Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. A_titok

A_titok Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Próbálok kutakodni, eddig nem jártam sikerrel, ezért itt kérdezem: a Legendán és a Páncél Pannin kívül mitől függ a felröppenők száma?

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Egy régebbi összefoglaló is használható.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...összefoglaló-az-eventek-teljesítéséhez.10944/

Felhősorok is segíthetik a felröppenők számának növelését.

Az ültetett növények érésideje számít, ha a szintünk szerinti leghosszabb érésű növényeket vetjük, a felröppenő száma több.

Ugyanez vonatkozik az ólakra, műhelyes ólakra, óriás ólak is.

Sok esetben a növények nemesítése is segíthet. (érésidő rövidítés vagy egyedi felröppenők)

3. A_titok

A_titok Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen! :)

4. tappancs

tappancs Fórum mestere

Szia! Nem találom, hogy hol tudom megvenni a "Varázskalap"-ot. Kérek egy kis segítséget. Köszi

5. mamarygen

Szia!

A hírek felületéről illetve az eventórából is elérhető.

Ha nem látod, egy kilépést majd visszatérést követően ellenőrizned kellene.

6. bazsarózsa54

bazsarózsa54 Járnitanuló

Szia mamarygen!
    Szeretném megkérdezni, hogy az alábbi fizetési visszaigazolás után mikor kapom meg az ajándékot. A farmon az üzenőablakban megkaptam az értesítést, de az ajándékot nem találom.

Kedves bazsarózsa54!
    Köszönjük a **** jelű megrendelésedet (dátum: 2017.07.28.) a FARMERAMA oldalán és reméljük, hogy sok örömöd telik a megvásárolt tárgyakban.

A megrendelésed adatai:
    DátumTranzakció számaTermékFizetési módÖsszeg
    2017.07.28.****VarázskalapcsomagMaestro2,60 €
    Előre is köszönöm válaszod.

7. mamarygen

Szia!

A váza ikon alatt található a Varázskalap kitehető tárgy.
    Használd a kereső funkciót, ahogyan írod a betűket, a szűrő előhozza a tárgyat. :)

8. bazsarózsa54

bazsarózsa54 Járnitanuló

Köszönöm szépen, de névelő nélkül kerestem. :):):)

9. alexander9495

alexander9495 Járnitanuló

Szia! Segítséget szeretnék kérni:A Baha szigetemen 1x1-es területre sárgadinnyém volt ültetve (egyéb kategóriába tartozik.) Ettem répás-almás csatnit+dinnyevarázslatot+rackó mai ajándéka+1 hozam.alap területre 2+csatni 2+rackó 1+dinnye varázslat 1 ez ha összeadom 6 termény földenként.Én csak 5-öt arattam. Miért? Melyik nem hatott a Bahára? Választ előre is köszönöm szépen.

10. mamarygen

Szia!

A dinnyevarázslat:

Dinnyevarázslat

• Pajta/éléskamra fül alatt megtalálható
    • Termés bónusz +1 Egyéb termény esetén 2 óra időtartamra csak a farmos területen (bahán nem hat)
    • Bónusz helye: arany
    • NEM piacképes

11. alexander9495

alexander9495 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm.

12. -ákos81-

-ákos81- Aktív író

sziasztok hol tudom megnézni h melyik állat milyen terményt ad?

13. mamarygen

Szia!

Egyrészt ezen a linken:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...y-és-az-ott-fejlesztett-ólak-használata.6857/

A városban, a műhelyben a terményt adó színes és alapólakat is figyelembe véve.

Vannak olyan terményt adó ólak, amelyeket csak eventekben szerezhettük meg:
    ezekről több táblázatot is láthatsz az alábbi link megnyitásával - 4. hozzászólás ablaktól a 10. ablakig bezárólag:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állattenyésztés-tyúk-nyúl-stb-ólak-istállók.758/

14. maligandi

maligandi Junior szaki

Jó reggelt, sziasztok :)
    bocsánat ha nem jó helyen kérdezek, de tudnátok segíteni?
    Genka mesélt arról, hogy Ő a bankjában tud 10 FA-t venni. Egy másik kedves farmtársam...bocsi nem tudom a farmnevét, a hivatalost pedig nem írom ide...képet is mutatott róla hogy is néz ez ki, mit kellene keresnem. Farmarany azonnali vásárlása ahol be tudom állítani mennyi aranyat vennék. az a gondom, hogy nálam ilyen nincs. Van erre magyarázat hogy 13 farmomból egyiknél sem látható ez a kép?
    A farmarany kényelmes megszerzése szöveg fogad.
    Várom válaszotok és előre is köszönöm :)
    Szép napot és hétvégét kívánok.

15. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Mentett banki adatokkal van lehetőség a farmarany csomagokon kívüli vásárlásra!

maligandi kedveli ezt.
  16. törpök

törpök Járnitanuló

Sziasztok! Hol lehet prémium csomagot venni!

Köszönöm megtaláltam!!!!

Utoljára szerkesztett: 29.7.17
    Angyalszárny kedveli ezt.
  17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    Például ha a városban a "leghátsó" épületre kattansz, neve: Prémium villa.

18. Twinike

Twinike Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Eddig tudtam farmaranyat venni, de most ezt a hibaüzenetet írja.
    Sajnos a User ID-d saját kívánságodra vagy egy rendelés sztornózásának következtében tiltólistára került. Válassz itt egy másik fizetési módot, vagy kérd a Support segítségét!
    Miért kerültem tiltólistára?
    Segítséget köszönöm!

19. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Ügyedben csak a supporton kaphatsz választ!

20. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Én csak az után érdeklődnék, hogy miért nem lehet egyszerre kétféle akciós (vagy 1 akciós és egy sima) tárgyat igénybe venni? Pl. vennék varázskalapcsomagot és vennék FA-t ami nem akciós. Ugyanez a helyzet ha pl. akciós munkásokat és nem akciós FA-t vennék. Csak külön tudnám megvenni. Vagy pl. ha három különbözőt szeretnék és teszem fel mindhárom akciós akkor sem tudom egyszere megvenni őket? Miért? Van olyan lehetőség hogy vissza az üzletbe. Ha erre katt akkor csak arra a tárgyra visz vissza amit venni akarok. Pedig egyszerű lenne a megoldás. Akciós termékek, FA, segédmunkások, csomagok és máris nem lenne gond mert az ember arra katt amit venni akar. Ha akciós terméket akkor oda katt és ott látná pl varázskalapcsomag, ha munkás akkor a munkásra katt amikor pedig akciós akkor oda. Szóval miért is nem lehet egyszerre több féle akciós és nem akciós terméket venni? Miért?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.