Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Coolguy02

Coolguy02 Fórum-zöldfülű

Hmm :/ Bezzeg amikor megnyitom a játékot akkor rögtön feljön a reklám amit nem lehet átlépni.

Ivibaba54 kedveli ezt.
  2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Ha jön a reklám nyomd meg az F5 billentyűt. Átugorja egyből és indul a játék.

-ágianyu92- és Coolguy02 kedveli ezt.
  3. pisti243

pisti243 Törekvő

Szia! A segítséget szeretnék kérni.Vannak a vázaikonnál olyan termékek amire az van írva,hogy egyéb növények,virágok,zöldségek,gabonák.Kerestem az enciklopédiában de nincs felsorolás,hogy mit takarnak ezek.Hol találhatom,hogy a farmon és a bahán melyek ezek a növények.Köszönöm előre is a segítséget.

4. Kékmadár1

Szia!
    Van táblázatos felsorolás. Remélem erre gondoltál: https://board-hu.farmerama.com/inde...rtrágya-víz-földek-vetőtábla.487/#post-591396

pisti243 kedveli ezt.
  5. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Köszönöm szépen a választ! További szép napot!

6. pisti243

pisti243 Törekvő

7. Mufurc27

Mufurc27 Fórum-zöldfülű

8. Bianka51988

Bianka51988 Utánpótlás-írogató

Igen, igen... a rózsaszín téma volt beállítva. Köszönöm szépen! :)

9. csücsöri

csücsöri Járnitanuló

10. tomi208

tomi208 Utánpótlás-írogató

az event naptárban mindig fel van tüntetve a csere-kereskedelem event vagy lehetséges hogy januárban lesz?

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A 2018. év januári tervezett programok ma kerültek nyilvánosságra.
    Tekintsd meg a kiírást, kérlek.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eventkalendárium-2018-január.15891/#post-799482

Volt régebben olyan alkalom, amikor előre meghirdetésre került az ajándékozás és kereskedési mini event.
    Most nem szerepel a a listában.

12. Marcsyyka

Marcsyyka Fórum-zöldfülű

Hali segítsetek minden nap kinyitom az adventi kalendáriumot reggel is így tettem.Most este nézem hogy az előző napi mellé kirakta az x et pedig kinyitottam.Nem először járok így eddig rámentek a farmaranyaim,de most már bosszantó a dolog.Más esetleg járt így?

13. mamarygen

Szia!

Sajnos nem nyitottad ki a zoknit tegnap, ha ma a ki nem váltott ajándék mellett látható a kék + jel.

Készítettél képernyőmentést? Ezzel magadat is megnyugtatod, ha mented a gépedre napról napra a kinyitás tényét.
    Érdemes kipróbálni.

Ez a topic Help topic. Itt. a segítségkérő felületen nem lehet mások véleményét kérni, csevegést kezdeményezni.
    Köszönöm a megértésedet!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. -tigris05-

-tigris05- Törekvő

E!lnézést nagyon ritkán szoktam segitséget kérni, de most már 2 napja nem boldogulok, berakom az 2 különleges állatot az 5 másikat és nem indul el szürke a "megrendelem ennyiért " gomb. Aranyam van nem tudom mit csinálok szeretnék segitséget kérni.

15. mamarygen

Szia!

Minden kategóriát használni kellene. 3 kategóriából kell a válogatásodat megjelölni.

A gyakori kínálatból(15 elem közül) ki kell választani 5db-ot;

- a ritka kínálatból(9 elemből) kettő (2 db) darabot;

- a különleges kínálatból( 6 szerepel a felsorolásban) egy db-ot.

A rendszer a mi válogatásunkat veszi alapnak, ebből kapunk egy dolgot ... vagyis olyat, amit magunk is szeretnénk!

Az pedig válogatásonként 5farmaranyba kerül. (a mennyiségjelző változtatható értékű ablakban "1" legyen kiváltva, ez garantáltan 5 FA-ért lesz elindítható/elérhető)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tárgyválogatás-2017.15877/

Aki szeretné felfrissíteni tudását az akció működéséről, a fórumon,
    a Játékismertetők részben olvashatja el részletesebben a tudnivalókat.
    A mechanikája megegyezik az eddigi válogatások (ól-, fa-, barkács-) menetével.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. akhilleusz20

akhilleusz20 Haladó

Szia 3 kategória van
    Gyakori(Arany keretes) Ritka(kék keretes) és Különleges(zöld keretes)
    A Gyakoriból kell 5-t a Ritkából 2-t és a Különlegesből pedig 1-t kiválasztanod, nálad a Különleges ezek szerint kimaradt
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tárgyválogatás-2017.15877/
    Már az oldal tetején is hogy nem 7(5+2 mint ahogy te is irtad) hanem 8 keret van

-tigris05- kedveli ezt.
  17. Bulizzug

Bulizzug Fórum-zöldfülű

Szia.
    nekem is ez a problémám, keresem a fejvesztett kutatást sehol nem találom, még az enciklopédiában is megnéztem van-e róla valami?
    Kérdezem mikor hol lehetett ezt megszerezni? Végig néztem az összes kirakott tárgyaimat is, nem találom. :-(
    egyik farmomon sem. Ezek a következők: Meszi-zug ID 10564342; Bulizzug ID 11686128; Manokia ID 12575733;
    Előre is köszönöm, ha segítesz megtalálni, ha létezik egyáltalán.
    Várom válaszodat, üdvözlettel.

18. Kékmadár1

Szia!
    Mindhárom farmodon a teliholdas területen a kúriában van a fejvesztett kutatás tárgy. Segítségként itt a kép mit kell keresned.

19. Ercsi6161

Ercsi6161 Járnitanuló

Kedves Modi, úgy emlékszem, tegnap a tárgyválogatásnál kaptam pomelofát, de nem találom... A raktárban biztos nincs, és szerintem nem is tettem ki. Lennél kedves megnézni? Köszönöm: Ercsi6161, ID: 15804939

20. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

szia Ercsi6161! A Bahamán nézted?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.