Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kbukoci

kbukoci Junior szaki

Megszereztem mind a két új receptet, de az ezüstláng füstölő előállításának a lehetőségét nem találom. Az alkimista. szintjén vagyok, nem itt kellene lennie?

2. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Köszönöm szépen további szép napot!

Angyalszárny kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

4. livcsiko

livcsiko Junior szaki

Sziasztok!
    Megnéztem a kiírást a legújabb titokzatos ól eventről. Nem láttam a felsorolásban a katicabogarat. Az csak egy "egyszervolt" ól, vagy még lehetséges lesz a megszerzése?
    Köszönöm a választ.

5. mamarygen

Szia!

A katicabogárlak a farmexpressz vonattal érkezett a farmokra szerencsés esetben. Titokzatos rakományból fejlődött, bújt elő.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmexpressz-luxusexpressz.12520/#post-609742

Nem a titokzatos ólak akcióból szerezhettük meg.

A jövőre nézve nincsenek információink.

6. elida53

elida53 Haladó

Időm engedvén naponta többször is betakarítok.Tápot úgy keverek, hogy a db.szám szerinti legkevesebb háromból keverek.Gyanús volt, hogy egyre kevesebb a trágyám, ezért megnéztem a tápokat alaposan, s ekkor vettem észre, hogy vagy 15 állatnál 0-a a táp.(ugyanezen a gépen megy a lányom farmja, nála is ugyanez volt a helyzet).Kiderült, hogy a táp keverésnél a menü át volt állítva a "minden"-ről a "normál"-ra.A tápok elfogyásából łtélve ez már egy pár hete,vagy inkább hónapja így lehetett.Én meg csak betakarítottam naponta a nagy semit.Nos, azt kérdezném, hogy ki állíthatja át a menüt, mert hogy én nem állítottam, az tuti, hisz évekig működött rendesen.Mindenesetre jól kiszúrt valaki, vagy valami velem.

7. mamarygen

Szia!

A saját érdekünk, hogy figyeljünk az egyes játékelemek beállításaira is.

Nem tudatos, nem személyed elleni támadás az, ha az egyes beállítások "elkeverednek" néha a malomban és a piacon is, vagy bárhol a játékban,

Érdemes a gépes aratást, etetést követően megnézni, minden állat kapott-e tápot ... képes lesz-e utódokat előállítani.

8. sparheltka1

sparheltka1 Fórum-zöldfülű

Segítséget kérnék, miért nem tudok a Borosgazda és a Borosgazda720-as farmokra belépni?

9. mamarygen

Sziasztok!

A farmra lépés gondja miatt türelmeteket kérjük!

Jelentettük a problémát a központba!

10. sparheltka1

sparheltka1 Fórum-zöldfülű

Akkor jó ez egy másik farmom ide beengedett, de már megijedtem, hogy csak nem feltörték.

11. livcsiko

livcsiko Junior szaki

12. rókavár5740

rókavár5740 Fórum-zöldfülű

szia! azt szeretném kérdezni, hogy a felröppenő függ attól, hogy milyen terület van beültetve, kis vagy nagy kocka? köszönöm a választ

13. mamarygen

Szia!
    Nincs akkora jelentősége, milyen típusú földterületek vannak kihelyezve.

A felröppenő elemek száma a növények érésidejét veszi alapul.

Egy javaslat az eventek teljesítéséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

Az aktuális csevegő topicban is írnak a játékosok javaslatokat - visszamenőlegesen is olvass el hozzászólásokat, ha van időd:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/denevéres-éj-eventcsevegő.14888/page-16#post-667899

14. *Dóricica*

*Dóricica* Junior szaki

Sziasztok!
    Kiléptem a farmról és mikor vissza akartam lépni, azt írta ki, hogy a Flash nincs telepítve - ez nem volt igaz -
    rákattintottam, hogy tegye. Törölte a jelszót, kicsi lett a farm és nem tudom megnagyobbítani. :(
    Abban kérek segítséget, hogy tudom nagyobbra állítani, eddig a nagy monitoromon egész nagyban látszott.
    Szép estét! :)

15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ctrl + és - gombbal vagy ctrl görgővel nagyítható/kicsinyíthető.

16. Gárden2010

Gárden2010 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hol tudom kikapcsolni a denevéreket? Mert nem mindig tudok tőlük learatni.

17. *Dóricica*

*Dóricica* Junior szaki

Köszi, most még kisebb, csak a kicsinyítés megy, mit csináljak? :cry:

18. |Tamás|

Szia!

Alul a pipát kell kivenni, akkor megszűnnek a denevérek.

19. |Tamás|

Tán a másik irányba kell görgőzni? Vagy a + gombot kell nyomni?

*Dóricica* kedveli ezt.
  20. Gárden2010

Gárden2010 Utánpótlás-írogató

Köszönöm sikerült:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.