Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi hivatalos közleményt: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Őszi-szüret-2014.11538/#post-111734

2. melike1112

melike1112 Fórum ismerője

szép napot! szeretném megkérdezni hogy van tevekarámon meg szőnyegcsomagolóm,de a gazdaköri küldetéseim között nincs teveovizásom,sem a teljesíttet feladatoknál.

3. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

4. piffke27

piffke27 Fórum-zöldfülű

Szisztok
    Nem tudom hol kell jelezni ha problémám van, de rendeltem reggel farmaranyat 2 szer telefonon és semmit nem kaptam még meg ha valaki át tudna irányítani a problémámmal valahová akkor azt nagyon megköszönném!!!

5. Laboviti

Szia!
    A megrendelési problémákkal a payment support foglakozik.
    Részletesen: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

Megkérlek, legközelebb ne nyiss új topicot, hanem már egy meglévő topicba írd le a kérdésedet!​

6. piffke27

piffke27 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Ma reggel rendeltem farmaranyat telefonon de még mindig semmi nem jött meg belőle .. szeretnék kérni valakit aki átnézné mi is a probléma. nagyon köszönöm
    ID 50181187

7. Laboviti

8. ilcsike81

ilcsike81 Utánpótlás-írogató

Sziasztok nem tudok farmaranyat rendelni elküldtem a kódot pénzem nem maradt a kártyán megtudnátok nézni esetleg ,hogy nálatok vagy nálam volt e a hiba !!! Előre is köszönöm szépen

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

10. farmer199705

farmer199705 Járnitanuló

Sziasztok! Másodszor telefonáltam és próbáltam rendelni farmaranyat. Semmi jóváírás nem történt. Jelzem hogy a második hívásom 3 perc volt. Akkor hogy is van ez?????????

11. -East17-

12. farmer199705

farmer199705 Járnitanuló

13. -East17-

Amennyiben elküldted a panaszodat, akkor válasz is érkezik rá. Kérlek olvasd át amit linkeltem, hogy miképpen tudod elolvasni a payment support neked küldött levelét.

14. *Dóricica*

*Dóricica* Junior szaki

Kedves Modi!
    Pár perce rendeltem 300 FA-at, amire az volt írva, hogy +20%
    Kaptam 300-at, mit takar a +20%?
    Akkor jobban jártam volna, ha kétszer 150-et rendelek, mert ahhoz adnak szuper trágyát, ehhez miért semmit?
    Előre is köszönöm a választ, szép estét!

15. -East17-

Szia!

A 20% előnyt az alap FA vásárláshoz kell viszonyítani. Tehát ennyivel jársz jobban, mintha 50 farmaranyanként rendelted volna (6x50).

16. farmer199705

farmer199705 Járnitanuló

Telefonálás után megpróbálkoztam sms küldéssel is. a válasz a telefonomra vissza is jött, farmarany sehol. Na akkor mi tévő legyek??

17. -East17-

Amennyiben 1-2 órán belül nem érkezik meg a rendelésed, akkor ugyanúgy a payment supportra kell írnod. Mi itt a fórumban nem látjuk a rendeléseket, így intézkedni sem tudunk.

18. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello! Ismételten felmerült a "pushing" fogalma, nem ártana tisztázni mi az, mert ami a fórumon van írva az semmi (részletek a felsorolásban, ami 1db)
    4. Indokolatlan segítségnyújtás (pushing)
    Indokolatlan segítségnyújtásnak minősül, ha egy játékos két felhasználói fiókja között olyan kapcsolat áll fenn, hogy az egyik felhasználói fiók előnyre tesz szert a másikat kihasználva. Erről a fajta kapcsolatról a következőkben részletesen olvashatsz. Az ezekben a pontokban leírt segítségnyújtás is a "pushing-szabály" hatása alá tartozik.

Indokolatlan segítségnyújtásnak minősül:

• Tilos az egyik felhasználói fiókhoz tartozó játékpénzt egy másik saját regisztrációra átvinni.
    ami meg a 'Az Általános Üzleti Szabályzat'-ban van az meg nem is a FARMERAMA-hoz tartozik
    Amennyiben egy játéknál megengedett, hogy egy Felhasználó több felhasználói fiókkal rendelkezzen, akkor ott nem lehet a két felhasználói fiók között semmilyen kapcsolat vagy interakció (szándékos segítségnyújtás, azaz „pushing” tilalom). Különösen tilos az egyik felhasználói fiókot előnyszerzés céljára használni ugyanazon Felhasználó egy másik felhasználói fiókja számára, például azáltal, hogy a rendelkezésre álló tárgyakat vagy játékpénzösszeget áthelyezi a Felhasználó egyik fiókjából egy másik fiókjába egy játékon belül, vagy a Felhasználó egyik fiókján keresztül egy másik saját felhasználói fiókja ellen küzd.

Most a fórumon az is kiderült, hogy pushing ha 3 értékesebb terméket küldök valakinek 1 héten belül. Jó lenne tisztázni a FARMERAMA pushing miben merülhet ki és ne általánosságban lehessen elkezdeni kiokoskodni ez most az vagy nem...

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  19. -East17-

Szia!

Indokolatlan segítségnyújtásnak minősül, ha egy játékos két felhasználói fiókja között olyan kapcsolat áll fenn, hogy az egyik felhasználói fiók előnyre tesz szert a másikat kihasználva.

Ez a pushing. Ha terméket vagy egyéb javakat küldesz egyik farmodról a másikra, így segítve azt. Az általad említett 3 értékes termény elküldése másoknak, nem tilos.

20. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Nem kötözködni akarok, de a házban van 4 emelet, emeletenként 3 lakás és 1 net van megosztva és mindenki farmozik és mégis megegyezik az IP pedig nem is ismerük egymást.
    UPS Wi-Free ami ugye a UPS előfizetés mellé kapott wifi modemen zajlik amire minden UPS-s rá tud jelentkezni, így ismét megegyezik az IP pedig nem is tudom ki netmodemjére léptem be a UPS azonosítómmal.

Ez megint egy rámutatok valakire "bűnös" mert megtehetem, hiszen a szabály tág kereteket ad hozzá mert nem írom le mire is gondolok.
    Akinek 2 farmja van az nem küldhet magának semmit, mert 1 répáskenyér is pushing vagy 1 zselécukor is az, hiszen előny.
    A TOP-ost is a zárás után vizsgálják, hogy a pajta is üres legyen meg nyerni se nyerjen...

Pharmer500#2 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.