Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Nem minden terményből egységes mennyiséget kérnek a feladatsorok!
    Van amiből 5 db van amiből 5-600 db kell ez mindig attól függ hány helyre kell az adott termény!

Puszika1966 kedveli ezt.
  2. Puszika1966

Puszika1966 Junior szaki

Az 1/3-10/3-ig ( 10 feladatsoros ) gondoltam, pl doboz, legyező stb.... hogy tudjam van-e elég csillámporom ha jön a pillangó fejlesztés pl. Köszi

3. Csücsimester

Csücsimester Utánpótlás-írogató

sziasztok vadaskerti beadásba nem tudom beadni ezeket ajándék szarvas ---angyal szarvas ---- karácsonyi szarvast ---tudnátok segiteni miért nem

4. Angyalszárny

Szia!
    A tenyésztett szarvasok nem beadhatóak!

5. Angyalszárny

Szia!
    Jóslásokban nem szeretnék bocsátkozni.... A régebbi feladatsorok termény igényét meg Te is ki tudod számolni!

6. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok, szép napot , egy kérdésem van. Pletykaszinten hallottam, hogy van valamilyen ajándék kód, de itt semmit nem találok a fórumban. A kérdés ki kaphatja és ki nem ? Illetve mi a kód, nekem is jól jönne, mit tartalmaz? Tehát mi alapján kaphatja valaki és ki nem kaphatja? Szóval nem értem. Előre is köszönöm a választ. ID: 53644765 farm: inkognito2002

7. Angyalszárny

Szia!
    Csak azok kaptak ajándék kódot akik egy bizonyos szponzor oldalán regisztráltak!

inkognito2002 kedveli ezt.
  8. rozenka

rozenka Fórum-zöldfülű

Szia! Az esetleg publikus, hogy melyik szponzor oldala volt ez?:p

9. Angyalszárny

Szia!

A Hivatalos hirdetmények között nem jelent meg, az érintettek értesültek róla!

10. rozenka

rozenka Fórum-zöldfülű

Köszi a gyors válaszod.:)

Angyalszárny kedveli ezt.
  11. rose5252

rose5252 Fórum-zöldfülű

Elnézést kérek ,,nem tudom jó helyre irok-e? Akérdésem az lenne,hogy az ajándék kodot,amit egyes játékosok már beváltottak ,miér nem tudom beváltani? Azt irja hogy ehez ,azaz én fiokomhoz nem tartozik ez a kod,,FARMA ,Sajnálnám ha elveszne,sok szép dolgot kaptak,, Köszönöm szépen,mégegyszer elnézést ,ha indokolatlan a kérdésem,,szép napot,

12. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Szia Angyalszárny, köszönöm a válaszodat, lehet még ilyet csinálni? És milyen szponzoros oldalon? A segítségedet előre is köszönöm szépen.

13. rose5252

rose5252 Fórum-zöldfülű

ID 49490292

14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az ajándékkód csak azoknak jár akik egy bizonyos oldalon regisztráltak a játékba. Azt sajnos nem tudom megmondani melyik oldal, a levelezőben érkező hír adhatta a kódot.
    Ha a e-mail fiókodban találsz levelet a kóddal be tudod váltani. Egyéb esetben nem.

15. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Senki nem válaszol....nem is lesz májusban turbómalom?!

16. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

17. anitaszat87

anitaszat87 Fórum-zöldfülű

Sziasztok Hogyan Hol kell használni a csere kereskedelmet?

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

19. anitaszat87

anitaszat87 Fórum-zöldfülű

20. tuncsi1968

tuncsi1968 Utánpótlás-írogató

Szia! Érdeklődnék hogy a bubó albumába a fotót hol lehet megszerezni. (gazdakör)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.