Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Sajnos nincs információnk arról, hogy megszerezhető lesz e még a jövőben! A keréken, már nem szerepel, mint nyeremény!

2. csibebaba84

csibebaba84 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Egy gyors kérdés: Zseniális módon nem figyeltem, mikor van vége a gőzös eventnek, és elindítottam még a vonatot, de már nem ért vissza... Ilyenkor elveszik az ól, amit felraktam? Válaszotokat előre is köszi! :)

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem vész el semmilyen ólad. :)

Visszaérkezik egy idő múlva a titokzatos rakomány a menüdbe. Onnan ugyanúgy kihelyezed a területre, hogy felfedhesse a kincset, a titkot. :)
    Figyeld türelmesen ... pár óra lesz mindössze, míg távol lesz képletesen a szállítmányod..

csibebaba84 kedveli ezt.
  4. csegevera

csegevera Utánpótlás-írogató

Egy ijesztő madárijesztő hiányzik a felhőmre. hogyan tudom megszerezni? Cserenapon nem volt cserélhető.

5. mamarygen

Szia!

A party pörgetések főnyereményei eddig sem voltak cserélhetők.

A központ döntését nem ismerjük, mikor lesz pótolható az a néhány hiányzó elem a felhősorokról.

6. mamarygen

Szia!

Ahol írtál, az egy help topic!

A hozzászólásod itt off ... törlésre kerül.

JAvaslom,a piacos topicban kérj segítséget .... ITT

7. csibebaba84

csibebaba84 Utánpótlás-írogató

Szia!

Válaszodat köszönöm, megjött a rakomány :) Legközelebb jobban figyelek az időre ;)

8. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok

szeretném a segítségeteket kérni, lehet nem is jó helyre írtam , de nem találtam a megfelelő helyet
    a top közben átváltott a banki felületemen német zászlóra , , állítólag a maestro kártya okoz ilyen gondot
    írtam a suportnak , a válasz legyek türelemmel , majd eldírálják az ügyem
    most tényleg türelemmel voltam , de klasszul kiestem az utolsó 15 percben a topbol , most szupitápot nem tudok majd venni

azt megtudjátok kérlek mondani , meddig kell türelemmel várnom ?

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos nem tudjuk megmondani, a pénzügyes kollégáknak ez mennyi időt vesz igénybe, nincs rálátásunk a munkájukra.

-vadocka70- kedveli ezt.
  10. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

hát , köszönöm .

11. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! A későbbiekben elérhető lesz valamilyen formában (nem pénzért) a gőte és a széf? Csalódást keltő volt a gőzős.....semmi nem lett 50-ből....

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Szerintem nincs olyan ember, aki erre neked tudna most válaszolni.
    Mindkét esetre van példa : van olyan, ami évek múlva elérhető lett, de olyan is van, ami a mai napig nem.
    Szóval erre választ adni, és arra apellálni........
    De a gőte és a terményes ól terménye néhány hét múlva a tapasztalatok alapján már megvásárolható lest csp-ért a piacon.

-ágianyu33- és -vadocka70- kedveli ezt.
  13. eszterlánc2001

eszterlánc2001 Junior szaki

Szia Nildia!

Lehet hogy rossz helyen kérdezem akor elnézést kérek előre is. A kérdésem az lenne, hogy a trágyadombom45/450 eladni nem szertném van módom valahogy gyűjteni a trágyát a későbbi eventekre tartalékolni, hogy legyen. Most állatokkal lesz tele egy hétig full a farmom kár lenne elpocsékolni ennyi trágyát. Máskor meg úgy veszem 200-ért darabját.Köszönöm.

14. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Tárolni csak a tárolókapacitásod mértékéig van lehetőséged.
    Néhányan megpróbálják a piacon tárolni... erről itt érdemes beszélgetned a többiekkel:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fejlődési-taktika.11014/page-154#post-703072

narancsvirag72 kedveli ezt.
  15. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Állítólag egyesek valamiféle infó alapján felvásárolták a körgabonát.Kérem pótolják, ez egy játék, és játszszani mindenkinek joga van!!!

16. Csocsoovb

Szia!

Valaki (egyébként egy kevés információval rendelkező kezdő játékos) ötlete alapján most beleélted magad valamibe, aminek semmi alapja nincs.
    A piacra kitenni mi nem tudunk neked tenni semmit, azt csak másik játékos teheti meg. Arra viszont nincs ráhatásunk.

Van egy egyszerű megoldás: befáradsz a gazdaboltba, és megvásárolod. Esetleg te magad is letermelheted, vagy megveheted a kész tápot is akár a piacon.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

18. Csocsoovb

Vyca-cica kedveli ezt.
  19. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Letermelnm, de nincs semmi. Gazdaboltban piros csíkkal áthúzva: Elfogyott. Piacon iszonyú drága,

20. Csocsoovb

Szia!

Az elfogyott azt jelenti, hogy ma már megvásároltad a gazdaboltban. Azt minden további nélkül tudtad volna tovább szaporítani.
    Ha a piacon drága, az sem gond. Veszel vetni való mennyiséget, majd amikor letermelted ami neked kell, a maradékot visszateszed a piacra jó áron. Azaz lehetőséged van "kölcsön" kérni a piacról magnak való mennyiséget. A kamat nem nagy összeg:)
    Csak okosan kell játszani, és meglátni a lehetőségeket.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.