Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Igen, csak ez a kitehető egyszerre ad TP-t és CSP-t is.

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Írtam, hogy két azonos nevű elem van a játékban.

Az egyik adománya tp és csp.

A másik csak tp-t ad.

Fotózd le a partner számára a nálad lévő elemet úgy, hogy látható legyen, milyen tulajdonsággal rendelkezik.

.lacko1002 kedveli ezt.
  3. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Újabb kérdés, tanuló vagyok: turbó malmom megszünt, hol szerezhetem be? Iszonyú sokáig őröl. Várom válaszukat: ID6689151

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Erre külön akció van.

5. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Jaj-jaj! Kb mikor lesz?

6. |Tamás|

Lenczy kedveli ezt.
  7. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Most. 20.33 perckor vettem 3 db csere utalványt, 6FA-t. Nem jelent meg, csak a FAl lett kevesebb, a csere oldalon nincs ott az új lehetőség. ID6689151​
    Szia!

Ma 20:30 és 20:33 között 4x2 FA-ért ajándékozási utalványt vásárlást.

Megkérlek, ellenőrzésre váró problémát jelzel, azt a Help topicok egyikében jelezd!

https://board-hu.farmerama.com/index.php#segitseg.275

A Panaszkönyv topicban nem minden pillanatban van moderátori jelenlét. (lásd az első hozzászólásban leírt szabályok)

Köszönöm előre is az együttműködésedet!

Elküldtem a levelemre kapott választ, kérem a 4 utalványt írják jóvá, köszönettel. ID6689151

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

A Panaszkönyvben jelzett gondodra választ kaptál.

Ajándékozási utalványt/ajándékozási egyezményt vásároltál, nem csereengedélyt!

Kérlek arra, az ajándékozási felületen keresd az ajándékozási egyezményt, ajándékozási "utalványt".

9. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Puff neki, már megint mellényúltam, ma nem először!>:(

10. vica9

vica9 Fórum-zöldfülű

Azt szeretném kérdezni, hogy belépéskor miért nem kapom meg az 1 ingyenes ajándékozást? Elvileg az event ideje alatt minden nap járna 1 db. Köszönöm a választ előre is!

11. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Nem azonnal bejelentkezésnél íródik jóvá, van mikor pár percet igénybe vesz a megérkezése!

12. [mendy]

[mendy] Törekvő

Szép napot mindenkinek! Próbáltam tabletröl bejelentkezni de nem engedi a Flash Player miatt amit nem tudok leszedni sehonnan. Segítseget szeretnék kérni milyen programmal lehet belépni tabletröl.
    Elöre is köszönöm.
    [mendy]

13. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) a Puffin böngészőt telepítsd fel én is azt használom! működni fog a játék vele :)

14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Google play-ről töltsd le a Pufin böngészőt (free) a tab-ra. A puffin böngésző tartalmazza a flash-t, azon keresztül betudsz lépni a játékba. Az már más kérdés,hogy a tab elbírja-e majd a játékot.

15. [mendy]

[mendy] Törekvő

Köszönöm szépen a segitséget :)

16. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Sajnos nagy hülyeséget követtem el. Tegnap este, igen figyelmetlen módon elküldtem egy bölényt. Régi kedves játokostársamnak szántam, ügyi-fogyi57-nek, de tévedésből egy most hozzám került ügyi-fogyi-nak továbbítottam, akinek piros a lámpája. Írtam ugyan neki levelet, de nem hinném, hogy lesz eredménye. Le kell nyelnem a békát, vagy tudtok esetleg segíteni? Nagyon boldogtalan vagyok, ha az értékes ól így veszendőbe megy. Megpróbálnátok segíteni? Előre is köszönöm, ha foglalkoztok a kérdéssel. Üdv. Bonzó1945. ID 17508698

Utoljára szerkesztett: 12.8.17
  17. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A cseréket visszacsinálni nem áll módunkban!

18. lenartf

lenartf Fórum-zöldfülű

sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy tündérrozsát hogy tudok szerezni. id 30498599

19. |Tamás|

20. lenartf

lenartf Fórum-zöldfülű

nagyon szépen kőszőnőm a segitséget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.