Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Egy kis türelmet kérek, eddig minden állaté felkerült, ez s fel fog!

2. anahszunamon

anahszunamon Járnitanuló

Sziasztok!Nem tudom kitenni a kincseskamrámat a Bahamára,pedig mind a hét fejlesztést megszereztem.Hogyan tudom kihelyezni?

3. lucaanya

lucaanya Járnitanuló

Köszönöm szépen!

Angyalszárny kedveli ezt.
  4. Angyalszárny

Szia!
    Az alap kincseskamrára kell ráhelyezni a függönyöket!
    Ha nem kaptál alap kincses kamrát, kérlek írj a supportnak!

5. anahszunamon

anahszunamon Járnitanuló

Köszönöm szépen!Közben aztán rájöttem.Jobban körülnéztem,és megtaláltam az alapot.Viszont találtam a raktáramban olyant,hogy nagyobb bumm.Ehhez is kell valami alap?Mert azt aztán tényleg nem találom..

6. Angyalszárny

Szia!
    Az a tűzijáték telep fejlesztése!

7. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem,hogy az ólak miért merevedtek le?Ez hiba vagy ez lesz a végleges?

Leho69 kedveli ezt.
  8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Milyen ólak animációit látod "merevnek"?
    Megnézted egy másik böngészőről a farmra lépve is?
    A böngésző címsorában a körbenyíl kattintásával = az aktuális oldal újratöltése után is ezt tapasztalod?

9. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szép napot :)
    Kérdésem lenne a pávás eventről..
    Mégpedig a következő : A megnyerhető színes ólakat alappal együtt kapjuk? /ólak-terményesek/
    Köszönöm a választ..előre is..

10. §Böbe13§

Minden ólét,már ki-beléptem,körbenyíl is meg volt,változás semmi! Chrome-n be sem tudok lépni,pedig az is működött!

11. mamarygen

Még egy kérésem van: ellenőrizd kérlek, az animáció bekapcsolt-e a farmodon?? Hátha lekapcsolt valamiért.

Nem tudom egyelőre reprodukálni az animáció hiányát, a "merev" képet, nálam működik rendben a mozgás a bekapcsolt animációval.

12. mamarygen

Szia!

A táblázatban egyértelműen olvasható... pávaröptető 1. szint sárga ... legyezőgyártó műhely 2. szint narancssárga

Ahol a legyezőgyártó műhely szerepel, az az alap műhelyes ól.

Elkészíthető, megépíthető lesz az alap legyezőkészítő műhely az event indulása után, ha szükségünk lesz rá a fejlesztésekhez.

13. §Böbe13§

Köszönöm,a föld animációja ki volt kapcsolva és nem én kapcsoltam ki! De végre viaskodnak a kakasaim és minden mozgásban van!De azt még mindig nem értem,hogy Chrome-n miért nem tudok belépni,ezzel nincs összefüggésben. Azt írja,hogy a Flach nincs telepítve vagy ki van kapcsolva.Eddig működött,én műszaki analfabéta vagyok és hozzá nem nyúltam!

14. bazsaroka

bazsaroka Junior szaki

Szia!Milyen állatoktartoznak a madár kategoriába?Választ köszönöm.

15. mamarygen

Szia!

A tenyészthető állatok között megtalálod ezeket.
    Külön kis ikonok jelzik a bal sarokban a tenyészházban a kiválasztható állatok ablakában.

Pl. tyúk, lúd, kacsa, pulyka, holló, kakukk, strucc ...

16. mamarygen

De azt még mindig nem értem,hogy Chrome-n miért nem tudok belépni,ezzel nincs összefüggésben. Azt írja,hogy a Flach nincs telepítve vagy ki van kapcsolva.Eddig működött,én műszaki analfabéta vagyok és hozzá nem nyúltam!

Ezt a leírást tanulmányozd át, kérlek!
    https://support.google.com/chrome/answer/6258784?hl=hu

17. §Böbe13§

Köszönöm szépen!Ez számomra héberül van írva,ha én elkezdeném ezt csinálni,kb.elefánt a porcelánboltba!Majd hétvégén a fiam meggyógyítja!Köszönöm még 1x!

18. mamarygen

Szia!

Alap nélkül értendők a fejlesztések mint nyeremények.

A pávaröptető ól megvásárolható csp-ért. A legyezőgyártó műhely pedig a városi műhelyben lesz megépíthető az event kezdetétől.

Köszönöm a türelmedet!

HéricsBáró és Leho69 kedveli ezt.
  19. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Az ananászt nálam csak max 22 cspéért engedi kirakni a rendszer. A többi növény látszólag rendben.Mindenki jól nézze meg mielött piacra dobja,mert valakijét megvettem ennyiért,

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Jelzésed nem tartalmaz sem pontos farmnevet, sem ID számot, így ellenőrizni sem tudjuk, mit tapasztalsz.

HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.