Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -nagylacika-

-nagylacika- Törekvő

Meglehet beszélni, csak a megvalósítás nem biztos, hogy célravezető lesz, mivel különböző piacok vannak ID számok szerint, így az a személy nem biztos, hogy fogja látni az adott ajánlatodat.

HéricsBáró kedveli ezt.
  2. pici50

pici50 Utánpótlás-írogató

Szia mér többször volt hogy aratógépet adott a racko
    de nem tudom hol találom meg

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

HéricsBáró kedveli ezt.
  4. pici50

pici50 Utánpótlás-írogató

Köszi de eddig egyszer sem észleltem hiába kattintottam.Azért köszi a gyors választ.

5. mamarygen

Ajánlatos a "megszerzést" követően frissíteni a játék oldalát. Ezt a böngésző címsorában látható "körbenyíl" kattintásával lehet megtenni. Ennek a jelnek a neve:aktuális oldal újratöltése.

Ne feledd el, és akkor minden érkező dolog azonnal használhatóvá válik számodra.

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. hoffman1992

hoffman1992 Fórum-zöldfülű

Mért nem jön be az oldal?

7. mamarygen

Szia!

A játék oldala egy hiba miatt nem volt elérhető néhány játékos számára a kora délutáni órákban:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/belépési-hiba-kék-függöny-hiba.14776/#post-651475

Javaslom számodra, lépj ki a böngésződből, majd kapcsold ki a gépedet is. Áramtalanítsd a routert, majd pár perc után kapcsolj vissza. Nézd meg a játékot a szokott böngésződ közreműködésével, vagy egy másik böngészőből.

A technikai témájú segítségkéréshez több topic is rendelkezésedre áll.

https://board-hu.farmerama.com/index.php#segitseg.275

Legközelebb azok egyikébe írj jelzést.

Topicot csak külön engedéllyel lehet nyitni a fórumon, ehhez a support engedélye szükséges.

Engedéllyel nem rendelkezel, így a topicot zárom.

Szabályzatok:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

HéricsBáró kedveli ezt.
  8. veghedi

veghedi Fórum-zöldfülű

Szia! Az én problémám,hogy csak hitelkártyával lehet vásárolni ez után mindent? Nekem olyan nincs, eddig simán átutalással működött minden 7 évig. Lehet ezen változtatni vagy abba kell hagyni? Köszönöm előre a választ.

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Több fizetési mód is elérhető, nem csak a kártyás.
    A hitelkártyás fizetési opció alatt tudod használni a bankkártyádat, ha a kérdésed erre irányul.

10. füles56

füles56 Junior szaki

Szia!
    Megvettem a fürge malom élőfizetést 75 farmaranyért.Az a kérdésem hogy ez most csak 13 órára érvényes mert ezt írta ki nekem.
    Mert akkor ez kész átverés.Válaszodat elöre is köszönöm.
    Üdvözöl füles56

11. Elektropunk

Elektropunk Aktív író

Szia!

Szerintem amit te néztél,az a hátralévő vásárlási lehetőség ideje.
    Holnap 11 óráig van lehetőség a turbómalom megvásárlására.

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. füles56

füles56 Junior szaki

Köszönöm gyors válaszodat.

13. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Vettem 2 "adag" turbó malmot, gondoltam megkapom a beígért további 30 napot, de csak a rendes 2 havi idő jött meg. Elértettem valamit a kiírásnál? Diti54 ID 26222139

14. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    1 adag turbómalom, 30 napra szól. Amit annyiszor vásárolsz meg ahányszor szeretnél!

HéricsBáró kedveli ezt.
  15. aragorn*

aragorn* Haladó

Sziasztok! segítséget szeretnék kérni, a cukoralmát hol találom, vagy hogy lehet megszerezni

segítségetek előre is köszönöm

16. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

HéricsBáró és aragorn* kedveli ezt.
  17. aragorn*

aragorn* Haladó

18. főkertészné

főkertészné Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tegnap a tenyésztésbe tettem pávát, csodálkoztam, hogy van, mert léeírást sehol nem találtam róla,. mikor beérett és le akartam szedni , akkor nem lehetett , mi történt?? mindig mutatja a tenyésztés, hogy vége, csak cumi marad, de nem lehet leszedni, szerintem véletlenül lehetett berakni??? ID:1399331. kÖSZIKE A SEGÍTSÉGET ÉS ELNÉZÉST.

19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Még nincs játékban a páva tenyésztés. Egy véletlennek köszönhetően volt pár percig látható a játékban.

HéricsBáró kedveli ezt.
  20. főkertészné

főkertészné Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ, most mit csináljak? Angyalszárny kedves vagy, hogy hamar válaszoltál.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.