Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Sziasztok!A Boldog Karácsony felhősor kitehetőit nem találom.

2. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

A felhősorra való dekor elemeket Rackótól kaptuk az elmúlt hónapokban.
    Amennyiben rendszeresen látogattad Rackót és legalább 21 napon keresztül átvetted az ajándékait minden hónapban akkor neked is meg kell lenniük ezeknek a dekoroknak. Vagy a menüben a kék váza ikon alatt vagy kirakva valamelyik területre, esetleg valamelyik felhőre.
    Alaposan nézz körül mindenhol. A kísértetjárta kúriát se felejtsd el megnézni!

Ezeket kell keresned:
    Nyuszi hopp 2017. március, napi belépési bónusz.
    Tócsában ugrálás 2017. április, napi belépési bónusz.
    Virágfonás 2017. május, napi belépési bónusz.
    Napsütés rituálé 2017. június, napi belépési bónusz.

Az alábbi képen a felhősoron láthatod a keresett dekorok képét, így könnyebben be tudod azonosítani, hogy pontosan miket kell keresned.

Boldog Karácsony felhősor (4-es számú ajándék jutalma)
    Lezárási idő: 12:00 óra
    Jutalom: 9.500 TP, 9.500 BTP
    Besorolása: Haladási sorok
    Tematikus felhősor: Nyuszi hopp; Tócsában ugrálás; Virágfonás; Napsütés-rituálé

b.kata73 kedveli ezt.
  3. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Kedves modik! Van egy csibém, neve: istencsászár18 . Eddig ha levelet írtam, mindig megkaptam érte a pontot, most nem. Kérlek nézzétek meg, hogy nincs e még egy játékos ezen a néven. Köszönöm előre is a fáradozásotokat.

4. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Köszönöm!Meg is vannak.

5. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

Megnéztük, nincs névazonosság.
    Minden nap kizárólag az első üzenet után (amit a mentor ír a csibének) jár az 5 csibepont. Azt pedig meg is szoktad kapni.
    Ez nem tévesztendő össze a mentorponttal!!!
    50 csibepontért kapsz 5 mentorpontot.

6. Larsza

Larsza Utánpótlás-írogató

Már nem először fordul elő (itt is jeleztem), hogy a gazdakörben a feladat teljesítése után nem kapom meg a farmaranyat.
    Ma a Dzsungel királya feladat 4/1-2-nél volt arany jelölve jutalomként, teljesítettem a feladatot és az aranyat nem kaptam meg.
    Próbálkoztam a telefonnal is, ott sem kaptam meg.
    ID: 18021445 Larsza

7. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Szia. A dzsungel királya feladatban nincs farmarany nyeremény.

8. Larsza

Tényleg, az szupertáp, elnéztem.
    De a telefont viszont hívtam 60 aranyért és nem adta.

9. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

FrissÍtetted már a rendszert? Ha nem akkor érdemes ;)

10. Larsza

17961523 a kód, amit be kellett irni.
    Igen, frissitettem, de a telefonarany csak nem jelenik meg.

11. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Ebben valamelyik modi biztosan hamarosan a segÍtségedre lesz.

12. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Szia!

A dzsungel királya feladat egyáltalán nem ad farmaranyat! Ott bizony szupertáp a nyeremény!
    Van egy olyan érzésem, hogy összekevered a farmarany jelét a szupertáp jelével!
    Nagyon kevés olyan gazdaköri feladat van ami farmaranyat adna.
    Ha a szupertápot rendszeresen FA-nak nézed akkor érthető, hogy miért írod, hogy sosem kapod meg!
    Megkérlek, hogy figyelmesebben nézd át a gazdaköri feladatok után járó jutalmakat és ne állíts valótlant ezzel kapcsolatban.
    Nem szeretném, ha másokat félrevezetne az írásod amiben téves infó szerepel.
    Köszönöm.

A telefonos FA rendelés nem mindig valósul meg azonnal. Néha kicsit többet kell várnunk rá a szokásosnál.
    Amennyiben 1 óra múlva sem kapod meg amit rendeltél akkor vedd fel a kapcsolatot a payment supportal.
    Válaszd a probléma a megrendeléssel lehetőséget és add meg a szükséges adatokat.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

13. mirmur67

mirmur67 Utánpótlás-írogató

Segítséget kérnék létezik valamilyen táblázat a tápok összetevőkről? Le kéne szednem egy csomó fát de nem tudom melyik táphoz mi kell. S azokat a fákat nem szedném le. Ha tudtok segítsetek. Köszönöm

14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A tápok összetevőit legegyszerűbben a malomban tekintheted meg.

Nincs tápos táblázat.

Ha számodra fontos néhány állat tápja, azt jegyzeteld ki egy jegyzettömbbe a gépen, vagy egy word dokumentumba. (Ezt fokozatosan bővítheted is.)
    Vagy egy papír alapú jegyzetfüzetbe is kiírhatod, mik a legfontosabb tápok az állataid számára.

mirmur67 és Matold kedveli ezt.
  15. rebitke

rebitke Fórum-zöldfülű

Sziasztok..hátha valaki tudna segíteni...szeretném megrendelni a farmmunkásokat..új bank kártyám lett így töröltem a régi adatait,de utána eltünt a fizetési opciók közül a mastercard lehetőség:-(((((( mi a teendőm ilyenkor??Előre is köszike

16. laki830508

laki830508 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Olyan gondom lenne hogy telenoros számról szeretnék rendelni farmaranyat de nem lehet. tudnátok ebben segiteni. fontos lenne.

17. mamarygen

Szia!

Ha most törölted a régi kártya adatait, akkor lépj ki a játékból.
    Majd visszatérve nyisd meg a vásárláshoz a farmmunkás ablakot a Hírek felületéről.

A bankban a Több fizetési mód feliratra kellene kattintanod, hogy lásd, milyen lehetőségek találhatók ott.

Előfordulhat, hogy a hitelkártya opcióban meg fogod látni az általad használt kártya nevét.
    Használd azt az utat.

18. twer7

twer7 Aktív író

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy a Karácsony ajándék felhősorra a Fejvesztett kutatás tárgyat hogy lehet megkapni?

19. rebitke

rebitke Fórum-zöldfülű

köszönöm...
    sajnos kilépés után sem dob be használható verziót:-((
    Képet ha van rá mód tudok küldeni,h miket ajánl fel..

Fizetés banki fizetés segítségével.
    Fizetés paysafecard segítségével.
    Fizetés Bigpoint GC segítségével.

csak ezek az opciók vannak

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.12.17
  20. mamarygen

Szia!

Milyen üzenet érkezik a farmaranyrendelésedhez?

Érdeklődnöd kellene a szolgáltatónál, milyen akadálya van az emelt díjas szolgáltatás igénybevételének.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.