Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ercsi6161

Ercsi6161 Járnitanuló

Szia, Petike! Néztem, de megnézem újra, köszi :)
    BOCS, megvan! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.12.17
    Petike1968 kedveli ezt.
  2. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Örülök, hogy segÍthettem.:):);)

Ercsi6161 kedveli ezt.
  3. rudolfee

rudolfee Aktív író

Sziasztok!

Lassan két éve jelentkeztem a csibeszobában mentornak, létezik, hogy ennyi idő elteltével sem kaptam lehetőséget?

Köszönettel: rudolfee

4. akhilleusz20

akhilleusz20 Haladó

Szia
    Sajnos elképzelhető mert amennyire én tudom random dobálja a lehetséges kiscsibéket a mentoroknak
    Viszont gondolj bele hogy mennyien jelentkeztek mentornak és hogy hány kiscsibe van folyamatosan a játékban.
    Plusz ugye aktív játékkal nagyon hamar ellehet érni a 40-es szintet tehát a kiscsibék csak úgy pörögnek :) plusz ugye 40-es szint a minimum szint hogy mentor lehess,tehát a kiscsibékből szinte akár azonnal mentor is lehet.
    Nagyon sokáig nekem sem voltak
    Részletesen itt: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csibeszoba-ahol-te-is-lehetsz-mentor.6849/

5. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Normál esetben nem kéne, hogy ennyi ideig tartson a dolog.
    Talán Te is tudod, hogy rengeteg mentor küzd hasonló problémával.
    Rengeteg a mentor és nagyon kevés a csibe.
    Sajnos azt sem tudom neked mondani, hogy türelem, mindenkire sor kerül egyszer mivel nem tudjuk, hogy a rendszer mi alapján
    osztja el a meglévő csibéket.
    Sajnálom, de ebben nem fogunk tudni segíteni.

:(

6. csemermartin

csemermartin Fórum-zöldfülű

segitséget szeretnék kérni. van 19-farm aranyam. ezért szeretnék ól válogatósba játszani de nem birok. vagy ez kevés .több arany kellene. kőszi.

7. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Hogyne tudnál.
    Egy válogatás indítása 5 farmaranyba kerül.
    Miután kiválasztottad amiket szeretnél, a számlálón állítsd be a 3-as számot és mehet is.
    Sok sikert!

Általános tudnivalók:
    - Összesen 8 játékelemet kell "kipipálnunk", hogy a játékot el tudjuk indítani.
    - A kiválasztottak közül csak egyet kapunk meg, amely azonnal a menübe kerül.
    - Minden indítás 5 FA-ba kerül.
    - Ugyanazt a válogatást a mennyiség jelző gombbal megsokszorozhatjuk,
    értelemszerűen annyiszor 5 FA az ára, amennyit a mennyiségjelzőn beállítunk.
    DEEEEE!
    - Sajnos a megjelenítés még mindig hibás, mert nem jelzi a szükséges FA mennyiséget.
    Kérjük, hogy emiatt (is) körültekintően használjátok a mennyiség beállítást!

8. VitzenleiterBetti

VitzenleiterBetti Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Tudom nem ide való de próba szerencse. Nagyon új vagyok és szeretnék szomszédokat. jelenleg egy ismerősöm sincs tehát aki szeretne a szomszédom lenni annak nagyon hálás lennék.

9. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Valóban rossz helyre írtál, de nem baj, majd belejössz! :)
    A szomszédok kereséséhez van egy másik topik ahová a hirdetésedet beírhatod.
    Kattints az alábbi linkre ami a hivatalos szomszédkeresőhöz visz és kérlek oda írj ez ügyben.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hivatalos-szomszédkereső.14367/page-493#post-802149

10. rudolfee

rudolfee Aktív író

Köszönöm szépen.

Köszönöm szépen.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.12.17
  11. Bulizzug

Bulizzug Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen, meg van! -:)

12. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

13. VitzenleiterBetti

VitzenleiterBetti Fórum-zöldfülű

14. Eva0220

Eva0220 Fórum mestere

Sziasztok!
    Oroszlánt és pomelót miért nem lehet a piacon egyáltalán vásárolni?
    Honnan lehet ezeket beszerezni?

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az oroszlán élőhely a z Ólválogatás 2017.11. eventben volt megszerezhető.

Magát az állatot a piacon is megvásárolhatjuk, ha van olyan gazda, aki árusítja.

A pomelofa a szigeti talányos tikifa akcióban volt megszerezhető első körben.

Piacképes a termése, de ha nincs eladó, akkor nem lehet vásárolni még a piacon.
    2017. december 1-én, a szigetre érkező titokzatos csemete elnevezése "Santorini" talányos tiki-fa.

https://board-hu.farmerama.com/inde...csemete-rejtelmei-bahamarama.422/#post-794078

KépNévSzükséges szintÉrési időBTPTermés neveTermés pajtaértéke
    [​IMG]Pomelofa1.20.00 óra150pomelo155

16. mamarygen

Szia!

Vélhetően egy másik kategória van "kijelölve" a farmodon véletlenül.

Kattints a kiválasztásnál a pergament tekercses lapra, ami előtt egy lúdtoll fekszik. Ez az "Összes" nevezetű gazdaköri csoport.

Érdemes az egér mutatóját rajta tartani az ikonokon, és akkor kiderül, hol, melyik csoportban keresgélsz éppen.

17. Kukubenko

Kukubenko Fórum-zöldfülű

Szép jó estét mindenkinek ! Szeretném kérdezni, hogy jól tudom-e a gazosodás már megszűnt a farmon ? Ha tud róla valaki valamit kérem írja meg. Köszönettel : Kukubenko gazda

18. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Szia!

Igen, már megszűnt.
    Nem kell már aggódnod miatta.

19. Eva0220

Eva0220 Fórum mestere

Köszi szépen a gyors választ. Igen, azt látom, hogy piacképesek, csak még egyetlenegy eladó sem volt.

20. mamarygen

Türelemmel ki kell várni, hogy elcsíphesd az ajánlatokat.

Most még az ár elfogadható értékre léptetése történik azon gazdáknál, akik rendelkeznek ilyen áruval.

Vagy nagy a kivárás.

Idővel lesz majd áru. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.