Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. koppen61

koppen61 Utánpótlás-írogató

Na .eljött a pillanat,amikor 5 év után,a 104-es pályán abbahagyom a játékot! Drasztikusan felemelték a segítőmunkások árát! Ez már kiverte a biztosítékot!!! Jó volt eddig! Sziasztok!

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Minden hónap végén van akció, amikor majdnem ugyan annyi az ára, mint régen:)
    Csak figyelni kell a vásárlás időpontjára.

3. farmerfarm

farmerfarm Fórum-zöldfülű

Jó reggelt! a segítségeteket szeretném kérni, sajnos nem figyeltem és a teliholdas farmomon elfogyott a rácsos bűzcsáp ( beadtam az egyik feladatba) a kérdésem az, hogy honnan tudnék szerezni legalább csak 1 db-ot, hogy újra tudjak termelni. előre is köszönöm a válaszotokat. farmerfarm vagyok ID:53904457

4. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A rendszer kezdőcsomagot ad belőle minden telihold kezdetén, azoknak akik valamilyen növényből 0 darabbal rendelkeznek!

pormacska1 kedveli ezt.
  5. farmerfarm

farmerfarm Fórum-zöldfülű

Köszönöm, már meg is kaptam. :D További szép napot és jó játékot.:)

Angyalszárny kedveli ezt.
  6. -kacsafalva-

-kacsafalva- Utánpótlás-írogató

Megpróbáltam beváltani a FARMA kódot, de azt írja, ehhez a fiókhoz nem használható. Miért?

7. Angyalszárny

Szia!
    Csak azokon a farmokon használható amelyeket egy bizonyos szponzor oldalán keresztül regisztráltak!

csopke1 kedveli ezt.
  8. gigike12

gigike12 Fórum-zöldfülű

sziasztok a tiki totemet meg a hanygyászt és a ttöbbi állatot hol lehet beszerezni?

9. Angyalszárny

Szia!
    A tiki totemet a tukán termése adja ami event nyeremény volt, nem megépíthető! A Hangyász titok ólból fejlődhet ki!

10. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! Ezüstláng füstölőt hol tudok előállítani? A Mesterségek völgye, Alkimista mesterségnél látom hogy ott van, de az ismertetőjében nem találtam rá! Tudnátok segíteni?

11. Angyalszárny

Szia!
    Az Ezüstláng füstölő az alkimista mesterség 4. szintjén készíthető

A hozzá tartozó receptet a Tehetség kerestetik nevű gazdakörben lehet megszerezni

Tulajdonságai:

Hozzávalói:

12. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Sziasztok! Ezt legyetek szívesek "magyarra lefordítani":
    4. Indokolatlan segítségnyújtás (pushing)
    Indokolatlan segítségnyújtásnak minősül, ha egy játékos két felhasználói fiókja között olyan kapcsolat áll fenn, hogy az egyik felhasználói fiók előnyre tesz szert a másikat kihasználva."
    Mi az, hogy egyik fiók előnyre tesz szert a másikat kihasználva? Ez mit jelent? Köszönöm.

13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ugyanazon játékos két farmja közül az egyikről a másik farmra több, aránytalan dolog érkezik például a csere alkalmával...

Amelyik kapja az értékes dolgokat, előnyhöz jut indokolatlanul a másikkal szemben.

14. Farmeranyu39

Farmeranyu39 Utánpótlás-írogató

És kinek baj ez? A játékkészítőknek? Mert, ha saját farmjairól van szó, akkor miért jelentene ez gondot? Ez finoman szólva is oltári nagy ökörség. Már bocs.

Lókötőrozi kedveli ezt.
  15. mamarygen

Szia!

A regisztrálással a játékba elfogadtad az Ált. Üzleti Szabályzatot, a játék szabályait.
    https://legal.bigpoint.com/HU/terms-and-conditions/hu
    A módosítás alkalmával is bejelölted, a kiegészítéseket, frissítéseket a leírásban elfogadod ... tovább játszani sem tudtál volna, ha ezt kihagyod.

További észrevételt a panaszkönyvben tehetsz!

16. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Lehet én vagyok a vaksi, de most is learattam a Polipfát, és 4-et jelzett, az aratáskor. De, mindig rárakom a Kacsa kata trágyát, ami ugye 4-ről, 6-ra emeli. De aratáskor, mindig négyet jelez.

Most, akkor négyet ad (azaz hibás akkor, és nem hat rá a Kacsa Kata trágya), vagy a kijelzése hibás, de 6-ot ad?

17. mamarygen

Szia!

A Kacsa Kata szupertrágyával ellátott polipfa 4 termés helyett 6 db polipcsápot adományoz.

18. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Igen, ezt én is tudom, de négyet jelez. Tehát, ezért kérdem, hogy most négyet adott-e, vagy 6-ot.
    Mivel, ha hatot, akkor megjelenési hibája van, ha nem, akkor meg hibás alapból. :)

19. gigike12

gigike12 Fórum-zöldfülű

köszönöm a felvilágosítást

20. ntamas

ntamas Aktív író

Sziasztok!
    Meg lehet valahol találni az aktuális moderátorok listáját? A régi fórumban még a jobb alsó sarokba ott volt egy alfórumban, de itt nem találom.
    Másik: Csocsoovb bemutatkozó topikja nem lesz valamikor megnyitva? :D
    Három éve írnék oda, de le van zárva :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.