Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

2. farmmester99.

farmmester99. Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    A manufaktúrát kétszer szedtem le de nem adott fúrógépet.Akkor hogyan tudom majd fejleszteni?Esetleg nem jár minden leszedésnél a fúrógép?Köszi a választ.

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Nem mindig ad fúrógépet, sőt ez ritka felröppenő. Lassan gyűlik, ez normális. :)

4. zsuzsanna

zsuzsanna Fórum-zöldfülű

Szia! Zokni problémám van. Tudom, hogy a karácsonyi zokni nem záródik vissza, de az enyém nyitva van és mégis 6 aranyat kér a kinyitásért.

istvánnékorom ID 24117503

Köszönöm ha megnézed.

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az adventi naptár így működik:

A zokni az adott napon nyitható, pontosan éjfélig.

A napforduló után (következő napon) már nincs zokni azért, hogy a játékos eldönthesse, milyen ajándékot mulasztott el átvenni. Vagyis szabadon dönthessen, áldoz-e érte farmaranyat. (nem zsákbamacska így a tárgy, amiről kiderítheti, kellene-e számára)

Te december 6-án nem vettem át az adventi ajándékot. Emellett az ajándék mellett látod a kék+ gombot, ami jelzi, hogy mennyibe kerülne utólag a megszerezhetősége.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. zsuzsanna

zsuzsanna Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ. Boldog békés ünnepeket kívánok!

katicabogarka01 kedveli ezt.
  7. farmmester99.

farmmester99. Utánpótlás-írogató

Szia.Köszönöm szépen.

8. rudolfee

rudolfee Aktív író

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy a megvásárolható karácsonyi retro tárgyak között szereplő repülő szánhoz tartozik animáció? Olyanra gondolok, mint a száguldó szán esetében, melynél egy hatfogatú rénszarvas szánon utazik át a képernyőn a télapó az ajándékokkal .

Köszönettel: rudolfee

9. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

Üdv!

Kérdezném ebben az évben Teliholdas event nem lesz?
    Eléggé sok feladat maradt hátra belőlük.
    Tisztelettel

katicabogarka01 kedveli ezt.
  10. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen mindkettőnek van animációja.

11. Kékmadár1

Szia!
    Sajnos idén már biztosan nem lesz nyitva a teliholdas terület.

12. rudolfee

rudolfee Aktív író

Köszönöm szépen.

13. -nyanya55-

-nyanya55- Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni mivel a mai zoknit vagyis a 24.-e ajándékot meg kaptam de a hozzá tartozó dobozokat nem lehet meg nyítani . Előre is köszönöm -nyanya55- ID 29417820

14. kertem53

kertem53 Utánpótlás-írogató

Sajnos nálam is az a probléma hogy az ajándék dobozokat nem lehet meg kapni . kertem53 ID12722483

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ennek az az oka, hogy egy korábbi napon nem vetted át az ajándékodat. Ekkor maradt ki a nyitás: 2017.12.19.

Bohémélet kedveli ezt.
  16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Bohémélet kedveli ezt.
  17. kertem53

kertem53 Utánpótlás-írogató

18. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Nemsokára lesz a felhősorok vására. Ha megveszek egy csomagot de abban van olyan ami már megvan akkor azt nem is fogom tudni aktívvá tenni?
    Vagy a rendszer ugy van kitalálva h ha valamelyik megvan be se teszi, és nem engedi a csomagot megvenni

19. Kékmadár1

Szia!
    Ahogy írod. Amelyik felhősor megvan nálad azt nem fogod látni az ajánlatok között.
    Ha esetleg mindegyik megvan nem is kapsz majd ajánlatot.

mebajah kedveli ezt.
  20. olga6270

olga6270 Junior szaki

Lenne egy kérdésem: nem lehet meghatározni, hogy a piacra a terméket minimum 5 db-nál kevesebbel nem lehet beadni. Évek óta mérgelődök, hogy pl. trágyát ki a bánat akar 1 db-ot venni. Most kerti zsázsát kerestem, és 1 db-jával kipakolnak egy nem túl értékes növényt. Én min. 100 db-ot szerettem volna venni, de egyessével?? Megérteném, ha 1000 Csp az ára. Ez csak nekem okoz bosszúságot?
    Bocsi, ha rossz helyre írtam.

mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.