Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fluxus

fluxus Fórum-zöldfülű

Szeretném megkérdezni, ha megveszem a Bajor felhősort, akkor a kitehetőket is megkapom? Mert tegnapi hiba bejelentése óta nem írta senki, hogy a hibát kijavították. Köszönöm a választ!

2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Megveheted a felhősort. A kitehetőket is megkapod vele. Már rendben van a vásárlás.

3. stewe1988

stewe1988 Junior szaki

Sziasztok.
    Lesz olyan event ahol kimondottan sok(400-600) farmpengot lehet szerezni?

4. Kékmadár1

Szia!
    Hivatalos információ ilyen eventről nincs.

5. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni,hogy a TÖKÉLETES KIKAPCSOLÓDÁS elnevezésű dekorációt minden játékos megkapta, vagy szinthez kötött ajándék volt. Én kaptam ilyet, viszont van olyan szomszédom,aki nem találja ezt.
    A másik kérdésem az lenne, hogy az elmúlt héten Rackó kinyitotta a 3 kulcsos ládát és kaptunk 1 dekorációt, de sajnos elfelejtettem a nevét, azt is megírná valaki.
    Köszi előre is választ.

6. Lyza

Lyza Fórum-zöldfülű

köszönöm

7. kozsu4242

kozsu4242 Utánpótlás-írogató

Megvettem az Ámor felhősort és a kitehetőket, de nem engedi a jutalmat levenni, azzal, hogy még nem elérhető. Valamit nem jól csináltam, vagy nem jól olvastam el? Köszönöm a válasut.

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az ajándékot át kellett venni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/meglepetés-ajándék-minden-gazdának.15516/

https://board-hu.farmerama.com/inde...bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/#post-744399

Rackó szeptemberi dekor ajándéka Tűztánc névre hallgat

Tűztánc

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan milyen kitehetőket vásároltál meg?
    Kitetted a felhősorra őket?
    Név, User ID?

10. kozsu4242

kozsu4242 Utánpótlás-írogató

Bocsánat, Kicsit hülye vagyok, a felhősoron a kitevőre kattintva megvettem, és azt hittem mindjárt oda is kerül. Megtaláltam a kitevők között kiraktam és rendben van. Köszönöm, hogy válaszoltál, kellemes hétvégét kívánok!

Angyalszárny kedveli ezt.
  11. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Szia!
    Az lenne a kérdésem hol találom azt leírást, hogy melyik állat mennyi idő alatt lesz kész táppal és vízzel. Egyszer már megtaláltam, de most nem sikerült. Köszönöm!

12. Kékmadár1

13. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

14. szilvakati

szilvakati Haladó

Sziasztok az lenne a kérdésem,hogy a Tűz ünnep gazdakörinél kaptam egy Trópusi virágkoszorú kézikönyvet hol találom,és mire való? köszi ID:44881590 szilvakati

15. Kékmadár1

Szia!
    A mesterségek völgyében a virágkötő szakma 5 szintjén találod a kézikönyvet. Gyárthatod a trópusi virágkoszorút.
    Ha nem vagy még az 5. szinten nem tudod használni. De mihelyt eléred rendelkezésedre áll majd.

A virágkötészet, avagy egy virágzó mesterség alapjai

16. szilvakati

szilvakati Haladó

Köszi

17. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

18. szotyi7907

szotyi7907 Junior szaki

19. maszatka2010

maszatka2010 Fórumlakó

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni, mivel nem tudom a mozit használni, már egy éve, azt írja ki hogy reklámblokkolot kapcsoljam ki, de én nem tudom hol kell, már többször probáltam de nem sikerült az ID 7014755, nagyon kérlek benneteket, hogy segítsetek, előre is köszönöm! Mindenkinek jó játékot!

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A kérdésedet egy már működő help topicba is leírtad.
    Kaptál ott választ:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hibák-észlelése.14192/page-743#post-755248

Feleslegesen nyitottál egy új topicot!

Mivel engedélyt nélkülöző a topic nyitásod, így azt zártam.

Tanulmányozd át az fórum szabályzatát és a fórum felépítését, haszálatát!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.