Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hope1982

Hope1982 Aktív író

Kedves Moderátorok!

Ha nem is sokat írkálok a fórumon, sokat olvasgatom a hozzászólásokat és persze a ti válaszaitokat is! Néha nagyon meglepődöm azon, hogy egy-két játékos milyen hangszínt enged meg magának akár veletek, akár a többiekkel szemben, akár a játékkal kapcsolatban és meg kell hogy mondjam hihetetlen a türelmetek, vagy mikor a 628. ember kérdezi meg ugyanazt a dolgot egy event kapcsán ugyanabban a dologban, amire már ugyanennyiszer válaszltatok, pl 2 hozzászólással előtte, mégis megteszitek újra. Sokszor fordulnak akkor is hozzátok, ha valaki nagyon eltévedt a sötét erdőben ilyenkor nem csak az utat mutatjátok meg neki, de sokszor adtok a kezébe térképet, zseblámpát, gps-t, radart és sok más hasznos segítséget is! Jó párszor már nekem is ;) Nos, tehát...

Nagyon szépen köszönöm a sok munkát amit itt végeztek (a privát munkátok mellett) és remélem még nagyon sokáig velünk lesztek! Hamarosan itt vannak az ünnepek (ha addig nem jönnék fel nézelődni), ezért előre is Nagyon kellemes karácsonyi ünnepet kívánok nektek, valamint továbbra is ennyi türelmet és kitartást a jövő évhez is!

Kékmadár1 kedveli ezt.
  2. menődorcsi

menődorcsi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Van 12 szomszédom, de nem engedi használni a a szédült szántót, mi lehet a baj?

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Miután megszerezted a 12 szomszédot, egy kis időbe telik mire kitisztul a szédült szántó.
    Egyébként jelölésben van csak 12 szomszédod (halványan látszik) vagy már mindenki vissza is igazolta?

4. Szibi21

Szibi21 Járnitanuló

Hali!
    Kellene egy kis segítség. Hol lehet a virágfűzérhez a vetőmagot beszerezni?
    Egy megjegyzés, az összes talányos tenyészem hasztalan, mert mindegyikből van már több darab is. Így elveszti a játék az izgalmat.
    Ennyi lenne. Várom a választ. Üdv: SZIBI

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre biz sehol nem tudsz beszerezni virágfüzért, mint ahogy senki sem, hisz nincs játékban. Majd a következő eventen lesz.

mebajah kedveli ezt.
  6. .shila2010.

.shila2010. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Biztos én vagyok a nagyon figyelmetlen, de hol, és hogyan lehet virágfüzért termeszteni.
    Köszönöm szépen a választ. Shila

Bocs megtaláltam a kérdések között a választ.

Angyalszárny kedveli ezt.
  7. hupe2225

hupe2225 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretnék ismerősöket keresni, nagyon aktív vagyok 3 napja kezdtem a farmozást és már 20. szintű vagyok. Köszönöm ha ismerősnek jelölsz
    nevem: hupe2225 :)

8. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

9. Csaba38

Csaba38 Fórum-zöldfülű

sziasztok hol talalom a viragfuzert koszi.

nem tudom fojtatni a varazslatos telt,

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A virágfűzér még nincs játékban.

Majd december 21-től az újabb eventben fogjuk látni, használni.

Addig a közös gazdaköri feladatsorban továbblépni senki nem tud. Mindössze a harmadik feladatig lehet csak beszállítást végezni.

Kérlek arra, olvasd el az alábbi linken található leírást ismét! Kattints a zöld feliratú szövegre.

https://board-hu.farmerama.com/inde...ácsonyi-event-közös-gazdaköri-feladata.15859/

11. Szibi21

Szibi21 Járnitanuló

Köszönöm szépen a választ! Jó játékot!

12. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Sziasztok azt szeretném kérdezni, ha marad a TP növelő eventnövényhez bónuszomból , felhasználható-e a következő eventnél is. Köszi előre is Jucus

13. mamarygen

Szia!

Hogyan érted, hogy marad tp-növelő bónuszodból?

Ha már aktiváltad a kapott bónuszt az éléskamrából, akkor azt nem lehet megszakítani időben, és máskor ismét aktiválni a maradék időhöz.

14. Kristóf0517

Kristóf0517 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hol lehet Virágfüzérhez hozzájutni??

15. mamarygen

Szia!

A virágfüzér még nincs játékban. Senki nem tudja ültetni!

Majd december 21-től az újabb eventben fogjuk látni, használni.

Addig a közös gazdaköri feladatsorban továbblépni senki nem tud. Mindössze a harmadik feladatig lehet csak beszállítást végezni.

Kérlek arra, olvasd el az alábbi linken található leírást ismét! Kattints a zöld feliratú szövegre.

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...ácsonyi-event-közös-gazdaköri-feladata.15859/

16. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia miután végeztem az eventtel, maradt még felhasználatlan és kérdezném, hogy a 21-én kezdődőhöz vagy ha akkor is marad később fel lehet-e használni. Úgy tudom akkor is lesz eventnövény, és biztos később is lesz növényes event. Köszi Jucus

17. mamarygen

Ha van még egy tp-növelő bónusz az Éléskamrádban érintetlenül, azt akkor használod fel, amikor akarod.

Nincs határidőhöz kötve a felhasználhatóság.

18. l.jucus49

l.jucus49 Fórum mestere

Szia köszönöm, örülök neki. Jucus

Sziasztok, most értem és örülök neki a gyakorlatban, hogy a szabad pörgetést felemeltétek és nem kell "sakkoznom", hogy elhasználjam, hanem van időm akkor csinálni, amikor szükségem van rá. Köszönöm:):):) Jucus

19. mamarygen

Van a fórumon egy pozitív visszajelzéseket váró, pozitív jelzéseket fogadó topic.
    Ez a hozzászólásod ott jobb helyen lenne.

Tedd meg kérlek, hogy odaírod.
    A topic linkje, ha rákattintsz a zöld színű feliratra, azonnal ott is leszel, ahová írhatod mondandódat!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pozitív-visszajelzések-a-játékról.15520/

Köszönöm!

mebajah kedveli ezt.
  20. bocsika67

bocsika67 Fórum nagymestere

:inlove:Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni,hogy levelezéssel kapcsolatban hol szabad kérdeznem?:oops:
    Ha itt off,akkor bocsika:p!
    De már csak délután tudom megnézni a választ,addig is köszönöm előre!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.