Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. matrica29

matrica29 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Odalett a tenyésztésem a bónusz állatokkal együtt:(csak a gólya jelent meg de utána semmi kiléptem vissza és semmi:(van esélyem megkapni a bónusz állatokat?21:55-re végeztem még volt 5 perc

2. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

Farm nevet és Id írj kérlek, hogy utána tudjunk nézni mi történhetett.

3. eszterlánc2001

eszterlánc2001 Junior szaki

Szia Angyalszárny!
    Nagyon köszönöm a választ!

4. -Aryka-

-Aryka- Aktív író

Sziasztok! Rénszarvasokat mikor kapom vissza?Tegnap beváltotta a játék.
    -Aryka-ID: 7618935

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Tegnapi napon jeleztük a fejlesztői csoport irányába, egyelőre választ nem kaptunk, türelem.

6. miniowl

miniowl Fórum hercege

7. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Sziasztok! Nekem FA rendeléssel kapcsolatosan lenne kérdésem. Tegnap rendeltem 300 Fa-at, 1590 HUF áron. A vásárlásnál az látható, hogy 300 FA+21%. Matek ismereteim szerint ez 363 lenne. Vagy nem egészen egyértelmű a kiírás. Mindenesetre a megérkezett 330 FA sehogyan sem jön ki. Sajnos a supportnak hiába írok ott csak általánosságban lehet reklamálni. Megvilágítaná valaki az elmémet?

Köszönöm.:oops:

8. Firecats

Firecats Fórum bárója

Szia!

A legkisebb csomaghoz képest 21% több Fa-t kapsz, ha ezt a csomagot vásárolod. Ha a kis csomagból veszel 300 FA az 1914 ft viszont ez a csomag csak 1590.

9. |Tamás|

Szia!

Ennyi információnk van a közösbe bedobálással kapcsolatban, mint ami az ismertetőben szerepel, ráadásul az a táblázat nem is a Mi munkánk, hanem egy nemzetközi táblázat, amibe mi csak a fordítást tudjuk megadni, értékeket stb-t nem.

miniowl kedveli ezt.
  10. miniowl

miniowl Fórum hercege

Köszönöm szépen!
    Nem is gondoltam, hogy Ti hibáztatok, csak nem a táblázatban szereplő adatok szerint kapjuk a beadás után a tp-t.
    Köszi, hogy foglalkoztál vele!
    mini

11. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Van pár farmon nem mind egyiken van rénszarvas de azokon a farmokon most be váltotta a játék kérdem MIÉRT ????

12. |Tamás|

13. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! A farmárudában vannak különböző "meglepetés" tárgyak. Kérdésem, hogy azok az adott idő lejárta után adott TP-on kívül tudnak vagy adnak valami mást is? Köszi ha válaszoltok.

14. |Tamás|

Szia!

Nem, csak TP-t adnak.

15. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Szeretnék SMS-ben FA-t rendelni, és megfordult a fejemben egy kérdés.
    A BIG szó után lévő számsor amit kiír a rendelésnél, mit takar?
    Eddig azt hittem az ID-met, de látom, hogy nem:oops:

Valamint még azt is kérdezném, hogy ennél a fizetési formánál mekkora az esély rá, hogy nem íródik jóvá a rendelés?
    Mert már többször is olvastam, hogy valakinek nem íródott jóvá az FA.:eek:

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A BIG szó utáni számsor a farmodhoz rendelt banki azonosító a felületen. Minden farmon más ez a szám.

Van aki elírja a számsort. Van akinél a szolgáltatója késve továbbítja az emelt díjas rendelést. Van olyan eset is, hogy a tömeges rendelés miatt torlódás lép fel.
    Ezért van a paymentes supportnak írható felületen erről a rendelési formáról is opció, hogy utána lehessen nézni az adott rendelésnek.
    Persze szükséges adatok is kellenek/kellhetnek a rendelést leadott telefonról, esetleges részszámla beszerzése.

Aki biztosra szeretne menni a FA rendelésre, az választhat más formát is, több lehetőség közül lehet választani, van olyan mód is, ami anonim, gyors és kényelmes rendelési lehetőség.
    Mi csak a választási lehetőség bemutatására vállalkozhatunk, a döntés az illető játékos felelőssége.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/rendelési-információk.284/

*bálint* kedveli ezt.
  17. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Szia Mamarygen! :)
    Köszönöm válaszod :)
    közben megrendeltem, és jóvá is íródott8)

18. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szia! Megnéznétek a ma regizett gazdák neveit?? van ott egy ... na ide én azt le nem íroom...
    meg ki sem mondom.
    Ezt nem szabadna engedni... ilyen gazdanevet !!!!!

mebajah, -Palika17- és *bálint* kedveli ezt.
  19. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönjük a jelzést. Valóban csúnya nevet választott.

*bálint* kedveli ezt.
  20. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia Kékmadár!
    Mennyi idő kelhet, hogy teljesen feldolgozza az ügyemet a Support?
    Írták, hogy néhány munkanapon belül feldolgozzák. 4 napja írták.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.