Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Jani13-

-Jani13- Utánpótlás-írogató

Szia!
    A kutyakiképzős eventről miért nem kapunk tájékoztatást?
    Köszönettel

utasiné39 kedveli ezt.
  2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Türelmed kérem az ismertető megérkezéséig!

utasiné39 kedveli ezt.
  3. utasiné39

utasiné39 Utánpótlás-írogató

Csatlakoznék Jani13 hoz,miért nincs kiirva a kutyakiképzős event,mikor várható?Köszönöm

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

5. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    A cserenapon feltettem egy szokotrai fát egy hólyagfáért, azonban nem került vissza a sárkányfám, és a csere sem sikerült. Megnéznétek?
    Köszönöm
    Zsuzsikan, ID: 51687563

6. |Tamás|

Szia!

A fa biztosan megvan, viszont Te magad nem törölted, hanem a rendszer törli, ennek időre van szüksége, az elkövetkezendő napokban megfog érkezni a fa a menüdbe. Legközelebb az event vége előtt töröld Te, és akkor azonnal visszakerül a pajtádba.

7. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszönöm

8. Arwen1969

Arwen1969 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom idetartozik-e a kérdésem, de talán valaki tud rá válaszolni. Ma délután 1 óra körül elküldtem egy Pénznyomtatás kitevőt Unique21 gazdának. Sajnos utána rögtön el kellett mennem itthonról és nem tudom, hogy valóban neki küldtem-e. Köszönöm előre is , ha valaki ezt meg tudja nézni!
    Arwen1969 ID:40071219

9. |Tamás|

Szia!

Ellenőriztem, a pénznyomtatás dekort 2017-05-15 12:58:05-kor küldted el Unique21 gazdának.

Arwen1969 kedveli ezt.
  10. marikabandi

marikabandi Utánpótlás-írogató

Szép estét mindenkinek
    Most léptem be a játékba és láttam a választ ami az én figyelmetlenségemre mutat de én nem a KOBALT talányos tiki tenyészetet keresem hanem a PALLÁDIUM talányos tenyészetet azt tudom hogy kiraktam elnézést hogy zavarkodtam
    és köszönöm marikabandi

11. Arwen1969

Arwen1969 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat! További szép estét!

12. |Tamás|

Szia, Kérlek add meg a nevedet és az ID számodat, csak ennek segítségével tudunk utána nézni.
    Farmod keretén középen alul található a neved mellett.
    Figyelj a pontos megadásra.

13. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Hali!

Ugyan szoktam bőven olvasni a fórumot (mostanában nem jártam a jósdában), de nem rémlik, hogy találkoztam volna a következővel: Robin Hód széfet kér a megrendelési között. Én voltam figyelmetlen, vagy megjelent nálam valami, ami még nincs játékban?

14. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A széf még nincs játékban. Ez egy hiba. Sajnos nem tudod kiszolgálni a vevőt.
    A jelzést köszönjük. Jelezzük a központnak.

TeamLaurel kedveli ezt.
  15. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Köszi!

16. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok, szép estét. 2 kérdésem van. : 1: a piacon most láttam a termények között, h ogy: széf , ez miből lesz?
    2: Hol lehet nevezni A jelenlegi event TOP-ba? Előre is köszönöm szépen a választ.
    ID: 53644765 farm: inkognito2002

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

A széf még nincs játékba, pontos megszerzéséről így infó sincsen.
    Top verseny : futó event alap 100 etetése után nyílik meg, ismertető az alábbi linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kutyásfrizbi-verseny-2017-május.15073/#post-696226

18. boconádifarmer

boconádifarmer Fórum-zöldfülű

Sziasztok, olyan ügyben kérném a segítségeteket, hogy tiltólistára kerültem egy itteni hitelkártyás vásárlásom miatt. de már rendeztem a dolgot és légyszi vegyetek le a listáról hogy tudjak venni dolgokat :(

19. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A problémád megoldásában a játék supportja tud segítségedre lenni. Az alábbi linken találsz segítséget a levélíráshoz.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

20. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok! Tud valaki valamit a GŐTÉ-ről? tápot már lehet keverni. Mikor kerül játékba?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.