Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

2. cicamicád

cicamicád Utánpótlás-írogató

Szia! Nagyon szépen köszönöm a segitséget!
    Ha csak eventnövényt ültetek és aratok, sajnos elég kevés felröppenőt ad... :(

3. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Sziasztok!
    Azt szeretném tudni, hogy 100 fölötti szintnél miért írja folyamatosan, hogy mit tehetek a 60. 70. szint elérésekor (új mesterségek, stb.).? Csak a játékot lassítja. Ha eddig ezt nem tudta volna valaki, az nem ezt a játékot játssza. Kösz az infót!

4. Kékmadár1

cicamicád kedveli ezt.
  5. Kékmadár1

Szia!
    Az általad kifogásolt felíratok központi döntés alapján kerülnek a játékba. Mi nem tudunk változtatni rajta.

6. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Kösz a választ. Értettem! Attól még jó a játék! Üdv

7. cicamicád

cicamicád Utánpótlás-írogató

8. mandano

mandano Utánpótlás-írogató

Sziasztok, a trust pay rendelési oldalon eddig több bank közül lehetett választani, most csak egynek a logója látható. Várható e hogy visszaáll a korábbi állapot, és ha igen mikor?

9. Kékmadár1

10. banszky48

banszky48 Járnitanuló

Szia! Kérlek segíts!! Farmaranyat szeretnék rendelni, de a mobilos megrendelésben nem jön fel a régi megszokott forma. Legutóbb Londonból rendeltem és átállt a jelzés fontra, de már itthon vagyok és szeretném úgy rendelni a farmaranyat ahogy szoktam korábban. Köszönöm a segítséget

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ebben az ügyben írtál már a supportra?
    Követted az ott leírtakat?

12. banszky48

banszky48 Járnitanuló

Igen, írtam 3 x-is de válasz nem érkezett.a régi email-címem megváltozott, nem tudom megváltoztatni a farmon de átállitás a fontról nem történt meg.

Bocsi, de azt sem kértem, hogy állítsák át fontra, akkor miért kell külön kérni, hogy állítsák vissza. vége lesz a küldinek mire történik valami és nem tudok farmaranyat venni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.4.17
  13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

1. Minden levélre válaszolnak.
    2. Arra a címre, amiről írsz. Ha ahhoz az email címhez nincs hozzáférésed, miért csodálkozol, hogy nem olvastad a válaszukat?
    Érdemes lenne egy olyan címet megadni a levél írásakor, amire ha válaszolnak, azt el is tudod olvasni.
    3. A váltás csak miért egy irányból automatikus? Itt találod a választ:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/geo-ip-problémák-elkerülése.13482/

4. A problémád megoldásában a support az illetékes, a fórumon ezt nem tudjuk megoldani.

14. Szemy84

Szemy84 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Mi a helyzet abban az esetben, ha nem kívánok részt venni egy eventben, de a szerver rám erőlteti? Pl. a mostani menyétes hülyeséget! Nem akarom és nem is fogom megcsinálni! Nade itt jön a bökkenő: a szerver rám dobott több ezer gyémánt tartozást, AMIT BIZTOS HOGY NEM FIZETEK KI!!!!! És ha lejár az event? Meg leszek büntetve, mert nem csináltam meg, amit rámerőszakolnak?

Csuti7 kedveli ezt.
  15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha nem akarsz eventezni, akkor nem kell, senki nem erőlteti rád!

De a farmos megjelenítésben van olyan ikon --> negatív értékű ékkő felirat <-- ami látható.
    Ez egy április tréfa, amely az eventtel kapcsolatos.... ír róla az eventismertető is.

Semmi következménnyel nem jár a negatív felhalmozás ... az event végeztével eltűnik!

A csillagok száma a Bölcs tölgynél nyomon követhető ... bal oldali alsó téglalapban: a gazda csillagai jelzésnél látható.

HéricsBáró, Szemy84 és Enyémkájé kedveli ezt.
  16. Szemy84

Szemy84 Fórum-zöldfülű

Köszönöm! :)

17. -SziBi-

-SziBi- Junior szaki

Sziasztok! Ilyen idióta eventet még nem találtak ki, de ki is szállok belőle. Mennyi munka egy matricáért, ami semmire sem jó. Ráadásul nagyon sok a leadni való. Ekkora marhaságot, már bocsánat!

18. mamarygen

Szia!

Az Édes meglepetés felhősorhoz a második kitehetőt még érdemes lenne megcéloznod ... Két feladatot kell érte megoldani ....
    Édes meglepetés felhősorra dekor
    Csokiérme meglepetés

Persze az sem kötelező ....

HéricsBáró kedveli ezt.
  19. LCZAnikó

LCZAnikó Utánpótlás-írogató

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!
    Szeretnék segítséget kérni a Növekedésserkentővel kapcsolatban. Úgy emlékszem, már készítettem ezt a terméket (5-ös szinten van az Alkimistám), most viszont sehogy sem találom a receptet. Mi lehet a gond?
    ID: 35173930
    Köszönöm!

20. mamarygen

Szia!
    A Növekedésserkentő alkimista termék receptjét a Tengeri kaland gazdaköri küldetésben szerezhetjük meg.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-4#post-484365

A Növekedésserkentő receptje az alkimista mesterség 5. szintjén elérhető: 2016. április 18-tól.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.