Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lazanne

lazanne Fórum félistene

Sziasztok!
    Az a kérdésem, hogy visszakapom a cserenapon betett, de el nem kelt ólamat?
    Egy 4-es szintű tevekarámról van szó.

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Természetesen, mindenki visszakapja az el nem kelt cserés tárgyát.

Ehhez időre van szükség. Néhány munkanap után visszaérkezik a farmokra.

3. lazanne

lazanne Fórum félistene

Köszönöm.

4. mazsu57

mazsu57 Aktív író

Szia!
    Hol tudok utána nézni hogy a "napelem" honnan jött, és mivel lehet készíteni. Valamiről lemaradtam?

5. mamarygen

Szia!
    A legutóbbi Vadon állatai eventben juthattunk ehhez a terményt adó ólhoz.
    ÚJ TERMÉNYES ÓL
    Napenergia-telep

Tulajdonságai:
    • Kihelyezhető: Fő farm, Szédült szántó, Erdei tisztás
    • Szükséges terület: 2x2
    • Szükséges szint: 3.
    • Kategória: kétéltű
    • Érésidő: 12:00 óra
    • Amit ad: 225 TP, 1 db napelem
    • Etetéséhez szükséges táp: 1 db szalamandratáp, 2 db szalamandra
    • Trágya mennyiség: 3 db

https://board-hu.farmerama.com/inde...-állatai-tenyésztős-event-2017-október.15607/

6. mazsu57

mazsu57 Aktív író

Köszi a választ. Ez amit kihagytam de már bánom. Remélem a későbbiekben még megszerezhetők lesznek.

7. erika-elvira36

erika-elvira36 Fórum-zöldfülű

Szia, segítséget szeretnék kérni tőled. Most jutottam el addig hogy a gazdakörben a zuhatag sziget utolsó földterületét szeretném megszerezni, de az utolsó feladat fejtörést okoz. Pontosabban a kebel kosár. Hogy lehet 18 óra alatt 20 db-ot letermelni? Tudom annak idején beszélgettek róla, ki hogyan csinálja, de pontosan nem tudom hol? Kaphatnék útba igazítást? Köszönöm szépen.

8. mamarygen

Szia!

A Bahamarama változásai topicban beszélgettek, osztották meg tapasztalataikat a gazdák.

Itt is olvashatsz tanácsot, útmutatót:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...a-változásai-csevegő.2390/page-31#post-743691

Ez a hozzászólás is pontosan ezt a kérdést taglalja:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...a-változásai-csevegő.2390/page-32#post-749352

9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Mamarygen, szép estét kívánok !
    Kérdésem lenne = a teliholdason zárás előtt kitöröltem az 5 db fát, s ültettem a helyére növényt. Így is vissza tudják majd venni tőlem?
    -s remélem, hogy nem üres területet találok a helyén, ha újra kinyit. (próbáltam megtalálni hogy hová került törlés után, de nem találtam). Köszönöm, ha válaszolsz.

10. mamarygen

Szia!

A Teliholdas tündérmese esemény visszaváltási tárgyai:
    Az event növénye: Pókpáfrány
    Az eventhez tartozó felröppenő: Spriccelő üveg
    Az event malomterméke: Sötét árnytakaró
    Éjféli gyümölcs termény, amely kimaradt a malmos termelésből

Az event leírásában olvasható értékekkel kerülnek elszámolásra. https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/teliholdas-tündérmese.15636/#post-764601

Az ajándékfa különleges kellék.
    Nincs visszaváltási értéke, csak a fel nem használt gyümölcsei lesznek "beárazva a visszakönyveléshez".

A pókpáfrány, a spriccelő üveg, sötét árnytakaró és a maradék éjféli gyümölcs látható a Pajtában. (Egyéb és Rémséges csoportban)

Az 5 db fa ha a fás tároló menüben volt, akkor onnan eltávolítják.(Pl. törléssel a menübe helyeztük.)
    Amennyiben a termő területen maradt, azt is visszaveszi a rendszer.

Kissé rizikós, ha az utolsó pillanatban ültettél még a teliholdas részen, belefértél-e az időbe?
    A következő holdtölte időszakában majd láthatod, mi is került a földbe, mi is érett meg azokból.

Marika312 kedveli ezt.
  11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Nagyon köszönöm a válaszod. Az ültetés, ólak etetése, fák kihelyezése még időben volt, a fák Kkatázása közben ért véget az event, ekkor léptetett át a főfarmra. Remélem, hogy belefértem az időbe, s nyitáskor ott várnának a beérett dolgok.

12. Rettriver

Rettriver Járnitanuló

Jó reggelt!
    Már régebben is meg akartam kérdezni, hogy bizonyos farmok kilépése után miért jelenik meg a lengyel kezdőoldal?
    Pl.itt is:
    RettriverID: 21656202

13. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Farmból kilépést követően a reklámok nem a Bigpointhoz tartoznak, hanem Google-hoz.
    Vagy mire gondolsz? Képet tudnál mutatni róla?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. balatoni028

balatoni028 Járnitanuló

Sziasztok,balatoni028 ID19339532.az lenne a kérdésem,rendeltem 762ft-ért farmeraranyat és még nem kaptam meg,vajon hol kering még mindig.Elöre is köszönöm a segitséget.

15. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Az ellenőrzés azt mutatja, hogy valóban nem kaptad meg a farmaranyat.
    Ebben az esetben a Payment Supportra kell írnod.
    Kérlek kattints az alábbi linkre ahol pontosan le van írva mi a teendőd ilyen esetben.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, nem tudom melyik topikba írjak,de már nagyon unom az állandó panaszkodást az áremelés miatt. Félreértés ne történjék, én sem örülök neki, nekem is gondot fog okozni, nyugdíjas vagyok nem sok bevétellel. De!!!!! Nem a BP hibája, hogy nálunk alacsony a fizetés-nyugdíj és nehéz a megélhetés. Itt nem kéne politizálni, ki mit hogyan játszik az az ő dolga, de ez egy játék és kellemes időtöltés még akkor is, ha nem tudunk vásárolni - én sem tudtam minden eventet befejezni - de ettől nem megy el a kedvem és ahogy azt is kénytelen vagyok tudomásul venni, hogy az üzletekben is szinte mindennek megy fel az ára és nem tudok változtatni rajta, ezt is el kell fogadni, még ha fáj is. Kedves gazdatársaim hagyjátok ezt abba, panaszkodjatok a családotoknak, barátaitoknak, de ne itt. No most biztos jól felkavartam az avart, de mivel szeretek fórumozni is, nem panaszokat szeretnék olvasni, hanem a játékkal kapcsolatok ötleteket, tapasztalatokat stb. Köszi és bocsi Jucus

Matold és -BombadilToma- kedveli ezt.
  17. HorváthFáta

HorváthFáta Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors segítséget!!! További jó munkát!!!!

18. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Eventnövények
    Ezen a területen CSAK a víz és a trágya hat az eventnövényekre, SEMMI MÁS.
    A kerek keréken kipörgethető bónuszok NEM hatnak ezen a területen.

azt szeretném kérdezni, hogy akkor kezdésnél a szupertrágya sem hat rá? amikor szaporítjuk az első 5 darabot?

19. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Kezdésnél sem hat rá.
    Pontosan idézted az event leírásának azt a részletét ahol nagy betűkkel ki van hangsúlyozva, hogy SEMMI MÁS!
    Tehát jelen esetben a szupertrágya is a "Semmi más" kategóriába tartozik! ;)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Ó de kár! Köszönöm. Akkor a bónuszokat nem rakom be amik a szupertrágyát gyorsítják.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.