Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

HéricsBáró kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Szivecskés felhősor (fellegekben járó) az valentinnap környékén volt megvásárolható, amiről itt tudsz olvasni

Kikelet felhősorról pedig itt tudsz olvasni

3. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Köszönöm szépen elolvastam mielőtt segítséget kértem! Végig kész volt a pávatenyésztés megszereztem mindent de az alap dekort nem találom csak a fejlesztéseket! Ma vettem észre,hogy elfejtettem kitenni!

4. |Tamás|

Szívesen ránézek, de megfelelő adatok hiányában sajnos nincs lehetőségem megtekinteni.

5. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Előre is köszönöm a fáradozásod ID 48513740! Bocs,hogy ilyen ügyetlen vagyok de felgyültek a gondok!

6. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Köszönöm a válaszod, így már rendben. Csak furcsa, hogy látható a felhősor.

7. |Tamás|

Egyik felhősorodra van kitéve, ami jelenleg le is zárolva. Kérlek, nézd meg a felhősoraidat. Egyszerű trónt kell keresned.

8. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Nagyon köszönöm még egyszer! Számomra most a játék figyelem elterelés! A közelmúltba vesztettem el az édesapám édesanyám súlyos szívelégtelenséggel a kórházba! További kellemes estét sikeres eventet Tamás!

9. Willcsek

Willcsek Aktív író

Sziasztok! Willcsek ID: 35485853 vagyok, kb 5-10 perce léptem be, láttam egy ajánlatot valami felhősor 750.000.- ért rákattintottam, megvette, De nem találom. Segítene valaki, hogy mit is vettem, és az hol van? Köszi!

10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

11. Willcsek

Willcsek Aktív író

Ó köszönöm szépen, HOGY ÉN MEKKORA LÚZER VAGYOK!! nem lehet ezt visszacsinálni ugye? hát persze nem.. jajj.

12. Kékmadár1

Sajnos nem.
    Ne szomorkodj ennyi csp-t pillanatok alatt össze tudsz szedni piaci eladásból. A felhő megmarad és idővel megtelik.

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. yokas

yokas Törzsjátékos

Köszönöm szépen!

14. VandaViki2020

VandaViki2020 Járnitanuló

Sziasztok!
    Érdeklődnék hogy a fellegeben járó szerelem felhősorok az eventben szerezhetők?

15. Kékmadár1

16. csetnekigyuri

csetnekigyuri Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az előző eventen, egy Menyétodut nyertem!
    A tápjához mandula kellene, viszont a piacon nem találok sehol! Csak menyéttápot!
    Ahogy néztem, mandulafa (?) a 70-es szint körül lesz elérhető!
    Ennyire hiánycikk a piacon a mandula? ;) :)
    Köszi a választ!
    Jó játékot mindenkinek! :)

17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Fatermésnél nézted? Ott nézd meg.

18. jambrikildiko

jambrikildiko Aktív író

a piacon is villogtak a nyilak, de olyan aranyos karácsonyi hangulatot csinált.... :)))

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben még nem vagy a 70. szinten, akkor marad a táp vásárlásának a lehetősége, vagy a szupertáppal való etetés. Az első verzió a gazdaságosabb.

20. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Jó estét a még ébren lévő farmosoknak. Vettem egy óriás kosarat és nem találom a Virágsziromeső kitehetőt. Béna vagyok tudom, de segítséget szeretnék kapni. Köszi!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.