Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Erről sajnos nem tudunk nyilatkozni, nem látunk a jövőbe, talán titokzatos ólban benne lesz.

2. csetnekigyuri

csetnekigyuri Utánpótlás-írogató

A mai napon nem volt, de a Karnevál ideje alatt volt, így az akkori betakarítás csúszott!
    Nem akartam magyarázkodni, csak megemlítettem! Sajnos így a Gőte lemaradt, pedig a raktárba ott a Csokirózsa!
    De egyébként még annyi érdekesség, hogy ahogy kb. negyed 3 körül betakarítottam, a Gazdaköri feladat elfogadta, de nem adta érte a "jutalmat"! Igaz, le se vonta! (Oké, nem frissítettem!) :)
    De tényleg sokunk örülne szerintem, ha legalább 2-3 órával meg lenne hosszabbítva! ;) :)

3. |Tamás|

Szia!

Természetesen utánakérdeztünk a dolognak a központban, egyértelműen elutasító választ kaptunk. Mi sajnos ennél többet nem tehetünk, hogy jeleztük az igényt.

újfarm53, -BombadilToma- és dalmata10 kedveli ezt.
  4. csetnekigyuri

csetnekigyuri Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm a választ! :)
    Majd legközelebb meg lesz a Gőte is (talán)!
    Remélem, lesz még olyan event majd! ;) :)

KUNCZE kedveli ezt.
  5. domka82001cukki

domka82001cukki Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én és elég sokan nem tudtuk befejezni a Vaddisznó gazdakörit, mert több, mint 2 órát nem tudtam belépni a Farmeramába. Tehát elég sok idő kiesett. Sőt írtátok is, hogy szerver hiba adódott és legyünk türelemmel, javítják. Viszont nem lett meghosszabbítva a gazdaköri. Nagyon sajnálom, hogy nem gondoltok azokra, akik nem tudják kifizetni, hogy azonnal kész legyen a gazdaköri. Üdv. Arimama ID6032033

6. |Tamás|

Szia!

A hozzászólásod inkább panasz mint kérdés. A problémát páran felvetették már itt a fórumon, természetesen jeleztük a fejlesztői csoport irányába, megkérdeztük, sajnos elutasító választ kaptunk tőlük. Ennél többet nem tudunk tenni. A szerver hiba pedig nem az event végével volt, hanem jóval előtte, ezért az nem gátolta a beadást.

7. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Helló!

Nem tudtam hova írjam. Csak egy kérdésem lenne. Jelentkeztem mentornak..Nagyjából egy éve. :D
    Olvasom hogy ez eltarthat egy ideig és legyek türelemmel, de már kicsit gyanús ez az idő. Szóval a kérdésem, hogy beragadtam valahova, vagy ez a türelmi idő meddig tart kb még? :)

8. |Tamás|

Szia!

Sajnos erre nm tudok érdemi választ adni Neked, hogy meddig kell várnod. Az biztos, hogy nagyon sok a mentor, kevés a csibe.

újfarm53 kedveli ezt.
  9. monikaj70

monikaj70 Utánpótlás-írogató

Kedves Moderator!
    Megrendeléssel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. A Bigpoint supportnak küldtem üzenete, melyben rendeléssel kapcsolatban érdeklődtem volna /farmarany megrendelés/. Nem tudom jól kitölteni a a hibaüzenet ablakot. Valószínű, az lehet a baj, hogy 2 rendelésem volt, melynek az összegét össze adtam, és így utaltam el, a közleményben mindkettő hivatkozási számot beleírtam. Rendelési számom: 4344137662 és a 4369210309.
    Köszönöm: Móni

10. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A supportal vedd fel a kapcsolatot!

11. monikaj70

monikaj70 Utánpótlás-írogató

Köszönöm :)

12. elida53

elida53 Haladó

Üdv.Kérdezném, hogy a felhősor 2. és 3. sora mihez kapcsolható ? A második sor neve : Dinnyedili, ha egy kitehetőre kattintok, akkor a gazdaköri feladatokhoz visz, de ott nem találok ilyet. A harmadik sor,Napsugár,pedig a gazdaboltba visz, de ott sem találok megvehető felhősor részt.

13. marika0507

marika0507 Junior szaki

Szeretném megkérdezni hogy jutok a bahás vadas kerthez?

14. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem!

Azok a felhősorok még nem szerezhetőek meg, egy hiba folytán jelentek meg és ,majd későbbi eventeken lesznek elérhetők.

Üdvözletem!

A maja majmok szentélyében váltható ki a hetedik kamrában 45 Aranybanán ellenében.
    A szigeten található piros kosárra kattintva a gazdaboltban is megvásárolható 299 farmarany ellenében.
    (Erre akkor van lehetőségünk, ha elértük az 50. szintet. Amennyiben még nem tartunk ott, akkor előbb aranybanánért ki kell váltanunk a szobrot, hogy meg tudjuk vásárolni.)
    Tehát a farmaranyért való vásárlás lehetőségének nem feltétele a szobor kiváltása, elegendő az 50. szint elérése

Utoljára szerkesztett: 8.6.17
  15. marika0507

marika0507 Junior szaki

Köszönöm a segítséget. megoldódott

16. csabi9911

csabi9911 Haladó

Bogoria talanyos fa darabonkent 5FA.... van egy bogoria talanyosfa csomag 110FA-ert amiben 15 darab ilyen fa van.... ennek mi ertelme? ha eggyessevel veszek 15 darabot akkor is csak 15x5 az 75 es 110 ???

17. |Tamás|

Szia!

Csomagban garantáltan kpasz egy új fát. Ennyivel több a csomag.

18. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia!
    A farmárudában ha megveszem a felhőt, mi helyezhető ki rá? Bármi?

19. |Tamás|

Szia!

Vásárlásmánia felhősor

• Lezárási idő: 60:00
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • Bahamara szint x 400 BTP
      • Farm szint x 400 TP
      • 1 db Csemegés láda láda
    • Nem tematikus felhősor: szabadon választható 3 db 1x1-es dekor, 2 db 1x2-es és 1 db 2x2-es dekor helyezhető fel rá.

vazulneni8 és Lizikertje kedveli ezt.
  20. _marika0507_

_marika0507_ Utánpótlás-írogató

Csak nálam akadozik a net???

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.