Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenleg nincs más jelzés akadásról, lassulásról a játékban.
    A géped takarítását javaslom.

Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni : http://www.speedtest.net/

2. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szép jó reggelt mindenkinek! Lehet nem jó helyre írok,de kerek kerékkel kapcsolatos beszélgetést nem találtam,ezért írok ide. Szeretném kérdezni,hogy a pörgetésekből kivették az aratógépet??? mióta megreformálták nem találkoztam még vele,sőt vetőgéppel is csak egyszer,kuponokat se igen osztogatja,az előző véleményem szerint jobb volt. Üdv mindenkinek.

3. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Változtak az ajándékok valóban, de az említett elemek nem tűntek el, csak még nem találkoztál velük!

4. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szia! Köszönöm szépen a választ!..:)

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

mebajah kedveli ezt.
  6. Ásó-Kapa

Ásó-Kapa Fórum-zöldfülű

Hali !
    Köszönöm, hogy válaszoltál, elnézést, hogy rossz helyre írtam, de annyi topic van, hogy fogalmam se volt, hogy hova kell, legközelebb odaírom.
    Azt is köszi, hogy nem lettél nagyon ideges és azt is, hogy továbbítod.
    Tudom, hogy falrahányt borsó, de jól esett :)

7. mamarygen

Segítés a feladatunk elsősorban.
    Javaslunk is, ha az az eljárás a járható.
    Az idegesség nem oldja meg a gondokat, mindössze a közérzetünket rombolná, ha hagynánk. :)

mebajah és Ivibaba54 kedveli ezt.
  8. szeretet1

szeretet1 Járnitanuló

Sziasztok.
    Beváltottam a Koalakuckót
    20 aranybanánért.
    Érdeklődném miért nem tudok venni?
    Előre is köszönöm a választ.
    Üdvözlettel: szeretet

9. mamarygen

Szia!

A maja majmok szentélyében a 6. kamrában az alsó sor utolsó eleme a koalakuckó szobra. 20 AB az ára.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

A kiváltást követően kérlek frissítsd a játékot(kilépés majd visszatérés illetve a böngésző címsorában a környíl kattintása ).

A szigeten a piros kosárból tudod a vásárlást megoldani ezek után.

mebajah kedveli ezt.
  10. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! A küldhető ajándékok között ott van a csodagyümölcs..Ez mit "tud", mire való? Köszi, ha megírjátok.

11. mamarygen

12. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! TrustPay-el vásároltam prémium tagságot, már nem először, de most problémám van. 6-án ment el a pénz, de nem jött az e-mail sem és azóta sem kaptam meg a prémium tagságot. Az első alkalommal azonnal jött válasz és ha jól emlékszem 3 nap múlva a tagság is élt. Meddig várjak még szerintetek? Vagy valami gáz van?

13. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Fizetéssel kapcsolatos problémákban csak a Payment Support tud segíteni. A fórumon erre nincs lehetőségünk.
    Kérlek vedd fel vele a kapcsolatot.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

14. mokuska48

mokuska48 Fórum-zöldfülű

Szia!Megcsináltam a Baha-Vadaskert 2 feladatot ,nem tudom épületet kellett volna kapnom vagy csak a fejlesztést csinálhattam meg.Légyszi válaszolj mert valahogy nem értem a feladatot. Választ köszönöm. ID 24539119

15. mamarygen

Szia!

A hivatalos közlemény bevezető mondatát hozom magyarázatként:

A feladat teljesítése nem ad új vadaskert építményt!

A már rendelkezésünkre álló alap vadaskert fejlesztését teszi lehetővé sárga vagy narancssárga színű fokozatra egyéb kellékekkel kiegészítve.

Esetleg megszerezhetjük a leendő, idővel megvásárolható/általunk később megvásárolt vadaskert fejlesztéséhez az építési terveket.

A vadaskert leírása az Enciklopédiából - katt a zöld színű feliratra és olvasható is az ismertető:
    Vadaskert

csopke1 és mebajah kedveli ezt.
  16. Kékegér1

Kékegér1 Junior szaki

Sziasztok!
    Sikerült kiváltanom a majomszentélybe a baha vadaskert opciót( hála a majomkirálynőnek) a gazdaköriben két feladatsor is van a vadaskert1 és a vadaskert2. Gondolom, hogy az 1-el kellene kezdenemde elbinné az összes pajtakészletem szinte. Kitettem a farmra a vadaskertet és így is tudtam belepakolnni 4 állatot. Kérdésem az lenne, hogy milyen opciókkal lesz magasabb szintű ha az 1. illetve a 2. feladatsort végigviszem? Az egész feladatsor végig kell csinálni vagy elég leszaladni az első részfeladatokon az utolsó rekesz végéig?
    Előre is köszönöm a választ.
    Kékegér1

17. _marika0507_

_marika0507_ Utánpótlás-írogató

Szeretném ha valaki tudna segíteni a holnap induló retrós eventről hol lehet bővebben információhoz jutni?

18. mamarygen

Szia!
    Az alap vadaskert 4 óllal is nagyon hasznos kezdetben. :)

Ha azonban bővítené a gazda a tárolóhelyet +2 óllal vagy még +2 óllal, az már max. kihasználású lenne.

Ehhez a bővítéshez kell teljesíteni a gazdaköri küldetést úgy, hogy a megfelelő számú építési tervek rendelkezésre álljanak a sárga illetve a narancssárga kategóriára fejlesztéshez.

Kell még hozzá a fúrógép felröppenő (csak raktárházakból érkezhet!!), valamint a leírásban is jelzett egyéb barkács felszerelés.

Javaslom, alaposan tekintsd át a leírást, majd vesd össze a farmodon az építménnyel... szemrevételezd, hogy mikor és milyen szintre fogod tudni a fejlesztést megszerezni.

Ne hamarkodj el semmit, gyűjtögess, használd a bővítéshez a rendelkezésedre álló lehetőségeket.

Leírás:
    A vadaskert leírása az Enciklopédiából - katt a zöld színű feliratra és olvasható is az ismertető:
    Vadaskert

19. mamarygen

20. evi920

evi920 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy 2 hónapja sajnos nem tudtam játszani ám most visszalépve meglepődve tapasztaltam, hogy nem gazosodott el a földem és a munkásoknál is eltűnt a kigazolás opció szóval lemaradtam volna valamiről?!?!:p:p
    Köszi.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.