Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. whiteswam22

whiteswam22 Járnitanuló

Szia!Szeretném a segítséged kérni ,hogy a szülinapi függöny alapját nem találom.Nem váltottam ki? Kérlek segíts?? köszönöm.ID:22231810

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Tűzijátéktelepet kell kitenni, erre helyezhető rá fejlesztésként a nagyobb bumm

Mostani eventnél ugyanígy működik, szülinapi zsúr az alap, és függöny a fejlesztés.

4. asperjanszilvi

asperjanszilvi Utánpótlás-írogató

5. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Akinél még nincs meg a Legenda, annak a trófeák elhelyezése pontosan mikor számít? Amikor learatom az adott területet, akkor kell a kupának az adott helyen lennie? Vagy az érés során végig?

6. magdalena1967

magdalena1967 Fórum nagymestere

Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy az üvegházban kinemesítettem, a rózsát, liliomot, mogyorót. További lehetőség farmarany ellenében lehetséges. Ha kitörlöm pl. az egyik kinemesített növényemet, és másikat szeretnék helyette, akkor a kitörölt nemesített növényem elveszti a bónuszt, és nem lesz rá hatással a továbbiakban? magdalena1967 ID 13535401

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az aratás idején szükséges, mivel felröppenési esélyt nyújt.

Több játékos áthelyezi más területre, majd az aratást megelőzően frissíti a játék oldalát, az "észlelés" érdekében.

Szerencsésebb lenne azonban, ha legendaként a teljes farm minden területén érvényesülhetne! Fokozatosan a kupák szintjét elérve a legenda rúnájában továbbfejleszthető ez a lehetőség.

Okkkay kedveli ezt.
  8. mamarygen

Szia!

Az üvegházban a nemesítési ablak két utolsó rekesze vásárolható meg FA-ért.

Egy már kinemesített bónuszt nem veszítünk el, ha azt a rekeszből eltávolítjuk. Később visszarakva érvényesül a bónusza az adott növény termelése idején a feltételekkel..
    Ez az eltávolítás csp-ért lehetséges, vagy a gyorsabb haladáshoz FA-ért is kitörölhetjük.

Minden bónusz csak az adott növényre vonatkozik.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítés-és-az-üvegházak.6862/

kovacstne kedveli ezt.
  9. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Tehát áthelyezés előtt frissítsek. Köszi!
    Sajnos a Legendához hiányzik még majd' négyszáz csillagom.

10. mamarygen

Inkább az áthelyezést követően, az adott területrész aratásának indítása előtt kellene frissítened.:)

Érdemes a csp állomány terhére a gazdakörben a csillagos feladatokat teljesíteni, hogy az áhított mennyiség minél előbb a rendelkezésedre álljon!

Okkkay kedveli ezt.
  11. dalldom

dalldom Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Biztos én nem értek hozzá, de nem találom a HÍREK felületet, ahol a szülinapi ajándék átvehető. Hol van?

12. mamarygen

Szia!

Bal oldali menüben van.
    Felülről a második ikon. Arra katt rá.
    A megjelenő ablakban bal oldalon a felső fül az események hírek része. Ott kell látnod ezt az ablakot:

A Rajta gomb megnyomásával az ajándéktárgy érkezik.

Ez a kitehető az alapja az eventben megszerezhető függönyös fejlesztéseknek.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/7-éves-a-farmerama-ajándék-a-játékosoknak.14696/

Ha nincs ott ez az ablak, akkor már átvetted a tárgyat.

Ekkor meg kell keresned a menüben, vagy a farmodon.

mebajah kedveli ezt.
  13. -kingafarm-

-kingafarm- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem ha a keréken csengőpengő 50% duplázást nyertem azt hogyan tudom beváltani?

Válaszotokat előre is köszönöm.

14. mamarygen

Szia!

Minden csengőpengőt adó dekorációs tárgy bónusza 50%-kal több csp-t ad a nyeremény időtartama alatti aratás alkalmával.

Ezt nem kell beváltanod, a bónuszos rekeszedben látszik az ikonon az időtartama.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/megújult-kerekkerék.10075/

Sanyat és HéricsBáró kedveli ezt.
  15. -kingafarm-

-kingafarm- Fórum-zöldfülű

16. Viru20

Viru20 Járnitanuló

sziasztok a szülinapi dekorok animácioit hol lihet megnézni segitsete légyszi

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. gődények

gődények Törzsjátékos

Szia Mamarygen!

Segítséget szeretnék kérni. A 2017. felhősor január 1. 2X2 ablakra kihelyezett ábrám ma délutánra eltűnt. Azt szeretném megkérdezni, hogy miért? Most kiraktam ugyan egy másikat és elindítottam. Egyszerűen csak kíváncsi lennék rá, hogy mi történt.
    Köszönöm : gődények ID: 12480772

19. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Meg tudod kérlek mondani, hogy melyik tárgy tűnt el a felhőről?

20. gődények

gődények Törzsjátékos

Szia Rodin!
    Sajnos nem tudom megmondani, mert nagyon sok a felhősorom, csak azt tudom most, amikor újra akartam indítani nem volt rajta semmi. Mindegy, ha nem tudtok segíteni, csak kíváncsi lettem volna mi történt. Úgyis sok a kitehetőm van.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.