Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Amit látni véltél, azok nem voltak megvásárolhatóak, Farmaranyért!

2. rudolfee

rudolfee Aktív író

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy a gyűjtőalbumba, lehet-e plusz oldalt szerezni, mert ez a nyolc oldal már igen csak kevés?

Köszönettel: rudolfee

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs új oldal a gyűjtőalbumban régtől.

Ha használni szeretnéd, akkor a meglévő felületeket kell aktualizálnod a saját elképzeléseid szerint. Új összeállításokat tudsz készíteni, a régiek cseréjével.

4. rudolfee

rudolfee Aktív író

Ez nem jó hír, de azért köszönöm szépen. :(

5. mamarygen

Van egyfajta elfogadás is....

Láttam már baráti társaságban olyan összeállítást a játékosoktól, hogy egy-egy képcsoportot képernyőmentéssel megörökítenek a gépükre, és ezek számát, variációit teszik mellé... saját gyűjteményként ...külön mappában emlékként.
    Aki ügyes és érti is a képszerkesztést, egyéni pps bemutatót is összerakhat ...

Több variáció is lehet, csak a fantázia és az idő szab határt az emberi leleményességnek.

6. jambrikildiko

jambrikildiko Aktív író

Szia, nagyon hamar reagálnak, ami nagyon RENDES Tőlük.... és nagyon türelmesek, segítőkészek... köszönet érte!!!

7. Makító86

Makító86 Járnitanuló

Sziasztok!

Volt egy év kihagyásom a játékban, így sok mindenről lemaradtam. Tavaly október körül kezdtem újra a játékot. Érdeklődni szeretnék, hogy a későbbiekben lesz-e lehetőség megszerezni a korábbi eventek során megnyerhető ólakat? Pl : Szalamandra, cápa, rák, tikitotem-műhely? Jó lenne szert tenni ezekre a kifutókra is :)

Előre is köszönöm az infókat!

Makító

8. mamarygen

Szia!

Nincs erről információnk, sajnos.

De vannak alkalmi események, eventek, amikor visszatérően nyeremény is lehet egy-egy régi ól.

Kérlek arra, figyeld a híreket... játssz folyamatosan ... előbb-utóbb minden ilyen dolog megszerezhető lehet a játékban.

9. Makító86

Makító86 Járnitanuló

Köszönöm szépen a választ! Bízom benne, hogy előbb-utóbb meg lehet majd őket szerezni.

10. Rézike43

Rézike43 Járnitanuló

Sziasztok! Akkor most pontosan meddig is fog tartani az event, ha meg lett hosszabbítva? Egy kicsit elveszítettem a fonalat.... :)

11. 1Pancsa

1Pancsa Utánpótlás-írogató

Köszi, érdekes még soha nem volt vele gondom, nem is gondoltam már.
    Köszi!!!!!!:)

12. mamarygen

Szia!

A Valentin event 2017. holnap, február 21. kedd 14:00 óráig tart.

Ha nálad nem ezt az időt mutatja az eventóra, akkor lépj ki a farmról, majd térj vissza.

Ellenőrizd az órát.

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. Judit6565

Judit6565 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy más is tapasztalta-e , hogy a Felshősoron nem jelenik meg a Teljes szívvel ikonja? Így hiába teljesitettem a küldetés ezen részét, nem tudtam aktíválni. Mit tehetek ez ügyben? Kérem szíves válaszotokat ,segítségeteket! Köszönettel Judit6565 !

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mire is gondolsz pontosan? Képet tudnál mutatni róla?

15. Judit6565

Judit6565 Fórum-zöldfülű

A felhősoron az első ikonnál meg kell jelenni Teljes szívvel képnek,mint minden más küldetésnél,de nekem nem jön be. Így hiába teljesítettem a küldetést, ott nem jelenik meg. Nem tudom hogy küldhetnék képet erről..

16. |Tamás|

17. sziladi53

sziladi53 Junior szaki

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni hogy hol találok a mostani event csemetékről leírást? Azt szeretném tudni milyen fák lesznek belőlük?Köszönöm a segítséget!

18. |Tamás|

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. Judit6565

Judit6565 Fórum-zöldfülű

20. |Tamás|

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.