Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zammer

zammer Utánpótlás-írogató

Sziasztok,nem tudjátok hogy hol lehet szerezni Kacsacsörü emlös olat? van a raktáramba 85 db,állatka :) de az olat nem találom az lehet hogy elveszet?

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A játékban van ez az ól már 2015. tavasza óta.
    Titokzatos ólként érkeztek.

Lant
    Kérlek, nézz bele a raktárházadba is, hátha a vadaskertben termelnek az ólaid.

A piacon is beszerezhetted az állatokat.

mebajah kedveli ezt.
  3. zammer

zammer Utánpótlás-írogató

Köszi,de nincs sehol :(,csak akkor hogy van 85db om?valahol akkor csak kell hogy legyen egy olam is

4. mamarygen

Írtam, vásárolhattad a piacon valamikor az állatokat.

Ha segítséget kérsz az ólakkal kapcsolatban- hová tűnhettek, akkor olvasd el a linken mellékelt kérdéskört. Ennek alapján, lehetőleg minden szempontra figyelve adj adatokat a kereséshez. Egy külön topic foglalkozik ezzel a témakörrel.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.13098/

Kérlek arra, részletes és konkrét adataid legyenek amiket leírsz, ezzel segíted a keresést, a nyomozást.

5. tusika41

tusika41 Fórum-zöldfülű

kérlek segitsetek hova tünt 26 aranyam reggel még megvolt de délutánra eltünt. ID6624459 köszi a segitséget tusika41

6. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

2017-02-28 11:22:34-kor egy bóléra költötted el a természetgyógyászatban.

7. xXlilianoXx

xXlilianoXx Járnitanuló

sziasztok !
    a komfort termőtalajon a termés beérése után mennyivel gazosodik be a föld?

8. Nildia

HéricsBáró kedveli ezt.
  9. xXlilianoXx

xXlilianoXx Járnitanuló

10. tusika41

tusika41 Fórum-zöldfülű

sajnos azt sem tudom hogyan lehet, hol találom és ez 26 aranyba kerül,és eztkésőbbiekben is fel lehet használni? kérlek világositsatok fel ha lehet . nagyon köszönöm.

11. Nildia

Szia!

A bólé egy köztes termék a természetgyógyászat első szintjén.
    Amikor piros bólét akarsz például gyártani, erre is szükség van.
    Ha nincs épp raktáron neked, a természetgyógyász felületen meg tudod venni a kék "+" jelre kattintva a bólé neve mellett. De erről kapsz is egy felugró figyelmeztető ablakot is, farmaranyat készülsz költeni.
    Amikor a többi hozzávalód megvan, csak ez hiányzik, el tudod indítani a piros bólé keverését, de farmaranyért pótolja a bólét figyelmeztetés kíséretében :
    bólé.PNG

12. cserjoné

cserjoné Járnitanuló

Szép napot sziasztok! Reggelre eltűnt 19 aranyam! Hogy lehetséges ez? 100%-ban tudom,hogy volt 58 aranyam. hiszen a tortás feladat végén, kaptam 30-at,a meglévő 28-hoz. Reggelre pedig csak 39 van. Kérem nézzetek utána ki nyúlta le az aranyamat????Köszönöm,ha utána néztek,,üdv:Éva

13. mamarygen

Szia!

Az ellenőrzéshez szükségünk van a farmnévre és a farmhoz tartozó ID számra.

Ha ez nem áll rendelkezésünkre, akkor nem tudjuk, hol keressük, melyik gazdánál, melyik farmján!

14. cserjoné

cserjoné Járnitanuló

Szia:) Lányos zavaromba elfelejtettem megírni a játékos nevemet. Tehát a játékos nevem: cserjoné az ID szám:54316614

15. mamarygen

Az ellenőrző panel adatai ezt az információt mutatják:

2017-02-28-án 14:58:27 órakor egy 18FA értékű felhőt vásároltál.

16. vivike913

vivike913 Fórum-zöldfülű

sziasztok, Nekem az a kérdésem lenne, hogy mi az a Tour de farm? Ha megcsinálom teljesen mind a 2 feladat sort, akkor kapok valami uj földrészt vagy valamit??:) vagy mit ad a 2. fealdat végén? érdemes ezt a küldit meg csinálni? előre is köszönöm.

17. mamarygen

Szia!
    Miből gondolod, hogy új földrészt ad a feladatsor teljesítése???

Ezen a linken a teljes követelmény látható, az ajándékok is részletezve megtekinthetők:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-3#post-238683

HéricsBáró kedveli ezt.
  18. ginacica

ginacica Junior szaki

Sziasztok én azt szeretném kérdezni mia kincseskamra függöny és mire jó? hova lehet kihelyezni?

19. mamarygen

20. ginacica

ginacica Junior szaki

Köszike figyelmetlen voltam!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.