Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

mebajah kedveli ezt.
  2. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

mebajah kedveli ezt.
  3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Ha a tenyészteni kívánt halat, struccot és szamarat az event kezdése előtt beteszem a tenyésztelepre és csak az event megkezdése után aratom le, akkor kapok szerelemlakatot a tenyésztésért?

4. Angyalszárny

Szia!
    Igen, kapsz abban az esetben ha csak event indulás után aratod le őket!

5. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    A főfarmon van három rózsaszín "paca" hogy tudom eltüntetni, mert nem férek hozzá a munkásomhoz? Diti54 id 26222139

6. Angyalszárny

Szia!
    Kérlek kapcsold ki a farmon a rózsaszín hátteret és akkor eltűnnek!
    A központ dolgozik a javításon!

7. Accra24

Accra24 Aktív író

sziasztok, a nublon boltban /FArmáruda/különleges fül/ két ablak van, amin a Zuhatagok szigetét lehet kiváltani, Egyik át van húzva, ezt az elején kiváltottam, Ha a másikra elköltök 600 ilyen farmpengőt, akkor tényleg megkapom a 4. részt???
    Jó lenne

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Azt a területet kapod meg, ami sorban a következő.

Mindegy, melyik ki nem váltott területre kattintasz, a soron következő 1/6 rész kerül a tulajdonodba a "kifizetést" követően.

9. diabjuci749

diabjuci749 Fórum-zöldfülű

10. mamarygen

Szia!

Nem nézted meg alaposan a kapott linket.

A film a II- Képregény - "Bubó albuma" feladataihoz szükséges.

A film NEM felröppenő, hanem az egyes szintek teljesítése után nyerhető meg a feladatban.

A kapott filmekből a farmos malomban tudjuk előállítani a leadandó "Fotó"-kat.

• Előállítási ideje: 00:03 perc
    • 1 db Fotó keveréséhez szükséges 2 db film.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-képregénygyűjtemény.10880/#post-151924

11. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Kiváltottam aranybanánért a zuhatagok szigetének harmadik területét.
    Ha 600 farmpénzért kiváltom a lehetőséget a farmárudában, akkor újabb terület szabadul fel, vagy elvész a 600 pénz?

12. mamarygen

Szia!

Újabb területrészt vehetsz birtokba, ha van elegendő farmpengőd a kiváltáshoz.

13. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Köszönöm a választ :)

14. Kweziland

Kweziland Járnitanuló

hogy ez milyen pofátlanság, de tényleg már... az xl-es 90 nublon-akusba 300.000 értékű terményt bedobva csak 30 farmpengőt kapok?
    most ez szerencsejáték? Nem az lenne a Tisztességes, ha többért többet adna? Fel vagyok háborodva ...........>:(>:(>:(>:(>:(:mad::mad::mad::mad::mad:

és ne gyertek azzal, hogy ez egy játék, a gép sorsol, blablabla

15. mamarygen

Szia!

A táblázat is jelzi, többféle adagos farmpengőt kaphatunk.

A nyeremény minden esetben farmpengő lesz, amely a következőképpen alakulhat.

Ezt magad is olvashattad a leírásban:

Jelenleg érvényes működésről itt tudtok olvasni

Update: A mostani event ugyanúgy működik, ahogy az ez év áprilisi. Akkor nem volt játékban a Zuhatagok szigete. Tehát ez a terület ezért nem használható most sem.
    Röviden: a Zuhatagok szigetén nem ültethető eventnövény és nem ad felröppenőt.
    Csak a működés és kosarak érvényesek jelenleg, tehát a nyeremények és a régi, áprilisi kezdési időpont NEM!
    Topic végére bekerült a jelenleg érvényes farmáruda kínálat.

16. stewe1988

stewe1988 Junior szaki

Nekem van 132 akkum,hogy tudom betenni oda ahova kell?

17. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Sziasztok! Jól értem, hogyha a zuhatagok szigeténél megcsinálom a feladatot, a szentélyt is kiváltom, és a farmpengőért is megveszem, csak egy terület szabadul fel?

18. mamarygen

Szia!
    A Zuhatagok szigete 6 területrészből áll.

Kétszeri farmpengős teljesítéssel 2 területrész lehet a tulajdonunkban.

Aranybanános teljesítés is kétszeri fizetéssel 2 területrészt enged át hasznosításra.

Két gazdaköri küldetéssel ismét 2 területrészünk lehet.

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tagok-szigete-az-új-bahamarama-terület.15288/

19. mamarygen

Szia!

Tervezd meg a felhasználását.
    Milyen csomag szerint szeretnéd felhasználni az akkukat.
    s, M, L, XL

Ha ezzel megvagy, akkor ezekhez illeszkedő mennyiségű dolgokkal töltsd fel a bal oldali tartályt.

Majd ha a tartályban megvan a betöltött általad számolt mennyiség, akkor kijelölöd a csomagot az akkuknál, majd az ajándékot átveheted.
    Ebben a linkben találod a leírást, hogyan mennyit adj be, mit tegyél sorrendben:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ásra-nublonok-2017-április.14986/#post-684334

stewe1988 kedveli ezt.
  20. DITKE44

DITKE44 Haladó

Szia!
    Érdeklődnék, tegnap este beraktam 1.200.000 pont értékben terményt, egyszer zöld lett egy "S" csomag
    (a többi nem), adott 3 FP-t, ezután bármely csomagra akartam kattintani, a boltba irányított. Nem kísérleteztem tovább, de ma ismét ugyanezt csinálja. Takarítottam, frissítettem, semmi.
    Köszönettel: Edit

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.