Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

A technikai rész nem ránk tartozik, így határoztak a fejlesztők. Amennyiben az eljárással gondod van, kérlek jelezd a supportnak, ők jogosultak intézkedni a büntetésekkel/tiltásokkal kapcsolatban, illetve a hasonló panaszokat továbbítani a központba.

A Top 1000 játékban megjelent a figyelmeztető ablak, hogy ellenőrzés lesz. Ennek tudatában játszott mindenki. Hogy ezt mikor és milyen formában ejti meg a központ, szintén nem került kihirdetésre.

2. nyonyó7

nyonyó7 Fórum-zöldfülű

Szia...
    Vettem 2 db éjfél talányos tenyészetet. le is vonta a farmaranyat... de sehol nem találom őket... Hol keressem???

Jaj bocsi.. az előbb lemaradt.. Gazda: nyonyó7ID: 18832501

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.11.14
  3. gabibá946-

gabibá946- Fórum-zöldfülű

Azt szeretném kérdezni,hogy tudok csillaggyümölcsöt szerezni? Kellene a kincses szigethez,de nem tudom,honnan jön elő? Farmnév:gabibá946- USER ID:24076450

4. -East17-

Szia!

A megvásárolt ólakat a menüben találod, az állataid közt.

5. -East17-

Szia!

A csillaggyümölcs fa titokzatos csemetéből fejlődhet a bahama szigeten.

6. nyonyó7

nyonyó7 Fórum-zöldfülű

Köszönöm.. az előbb még nem volt ott..

7. picicicus

picicicus Aktív író

A zöld matrózteát hol tudom előállítani?
    Köszönöm.

8. mackó0101

mackó0101 Fórum-zöldfülű

Szia, jó reggelt az én farmomat is kizárták, fogalmam nincs miért, nem is indultam a top 1000-ben a családban többen játszunk, az ő farmjukat is kizárták, csak automatikus választ kaptunk érdemi magyarázatot nem, hova írhatnék, vagy kitől kaphatnék választ.

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

10. Laboviti

Szia!
    Minden bejelentésre a support válaszol. Kérlek, a megadott e-mail címeden keresd meg a tőlük kapott választ. Spamek és a promóciós levelek között is kutakodj.

11. mackó0101

mackó0101 Fórum-zöldfülű

Ne haragudj, de ennyit még én is tudok, órák óta várok a válaszra, de semmi, viszont választ szeretnék, mert rengeteg munkát, pénzt öltünk a játékba, amit nem értek, hogy minden előzetes értesítés nélkül, az éjszaka leple alatt kizárnak, mert este még be lehetett lépni a farmokra, most reggel pedig órák óta képtelenek válaszolni.

12. Laboviti

Itt a fórumon a téma taglalása nem lehetséges.
    Meg kellene várnod a support válaszát.

13. picicicus

picicicus Aktív író

14. mackó0101

mackó0101 Fórum-zöldfülű

De meddig várjak?

15. Laboviti

Kérlek vedd figyelembe, hogy szombat reggel van.
    Amennyiben a délelőtt folyamán nem érkezne meg a válasz, itt jelezd.

16. mackó0101

mackó0101 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, további szép napot, szia.

17. bbozsi57

bbozsi57 Fórum-zöldfülű

Szia Laboviti!!
    Érdeklődnék,hogy mikor lesz mozi??

18. Laboviti

Szia!

Nincs rálátásunk arra, hogy a farmokon mikor kezdődik a vetítés. Nincs információnk a filmek időbeli megjelenéséről. Nem tudjuk befolyásolni a filmek adott farmon történő megjelenését/ vetítését/jutalmazását.
    Ha van reklámfilm nézhetjük, ha nincs várhatunk.

19. -Jucika-

-Jucika- Utánpótlás-írogató

szép napot mindenkinek.régebben írtam már arról,ha belépek a farmomra,állandóan reklámfilm megy nálam.meg kell várnom,míg megjelenik a kikapcsolás lehetősége és akkor lép csak be a farmomra.rém idegesítő,hogy csak nálam van ilyen.a családban senkinél nincs ez,1 IP címen játszunk,ha otthon vagyok.bárhol máshol jelentkezem be a játékra,ott is ez a "látvány"fogad!természetesen a gépek karban vannak tartva,mind a 3-m!melómban szintén.kérek valakit,törölje már ki a kéretlen reklámfilémet tőlem,tényleg kezd az agyamra menni.itthon mozillát használok,melóban több félét is.előre is köszönöm a segítséget,nagyon várom!
    -Jucika-ID: 2049743

20. Laboviti

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi hivatalos közleményt: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/belépési-videó.11425/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.