Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Sziasztok!
    Most olvasgattam a mini események/akciók ismeretetőjét, és látom, hogy van munkás-kupon csomag akció is!
    Már volt ilyen akció, ha igen mikor?Pedig mindig figyelem mikor milyen akció van éppen.
    Megnéztem a régi fórumot, ott sem láttam hogy a közelmúltban lett volna.
    Továbbá mennyibe kerülnek a csomagok?
    Mert az ismertetőben ez nem szerepel, csak a kuponok száma

Üdv

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Egy alkalommal került megrendezésre az általad említett mini akció. Az árak meghatározása ennek függvényében nem biztos, hogy pontos és végleges.
    Ha újra visszatér az akció, a hivatalos közleményekben lesz lehetőségünk arra, hogy jelezzük a pontos részleteket számotokra.

3. -Csutibaba-

-Csutibaba- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segitséget szeretnék kérni, Kiraktam az ijászat-t a bahára az épitő mesterrel, de nem találom. a szigeten , sem a menüben.
    Megnéznétek hogy hová lett?
    Köszönöm
    -Csutibaba- ID: 20614319

4. Laboviti

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a keresett dekorációs elemet.

5. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Köszi szépen a gyors választ!
    Akkkor sajna lemaradtam róla!

6. -Csutibaba-

Megtörtént, ki-beléptem de még mindig nem találom:mad:
    Légyszi segitenél?
    -Csutibaba- ID:20614319

7. Laboviti

A Kincses szigeteden a Botanikus kert mögött találod az íjászat tárgyat.

-Csutibaba- kedveli ezt.
  8. -Csutibaba-

Nagyon szépen köszönöm a segitséget:)
    ezek után időpontot kell kérnem a szemészeten:)

9. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a jó humorú , mindenki által kedvel Krucifix már nem fog többet "moderálni" minket ? A Bolondgomba is megszünt ?

10. Laboviti

Szia!
    Ezt a hozzászólást tudom számodra olvasásra ajánlani: https://board-hu.farmerama.com/showpost.php?p=5321666&postcount=312

A Bolondgomba topic új fórumos megjelenéséről később leszünk értesítéssel.

11. !!AriBari!!

!!AriBari!! Fórum-zöldfülű

A PAJTA NEM MÜKŐDIK NEM TUDOK BE ADNI NEM TUDOM MÁSNAK VAN E ARI BARI

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A pajtába automatikusan minden bekerül aratáskor. Kivétel akkor van, ha olyan gazdaköri küldetést végzel éppen, amihez azonnali betakarítás szükséges. Olyankor a bearatott termény vagy beszedett állat azonnal a küldetésbe megy és nem a pajtába.

13. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

14. Lau10

Lau10 Járnitanuló

szia. azt szeretném kérdezni, hogy a mozi miért nem működik már régóta?

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Nincs garancia arra, hogy a moziban mindig van film. Akkor jelenik meg új ajánlat, ha a szponzor cégek újakat bocsájtanak a rendelkezésre. Amikor nincs ilyen lehetőség, akkor film sincs a moziban.

16. srobi1201

srobi1201 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az alábbi kérdésem lenne: olvastam, hogy a fórum nevet meg lehet változtatni az első belépéskor. Én szeretném a farmnevemet használni fórum névként is. A kérdésem az lenne, ha a farmnév kisbetűvel van írva és új fórumnévként nagybetűvel írom, akkor ha valaki a fórumról akarna a farmra baglyot írni megtalál-e, vagy csak ha kisbetűvel írom a fórumra is a nevet. Próbáltam érthetően megfogalmazni, remélem sikerült is. Köszönöm a választ.

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A megoldás egyszerű. A pontos farmnevedet leírod az aláírásodba, odaírod mellé, hogy azon a néven ér el aki keres farmon, és minden probléma megoldva.

18. srobi1201

srobi1201 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a válaszodat.

19. Gio

Gio Fórum bárója

20. fureszgyik

fureszgyik Fórum-zöldfülű

Szép napot mindenkinek !!
    Az volna a gondom, hogy minden titok csemetéből, csak is szivarfa és berkenyefa növekszik !!!! Valami megoldást nem lehetne erre kitalálni ! Nagyon elegem van már, hiába dolgozok a csemetékért, ha mindig csak olyat ad amivel a raktár már tele van !! Szerencse vagy nem szerencse kérdés, már ez is kifulladt válasz, szerintem sok más farmerama játékos van már így ezzel !! Ráadásul még a csere napon sem lehet új csemetéhez jutni ,mert persze cserélni még ezeket nem lehet !! Tisztelettel egy felháborodott gazda ! fureszgyik ID: 8881472

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.