Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gárden2010

Gárden2010 Utánpótlás-írogató

Megvan köszi:)

2. nuncsaku761

nuncsaku761 Fórum-zöldfülű

Sziasztok hogyan regisztrálhatom a farmomat

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Új farmot akarsz regisztrálni???

Ez a farm nem megfelelő számodra???

A bejelentkezési oldalon középen a blokk sorait kell kitöltened,,, és már elnavigál a rendszer az új farmra.

HéricsBáró kedveli ezt.
  4. nuncsaku761

nunc
    ezt a farmot csak ugy adta a rendszer !!!!!

HéricsBáró kedveli ezt.
  5. mamarygen

Kissé hihetetlen amit írsz!

A rendszer nem ad magától farmot ... valami regisztrációs lépést bizonyára megtettél.

Add meg ennek a farmnak a nevét és ID számát ... megnézetem számodra, mikori a regisztrációs idő!

HéricsBáró kedveli ezt.
  6. nuncsaku761

nuncsaku761 ID53954545

7. mamarygen

HéricsBáró kedveli ezt.
  8. nuncsaku761

Nem regisztráltam csak bementem a bigpoint oldalára és csináltak nekem egy farmot!!!!

de nem adtam meg az email cimemet csak ugy lett

Na mindegy nem érdekel !!!! Köszönöm

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.2.17
    HéricsBáró kedveli ezt.
  9. mamarygen

A farmnevet és a jelszót viszont Te írtad be!!!

Vagyis nem a rendszer adta csak úgy ... hanem a felkínált lehetőséget a regisztrációs adataiddal elfogadtad.

Kérlek arra, vizsgáld át a levelezésedet, és nézd meg a táblázatot, mikor is történt a farm regisztrációja???

HéricsBáró kedveli ezt.
  10. Mamminó

Mamminó Fórum-zöldfülű

Sziasztok !

Volna egy kis probléma a játékkal azaz a játékon belül is a tojótyúkok etetésével !
    A gondom a következő : Bizonyos állatokat nem mindég tudok megetetni, miközben van megfelelő mennyiségű és fajta táp a pajtában ! Most épp a tojástojó tyúkokat nem lehet megetetni, holott etetni kellene őket ! Se Szupertápot, se normál tyúktápot nem tudok adni nekik ! Ha a tyúkokat megetetem és azonnal átklikkelek a tojástojó tyúkokra, akkor azt az egy adott ólat meg tudom etetni de a többit ismét nem ! Kérlek titeket nézzétek meg ezt a hibát és javítsátok ! Így nem lehet se játszani, se küldetéseket megcsinálni !! Előzőleg ugyan ez a probléma volt a nyulakkal is ! A képeket csak azért tettem fel, mert kaptam pár idióta választ is a játékosoktól ! Pld : hogy nem elég ha tápod van, tyúk is kell - - Nincs elég tápod - - stb stb !
    Íme pár kép :

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A szavaiddal élve a válaszok nem idióták.....Egyáltalán nem, csak segíteni akartak, és nagyon is jó nyomon tették!
    A terményes ólak indításához alap állatra is szükség van, nem elég a fajtaazonos táp.
    Tehát lehet neked akár 5000 tyúktápod, ha nincs mellé alap tyúkod, mégpedig 3 darab minden egyes tojástojóhoz. Ezt ellenőrizd.

HéricsBáró kedveli ezt.
  12. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Sziasztok!

Köszönöm az event hosszabbítását, de az eventóra még nem ezt mutatja.
    Üdv: Marcsi0712
    ID: 35028376

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A központ fogja átírni az időt, mi ezt nem tudjuk megtenni.
    Az event ettől függetlenül 24 órával később ér véget, azaz hétfő helyett kedden.

zoldliget és Marcsi0819 kedveli ezt.
  14. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Kedves Nildia!

Köszönöm szépen a választ.
    Marcsi0712

15. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Ahhoz, hogy "A szerelem harcmezejét" megkapjam elég egy labdából legyőzni Baba Maut? Például 20:19-re vagy 22:19-re vagy 24:19-re?

16. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A játékleírás nem tartalmaz arra utalást, hogy hány labdával kell játszani, tehát igen!

17. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Mivel én sem olvastam a szükséges labda számot, ezért erre gondoltam én is, csak egy megerősítésre vágytam. Köszönöm szépen a választ!

Angyalszárny kedveli ezt.
  18. péteriágnes

péteriágnes Haladó

sziasztok!Ez van az eventismertőben.Az event várható vége : 2017. február 21. kedd 14:00 óra!!!Az óra pedi már csak 3 órát számol visszafelé...Akkor meddig is tart az event?

19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az eventórát még nem állították át!
    Ne vedd figyelembe! Az event kedd 14:00-ig tart!

Fenyvesi1010 és HéricsBáró kedveli ezt.
  20. juditka81

juditka81 Aktív író

Hali ! A mostani event felhősor és kitehetőit farmaranyért történő megvásárlását tegnap még láttam valahol, de most nem találom.A Gazdabolt szezonális ajánlatai közt csak a kosarak meg a szívkavics jelenik meg.Lehet, hogy már nem lehet megvenni őket ?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.