Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. twmmy58

twmmy58 Járnitanuló

Gondolatolvasásból jeles xD. Van más script is, amire várunk? Most bőszen horgászok, nem olvastam más topicot, csak a kutya-macskást, meg ide jöttem, mert ez az általános. Köszönöm, hogy egy várható időpontot írtál. Azért manapság kicsit trehányan dolgozzák ki az eventeket szerintem. Gondolom, a játék pörgetése miatt. Az az érzése az embernek, hogy már túl sokat akarnak tőlünk, és nem csak a játékkedvünket, hanem a pénzünket is :)

2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Köszönöm a jelest;)
    Én nem várok más skriptet;) Az evetek felépítése központi hatáskör! S a központban is emberek dolgoznak - szerintem jól, mert már 7 éve itt ragadtam- s akár hibázhatnak is - velünk is előfordul néha. Viszont a felhők utólagos jóváírása már benne volt az eventismertetőben, így azt csak figyelmesen el kellett volna olvasni!

3. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Én is még a kutya-macska eventnél tartok. Végig vittem a felhőkig, adtam a közösbe, azt tudom, hogy eltűnt a felhősor az event után, de mikor jön vissza végre. Elég sok pénzembe került, hogy végig vigyem, nem szeretném elveszíteni. Köszönöm a választ.

4. Angyalszárny

Szia!
    Más sokszor ok helyen leírtuk, hogy türelem! A déli órákban fog érkezni a megérdemelt ajándékcsomag a felhővel!

dalmata10 és mebajah kedveli ezt.
  5. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Egy éves távollét visszatérés után lenne pár kérdésem: egyetlen fúróm sincs a manufektúra, vadaskertnél stb. Ugyanolyan nehéz kapni belőle mint régebben?
    Több mint 1 éve kaptunk 1 varjútojást valamiből, talán event: ezt azóta sem lehet kirakni aktiválni sehova, másnak is a váza alatt van?

Köszönöm a választ.

6. Angyalszárny

Szia!
    Területenként varjú tojást lehet használni, ha ennél többel rendelkezel akkor az a pajtában pihen.
    Fúró már gyakrabban jön mint a kezdetekkor, türelem!

dalmata10 kedveli ezt.
  7. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, nem tudom jó helyre írok-e, de megköszönném, ha valaki felvilágosítana. Sokszor olvasom, hogy "panni", de nem tudom mi ez, lehet, hogy nem tartok még ott, de nagyon kíváncsi lennék rá.
    köszi Jucus

8. Angyalszárny

Szia!
    A Páncél Panni egy teknősbéka és a Gazdabba együttes 4 tagja közül az egyik. A leghasznosabb és éppen ezért a legértékesebb is. +5% -kal több esély a felröppenőkre. Sokáig 300 FA feletti vásárlásnál kapunk a Gazdabba együttesből egy-egy tagot, nagy ritkán Páncél Pannit. Ez a lehetőség már nincs. Aztán egy időben lehetett nyerni Valdemárnál is de már ez a lehetőség sincs meg. Jelenleg cserenapon más gazdáktól lehet hozzá jutni.

Doggyra kedveli ezt.
  9. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Köszi szépen a választ, akkor erről lemaradtam. Jucus

10. Halászné

Halászné Járnitanuló

Sziasztok! A bahamás fák növekedésserkentője elvileg négy órán keresztül 10 % növekedés gyorsítást eredményez. Elfogyasztottam egyet, de az idő ugyanannyi maradt. Segítsetek már elmagyarázni nekem, hogyan működik ez? A GYIK-ban a fák növekedés gyorsításánál nem szerepel, csak a Kata turbó.

11. Istvanhorvath

Istvanhorvath Fórum-zöldfülű

probléma az hogy 100 almát vettem gazda körben 30 000 csp ért de csak a csp fogyott le az alma nem lett 100 ez mi jelentsen????

12. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Először, fogyaszd el a növekedésserkentőt, majd utána rakd ki a fákat. :)

13. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Érdekelne, hogy a nemesítésbe választható növények változhatnak, vagy minden marad ahogy eredetileg volt? Tehát a nemesítés kezdete óta megjelent, pl. az olasz köles, és a többi növény bekerül-e a választható nemesítések közé?
    Köszönöm, ha érdemben válaszol valaki.

14. csilicsala13

csilicsala13 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,a kutya-macska eventbol hova lett a felhősorom?Nem kapjuk meg?Köszi

csi48 kedveli ezt.
  15. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre folyamatban van a szkript, várjuk meg a végét, míg befejeződik.

16. macitesopeti

macitesopeti Járnitanuló

Sziasztok.A kutya -macska evenbe csak a kutyás rész csináltam meg és adtam bele ,akkor azt megkapom? vagy csak akkor ha mind a két részt megcsináltam?

17. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Megkaptam az event után járó ajándékokat, a felhőre ki is pakoltam a rávalókat, erre minden eltünt
    Vajon visszakapom ? Már frissitettem , kiléptem beléptem, de sehol semmi

18. |Tamás|

Szia!

19. |Tamás|

Szia!

csopi21 kedveli ezt.
  20. 44maya

44maya Járnitanuló

Sziasztok!Én nem kaptam meg a felhőket pedig kész volt.
    44mayaID: 53030344

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.