idők ma kb. 20:00 és 20:40 között voltak valamikor. Előfordult már ilyen mással, máskor is? A választ előre is köszönöm. Gazda: vizor128 ID: 53434286

10. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Ebben a kérdésben csak a pénzügyi support tud segítségedre lenni. Az alábbi linken találsz segítséget a felkeresésükhöz.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

11. gézengúz2011

gézengúz2011 Utánpótlás-írogató

Segitséget kérek! Levettem a harkályfészket,hogy áttegyem másik földemre,és eltünt,nem találom. gézengúz2011 ID26875582 Köszi

12. gézengúz2011

gézengúz2011 Utánpótlás-írogató

Megtaláltam,köszönöm !

13. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Próbáld meg kézzel kitenni mert munkással nem látható, ha úgy sem találod kérlek a pontos nevét add meg csak úgy tudunk utána nézni.

14. vizor128

vizor128 Haladó

Köszi a választ. Hát igen, ezt már nézegettem, csak kérdezik az SMS küldés időpontját, az meg nincs meg és az üzenet se lett mentve. Na, majd meglátjuk holnap mit mond a mobilszolgáltató... :)

15. Firecats

Firecats Fórum bárója

Egy telefonszámot tudnál adni persze csak, ha nem titok.

16. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Segítsetek, mit kér az írótollkészítő és a gyertyaöntő. Hány állatot és melyiket kéri , mert a kép alapján nem ismerem fel és csak egy-egy van belőlük, azok is a manufaktúrában vannak.

Utoljára szerkesztett: 27.1.17
  17. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Az Írószer készítő 1 sast és 1 sas tápot kér , a Gyertyaöntő 2 borzot és 1 borztápot igényel!

18. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Nagyon köszönöm!

Angyalszárny kedveli ezt.
  19. 66gergő66

66gergő66 Aktív író

sziasztok tud valaki segiteni abban hogy melyik titok fábol fejlődik ki mamut fa mert nem tudom és még egy darabom sincs belőle köszi

20. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia! Mamutfa, nem fejlődhet ki titokfából.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.