Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ha rákattintottatok az átvételre a menüben a váza ikon alatt találjátok.
    Fontos hogy ha kihelyeztétek nem szabad kitörölni míg adja a farmpengőt. Feltétlen olvassátok el a tájékoztatót:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...és-ajándék-minden-gazdának.15516/#post-751745

2. Kékmadár1

Szia!
    Pontosan így van. Ha már nem ad farmaranyat töröld nyugodtan nem vész el. A menüben újra megtalálod és továbbra is adja a tp-t.

Tehát, a 40 aratás után célszerű kitörölni a dekort, mert az, amelyikről a FA-t szüreteltük, többet nem ad semmit.
    Frissítés után visszatérve a menübe, ugyanilyen néven, ugyanilyen grafikával ott egy "új" dekor, amely kihelyezés után TP/BTP-t adó dekorként működik.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/varázskalapcsomag-vásár.15309/#post-730999

gyulaika és farmeres53 kedveli ezt.
  3. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Köszi a választ, megtaláltam, csak eddig a raktárban is megvolt az ami az éléskamrában, ezért nem néztem meg ott. Köszi Jucus

4. főkertészné

főkertészné Utánpótlás-írogató

Köszönöm, megtaláltam az ajándékot, további jó játékot Klasszak vagytok, nagyon szeretem a farmerammát, már több, mint 7 éve.

mebajah kedveli ezt.
  5. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia Kékmadár1!
    Ehhez kapcsolódóan lenne kérdésem, a most játékba került Tökéletes kikapcsolódás kitehetővel kapcsolatban.
    Egyik kérdés, hogy bármikor, akár 2-3 hónap múlva is kitehető?
    A másik, ha esetleg küldhető vagy cserélhető lesz majd valamikor, akkor küldhető-e a fel nem használt kitehető, és
    az használja fel, akihez kerül, vagy már csak a sima kitehetőt kapja? Remélem érthetően írtam.

6. Kékmadár1

Szia!
    jelenlegi információk alapján nem cserélhető, ajándékozható. Visszaélésekre adna lehetőséget.
    Kitenni bármikor lehet.

mebajah és gyulaika kedveli ezt.
  7. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Köszönet a mai soron kívüli ajándékért, személy szerint nagyon örültem neki. Az is példával jár elől, hogy a BP nem hagyja magára a játékosokat, lehetőséget ad akár a hiányzó AB és FP megszerzésére, csupán élni kell a lehetőséggel.

mebajah és gyulaika kedveli ezt.
  8. gyulaika

Köszi a gyors válaszod, így gondoltam én is.:)

9. ifeli100

ifeli100 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Egy kis segítséget kérek.
    Belépéskor a hírek felületén láttam egy ajánlatot,pontosan nem tudom mi volt a tárgy neve de a leírásban az volt hogy kihelyezve a farmra ad farmpengöt.
    Rá klikkeltem és megjelent egy ablak hogy megszereztem ezt a tárgyat.A gondom az hogy nem találom sehol.
    Se váza ikon alatt sem máshol.Mégis hol lehet?
    A választ előre is köszönöm

ID 19012411

10. gyulaika

Szia!
    A neve Tökéletes kikapcsolódás.
    A váza ikonban találod, frissíts egyet, ott kell lennie.

mebajah kedveli ezt.
  11. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

Sziasztok!:)
    Szeretnék megkérdezni:oops:,hogy a Trópusi virágkoszorú kézikönyvemet hol találom meg8),mert nagyon elbújt:pés fogalmam sincs,:phogy mire is használhatom,ha meglelem?:p

12. Kékmadár1

bocsika67 kedveli ezt.
  13. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

14. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Én sem találom sehol. :(

Sziasztok! A Vizes mutatványokban szereztem Trópusi virágkoszorút, de sehol nem találom. :( Mire való és hol keressem? o_O

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.9.17
    bocsika67 kedveli ezt.
  15. Kékmadár1

Szia!
    Első kérdésedre kicsivel feljebb olvashatod a választ:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot-Általános-témák-részleg.14196/page-352#post-752406

A trópusi virágkoszorút A pajta éléskamra fülén találod. +1 termést ad bahama virágokra 6 órán át.

Termésbónusz +1 bahama virágokra.
    Bónusz ideje:
    6 óra
    Aktiválható helye: arany rekesz
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-virágkötészet-avagy-egy-virágzó-mesterség-alapjai.537/#post-750950

16. stewe1988

stewe1988 Junior szaki

A Licsi fat mikor es hol tudom megszerezni?

Kedves moderatorok. Szeretnem ha utana neznenek nekem a regisztraciom pontos datumanak
    Jatekosnev: stewe1988
    Id:16854659

Elore is koszonom.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.9.17
  17. Kékmadár1

Szia!
    Licsifa szobrot a baha szentély 7. kamrájában kell kiváltani. Ezután a piros kosár alatt tudod megvásárolni a fát.
    A szentély leírása:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

A dátumot ellenőrizheted a regisztrációkor kapott e-mail alapján.
    Ha már nincs meg a e-mail itt tudod viszonylag pontosan meghatározni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mikor-regisztráltam-a-farmomat.14485/

18. FarmiaLand

FarmiaLand Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Egy kérdés. Ma a belépésemkor kaptam valamit, amit ha elhelyezek a farmon, akkor farmos pénzt kapok érte, amikor learatom. Tudja valaki ennek az ajándéknak a nevét? mert én nem találom a tárgyaim között. Köszi előre is.

19. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Köszi! Így már látom. ;)

20. Kékmadár1

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.