Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Akkor próbálom más módon írni, hogy segítsek!
    Aktíválod a répás almás csatnit - amíg aktív és a rekeszben van, addig kapsz +2 termést! Ha törlöd a bónusz elveszik!Terméshozamra ható bónuszt azonos időben többet nem tudsz használni, halmozni nem lehet őket!

2. KUNCZE

KUNCZE Járnitanuló

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.A vámpír jele feladathoz kriptamécsest kell beadni.Hogy tudok rá szert tenni?Köszi a segítséget.

3. Angyalszárny

Szia!
    Teliholdas titokcsemetéből kifejlődő fa termése a kripta mécses!
    Jelenleg a gazdaköri feladatok teljesítésével illetve a most futó event nyereményeként tudsz hozzájutni a titokcsemetéhez!

KUNCZE kedveli ezt.
  4. .Benci.

.Benci. Utánpótlás-írogató

most már jobban értem de akkor mi értelme van a vámpiros ajándéknak

5. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek:):):) Azt szeretném kérdezni, hogy a pomelo melyik fának a gyümölcse, eddig nem találtam ilyen fát, lehet, hogy más a fának a neve??? Köszi Jucus

6. Angyalszárny

Szia!
    A pomeló a Pomeló fa gyümölcse, a legutolsó titokfa akció Szigetes főnyereménye volt;)

7. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok akkor még egyszer kérem a segitségeteket nekem nincsen meg az édes otthon felhösor a gazdaboltba ki sem váltottam mindent átnéztem már egyesével a felhőket is ha lehet potoljátok nekem ID14999302 nézetek körül nálam mindent leszedtem és nincsen meg

8. Angyalszárny

Szia!
    Már több alkalommal kerested ezt a felhődet, egy régebbi hozzászólásodban jelezted, hogy nem teljesítetted a hozzá tartozó eventet!
    Így nem igazán értem mit szeretnél pótoltatni!

9. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Köszi a support pótolta a gereblyét,őket nem terhelhetem ezzel,de nekik is köszi szépen!

10. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia köszönöm, akkor nekem nem sikerült szereznem, pedig elég sok titokfát vettem. Majd máskor talán sikerült. köszi Jucus

Angyalszárny kedveli ezt.
  11. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok, megcsináltam a rémséges gazdakörinek a teliholdas felhőjét, de nem tudom honnan szerezzek rávalókat, eddig nem találtam a gazdaköri nem ad, légyszi segítsetek. Köszi Jucus

12. GIN47

GIN47 Aktív író

sziasztok, ugy olvastam, hogy a mostani teliholdas területek ma l5 órával fejeződnek be és legnagyobb meglepetésemre l4 órakor bezárult, most mi az igazság? Köszi a választ előre is. GIN47

13. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha nincs a menüben olyan méretű dekor amit jó rá 2 dolgot tehetsz.
    1, területen lévő dekort leszedsz és a felhőre rakod.
    2, A gazdaboltban lehet venni 2x2 méretű Békés izlandi vulkán nevű dekort, és 1x1 méretű víztartályt. Ezek a legolcsóbbak és jók bármelyik szabad felhasználású felhőre. 1x2 dekor sajnos nincs a gazdaboltban azt máshonnan kell keríteni.

14. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem!

Egy másik segítség topicból, egy moderátort idézve a válasz.

15. Kékmadár1

Szia!
    Sajnos a kiírás hibás volt 14:00-kor véget ért a telihold. :(

16. Amira09

Amira09 Fórum ismerője

Sziasztok!
    A kerék új főnyereménye holnap 14-től lenne elérhető. Nálam már megjelent, az eventórában is szerepel. Jó ez így?
    Üdv., Ami

UI: 50-et pörgettem. Nem sikerült megszereznem.

Utoljára szerkesztett: 4.12.17
    mamika57 kedveli ezt.
  17. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia, csak az a baj, hogy ez a felhő (teliholdas II) tematikus, tehát megmutatja, hogy mit rakhatok rá, nem akármit, akkor nem lenne bajom. Köszi Jucus

18. Kékmadár1

Szia!
    Köszönjük a jelzést!
    Csak holnap kellene bekerülni a játékba. A központ értesítve lett róla.

19. Amira09

Amira09 Fórum ismerője

Kedves Kékmadár,
    köszönöm a választ.
    A kérdésem, hogy mi lesz a fölöslegesen kidobott 50 pörgetésemmel? Gondolom, így jártam, amiért nem vártam meg a holnapot.

20. Kékmadár1

Telihold event idején Jack boltjában tudod kiváltani a rávaló dekorokat.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.