Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Racko régi helyén, az event alatt megnyított területen kell termelni! A vizen kívül semmi érésgyorsító, termésnövelő nem hat rá!

2. lewska

lewska Utánpótlás-írogató

Hát a válasz elég bőséges, ha felveszem mobiltelefonnal, ahogy beleesik, mert beleesik és mégsincs feltüntetve, gondolom akkor sem hiszitek el, mert manipulálhattam, de szerintem jól látom, hogy beleesik., Ma reggel sem adta meg az összeset. Ez Pech, de látom, hogy hibás a szoftver :(

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

A szofter nem hibás, csak azt írja jóvá, amit valóban elkaptál. Előfordulhat, hogy az internet ping sebessége miatt Te mást látsz, mint ahol valójában tart a kosarad azaz ahol a szerver látja. Erről a tényről nem a játék tehet, hanem az internet.

4. Guszti2011.

Guszti2011. Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.6.17
  5. |Tamás|

6. Garran

Garran Fórum-zöldfülű

Üdv! Olyan problémám van, hogy ha be akar valaki jelölni ismerősnek a farmon, egy ugyan olyan nevű felhasználót jelöl be, mint én vagyok. Tehát 1 néven 2 fiók is van. A nevem Garran. Tehát ha engem akarnak jelölni (41.szint) akkor egy másik fiókot jelölnek be így is. (3. szintűt)
    Továbbá!
    Én tudok másnak üzenetet küldeni. De ha nekem írnak nem látom. nem érkezik meg.
    Kérem segítsenek!

7. |Tamás|

Szia!

Sajnos ezzel nem tudunk mit tenni, ha 2 ugyanolyan nevű felhasználó van. Jelöld be Te a kiválasztott embert szomszédnak, ezzel az a gondod megoldva. Postán meg már utána tudnak majd írni Neked, mert a levelek is eltévednek az azonos nevű farmok között.

Ez egy feleslegesen nyitott topic, ez a hozzászólás bőven megfelelt volna bármely meglévő help topicba.

Fórumszabályzata értelmében a topicot zárom.

8. Guszti2011.

Guszti2011. Utánpótlás-írogató

9. Tortácska

Tortácska Fórum-zöldfülű

Sziasztok feldiszittem mind a 2 karneváli kocsit a 23 ikat miért nem tudom? Köszi előre is :)

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Három terület vár a feldíszítésre!

Bal oldali kocsi rész--- középen a lépcső eleme ---- jobb oldali kocsi rész

Feltételezem, a középső elemet kihagytad.

Ezek a részek, amiket fel kell díszíteni:

Csak ezek megoldása után lehet kosarazni.

A feladatsorok a táblázatban láthatók, a leírásban. A linken megnézheted.
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...arneválkirálynő-2017-május.15114/#post-704345

11. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Sziasztok!

Kb. 2.5 oraja alig lehet hasznalni a farmot, tobb bongeszot kiprobaltam, minden mas oldal 1 pillanat alatt mukodik, a farmon meg forog a napraforgo, levan fagyva, a kocsi csak soka indul, es ha tele a kosar jo sokat kell varni mire a nyeremeny ablakot feladja. A laptopom 2 honapos, es egyebkent is a kosarat mozgatom minden fele, csak a kocsi vagy nem indul, vagy a felugro ablakot nem adja be.
    Gazda: zsoxxyaID: 19684713

Udv.

kertmesterrozsa és Babuxx kedveli ezt.
  12. mamarygen

Kedves Játékosok!

A ma esti lassú játék gondja, a helyenkénti megállás és várakozás az indulásra illetve a begyűjtött kincsek összesítő ablakára a központba már eljuttatott jelzés.

Ezt a hibajelzést tehát nem kérjük ismételni Tőletek!

Köszönjük, ha figyelembe veszitek és nem írjátok újra és újra a hasonló problémát!

Patííí15 kedveli ezt.
  13. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Kedves Moderator!
    Koszonom a valaszodat, bar lehetett volna normalisabb hangnemu is! Mivel elolvastam az oldalon a hozzaszolasokat es senki nem irt errol, ezert batorkodtam irni, foleg abbol a meggondolasbol, hogy csak nalam hibas vagy alltalanos a hiba. En kerek elnezest, hogy az elozo 10 oldalt is nem olvastam el, de ha moderator leszek megteszem, mivel csak jatekos vagyok, igy bocsi de nem az a dolgom.
    Udv.

Kamilla1012 kedveli ezt.
  14. -fánika47-

-fánika47- Utánpótlás-írogató

A játékot a hiba miatt meghosszabbították ugyan de kérdés hogy a beültetett földterülettel és a már leszedett ólakkal mit fog érni annak akinek nincs szupija vagy aranya. Azért köszönjük azok nevében akik ki tudják használni.Sok sikert !

15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A most learatott ólak adnak felreppenpőt, a megmaradt kosarak is használhatóak!

16. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Karneválkirálynő. Csodálatos és örömteli a hosszabbítások hosszabbítása.Én az első határidőre abbahagytam, akkor viszont újra kezdeni nagyon nehéz rövid intervallumra mikor nem normális talajra veteményez, akkor még egyszer sem érik be. Erről sajnos elfeledkeztek. Nem kárpótlásokat kellene adni ill. hosszabbítani.

17. zöldlomb300

zöldlomb300 Junior szaki

sziasztok....érdeklődnék hogy tegnap volt 3 kosaram....látom ma visszatették játékba a karnevált...a 3 kosaramat is visszakapom? :(:eek::eek:o_Oo_O

18. mamarygen

Szia!

Ha beléptél az eventablakba, akkor azt látod, amit elkosarazhatsz.

19. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szép estét ! Szeretném megkérdezni , hogy a holnapi + 1 termény az új területen is érvényesül , vagy csak a többi részen ?A Rackózól kapottra gondolok.

20. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Az előzetes tesztek alapján sajnos nem lesz hatása az eventes területen.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.